Odense
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 25. oktober 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 25. oktober 2018

DR1

00:50  

Maria Wern: Fremmed fugl (1:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (1:4) Maria Wern vender tilbage på jobbet som vicekommissær i Gotlands politi efter et halvt års orlov. Den unge politikvinde kastes direkte ud i en drabssag, da en ukendt mand findes likvideret på en strand. Samtidig står det pludselig klart, at Gotland er blevet ramt af et udbrud af fugleinfluenza. Nu må alle ressourcer sættes ind på at begrænse smitten, inden det er for sent. Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.

01:35  

Bonderøven 2016 (15)
Bonderøven 2016 (15) På Kastaniegården er Frank udfordret af indvendig pudsning både med kalkmørtel og ler. Turen går til Randers, hvor han besøger den sidste håndværker, der laver måtter af tagrør til at beklæde skillevægge med. Og på gårdspladsen hjælper en murer med at lave to nye skorstenspiber, som senere skal løftes op på plads på det nye stuehus.

02:05  

Kender du typen 2013 (12)
Kender du typen 2013 (12) I aftenens udgave af Kender du typen? besøger vi en kendt dansker, der indtager seks forskellige kosttilskud om dagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, hvem det er, der holder på de gode energier ved at lægge krystaller i afløbene i sin Hellerup-lejlighed. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.02.13

02:45  

Hammerslag (6:10)
Hammerslag (6:10) Hammerslag er i denne uge i Sønderjylland, hvor der venter tre spændende boliger. Først en tidligere kornhandel fra 1760 i Højer, som emmer af historie. Så et sødt lille familiehus i Møgeltønder, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Og sidst men ikke mindst den tidligere dyrelægebolig i Skærbæk - en flot patriciervilla til en pris, som kommer bag på mæglerne. Vært: Christian Degn

03:30  

Skattejægerne 2013 (10)
Skattejægerne 2013 (10) Eva Hedegaard fra Dukkehuset i Struer leder efter billige skatte på det lokale loppemarked. Der er især én ting, hun ved, at hun uden tvivl vil kunne sælge videre i sin butik med god fortjeneste. På Nørrebro har Søren Falk endnu engang et sjovt lampeprojekt. Han vil lave en gammel københavnsk gadelampe om til en trendy pendel til stuen. Men det går ikke helt som planlagt. Hos Jan Helmer i Svendborg byder dagens auktion på mange specielle varer. Der venter Jan en positiv overraskelse, da auktionens juvel - en flora danica terrin - bliver solgt til et beløb langt over vurderingen. Sendt første gang 10.04.13

04:00  

Auktionshuset (3:10)
Auktionshuset (3:10) I auktionshuset har især Alexa og Jesper Bruun Rasmussen travlt i Bredgade til årets sidste internationale auktion. Der er Axel Salto vaser til salg som er vurderet til over en halv million kr. og mange internationale kunder byder pr. telefon. Alexa skal i aften både jonglere telefoner på Axel Salto salget og på podiet som sidste auktionarius når hun svinger hammeren over sølvet som det sidste på aftenen. Jespers søn, Frederik derimod er taget afsted til Hobro i jagten på et meget sjældent Finn Juhl møbelsæt han for 3. gang forsøger at få hjem til næste auktion. I skranken er der altid overraskelser når danskere får vurderet deres sager af de kyndige eksperter.

04:30  

Auktionshuset (4:10)
Auktionshuset (4:10) I Auktionshuset arbejdes der på at få produceret det nye katalog til den kommende auktion i Bredgade. Den rutinerede ejer Jesper Bruun Rasmussen kender vigtigheden af at få præsenteret husets unikke varer fra deres aller bedste side - for det er i sidste ende det, der får kunderne til at komme forbi Bredgade og ved selvsyn beslutte om det er noget de skal have købt til næste auktion. Alt imens er Mønt og Seddelekspert Thomas Høiland på vej til Hellerup for at se på en særdeles unik samling af pengesedler og lykkes det Thomas at overtale sælger til at indlevere den kan den indbringe Auktionshuset et 6 cifret beløb. I skranken er der igen både skuffelse og glæde når Auktionshusets eksperter får danskernes arvegods under luppen.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Vagn på vejen (5:10)
Vagn på vejen (5:10) Rutebilen bringer Vagn til Als, der engang løsrev sig fra Danmark og blev republik. Er dialekten anderledes end sønderjydsk? - og er der stadig tyske skoler på Als? Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Dagmar Brendstrup, Anna Seeberg og Vagn Olsen. Sendt første gang 26.04.98

05:45  

Bag Verden - med Tobias (1:6)
Bag Verden - med Tobias (1:6) Tobias Hamann-Pedersen tager igen ud i verden for at undersøge fremmede kager og nye måder at bage på. Han starter i alpelandet Østrig, som er storleverandør af klassisk bagværk. Men udover kagerne bliver der også tid til både jodlekursus og en halsbrækkende kælketur. Og så møder Tobias selveste schlagerkongen Hansi Hinterseer. Men hvordan får han schlagermusik og alpeidyl ind i en kage til sine østrigske værter?

06:30  

Søren Ryge og fuglene
Søren Ryge og fuglene Han lever midt iblandt dem og gør alt for dem. Der er ugle og tårnfalk, stærepæl og allikepæl... nu kommer den ultimative fuglebolig: en gråspurvepæl med plads til 50 reder. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 10.05.06

07:00  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

En sang fra hjertet (1:8)
En sang fra hjertet (1:8) For første gang nogensinde åbner DR dørene til deres musikstudier, og lader helt almindelige mennesker indspille en sang, så de kan takke dem, der betyder allermest for dem. Mette Olesen overlevede kræft, og nu vil hun gerne takke lægerne på Rigshospitalet. Jeppe på 13 år elsker at spille musik, og det driver hans lillesøster Ellen til vanvid, så han har skrevet en kærlighedserklæring til hende i håb om våbenhvile. Bandet Pædagogfri Zone fra Falster, der vil takke et helt særligt menneske, der altid hjælper dem, når de har brug for det. Trine Therkelsen fra Amager, har skrevet en sang til de to veninder, der har spillet en afgørende rolle i hendes store livsvalg.

DR2

00:30  

Den amerikanske mafia: En voksende trussel (4:8)
Den amerikanske mafia: En voksende trussel (4:8) I slutningen af 1800-tallet immigrerer en stor gruppe italienere til USA fra Syditalien og Sicilien. Med italienerne kommer også den organiserede kriminalitet og den italienske mafia. På toppen af det hele sidder mafiabossen Charles "Lucky" Luciano. Da han vælger at gå ind i prostitutions-branchen får advokaten Thomas Dewey en mulighed for at fælde ham. Ved brug af den nye aflytnings-teknologi bliver Charles "Lucky" Luiciano sat bag tremmer.

01:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:40  

Derfor hader alle Frankrig
Derfor hader alle Frankrig Hører du til dem, der har slået om dig med dumme klicheer om franskmænd, deres ulidelige humør, deres livstil, der forekommer totalt uegnet til den moderne verden og deres stive diplomati? Så er du ikke alene, for det samme har utallige Hollywood-film og amerikanske og britiske nyhedsmedier. Men hvor kommer disse fordomme fra, og hvilken funktion har de indenrigspolitisk i USA og Storbritannien?

DR3

00:15  

Én by, to verdener - Hvorfor kan vi ikke være venner?
Én by, to verdener - Hvorfor kan vi ikke være venner? Byen Dewsbury i Yorkshire er en af Storbritanniens mest etnisk opdelte byer. I en del af byen er 98,7 procent asiatiske muslimer, mens andre bydele er totalt hvide. Kan 17-årige Farhana, der endnu aldrig har fået lov at gå ud at shoppe, tage bus eller tog alene, blive venner med 16-årige Siobhan, der er mest optaget af sit udseende, druk og fester? Det er svært, men da deres familier mødes, sker der noget.

01:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:50  

Afrikas kæmpedræbere
Afrikas kæmpedræbere Det er sjældent, at løver drister sig til at angribe elefanter. Men ved Savute-kanalen i Kalahari-ørkenen sker det, at sultne løver angriber elefanter, som i tørkeperioder er svagere end normalt. Bliv vidne til et dramatisk sammenstød mellem to af savannens sværvægtere.

02:45  

Taler du kropssprog? (5:8)
Taler du kropssprog? (5:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:05  

Taler du kropssprog? (6:8)
Taler du kropssprog? (6:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

01:00  

Det armenske folkedrab
Det armenske folkedrab Efter 1915 var de osmanniske tyrkeres grusomme folkemord på det armenske folk almindeligt anerkendt i hele verden. Det ændrede sig i de næste hundrede år, hvor den moderne tyrkiske stat lykkedes med at lægge et røgslør over historien. Politisk pression og trusler om gengældelse betød, at det først var muligt for Hollywood i 2016 at producere en storfilm om folkemordet. Filmmageren Joe Berlinger følger optagelserne til 'The Promise' og fortæller samtidig om folkemordet og tavshedskulturen i dets kølvand.

02:55  

Fortidens spor (2:4)
Fortidens spor (2:4) Sophie og Tom beslutter at afhøre alle som deltog i sprogkurset i 1982. Og Björn Arnesens far, Arne, den rigeste mand i Norrbacka, skjuler noget. Sophie får et tip om, at Arne er i gang med noget religiøst og trodser chefens ordrer. Hun og Tom trænger ulovligt ind på Arnes ejendom. En beslutning Sophie kommer til at fortryde. Tom afhører Kristinas mor og mystikken omkring Kristina vokser. Kristina er gift, men hun er også Sophies mor. Sophies dumdristighed får hende fyret og hun må nu fortsætte opklaringen undercover. Hun infiltrerer en kampsportsklub, et nyt lig dukker op og hun kommer tilbage på sagen. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

03:55  

Fortidens spor (3:4)
Fortidens spor (3:4) Tom og Sophie rejser til St. Ives for at afhøre offerets enke. Hjemme i Norrbacka er den berygtede krimijournalist Hannes Josefsson kommet til byen, fast besluttet på at løse mordsagen. Hans ikke helt lovlige metoder giver pote og Hannes står pludselig ansigt til ansigt med morderen. Hannes bliver fundet død og Sophies ekskæreste Amir arresteres. Alle tror, at han er morderen. Alle undtagen Sophie og Tom. Der er noget, der ikke stemmer. Men sagen lukkes officielt. Tom må tilbage til ydmygelsen på St. Ives og Sophie må trods sin utilfredshed vende næsen mod Stockholm. Men pludselig opdager Tom noget, alle andre har overset. Tom og Sophie arbejder nu om natten og finder nye beviser. Amir er uskyldig! Sagen genåbnes. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

04:55  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (52:56)
Taxa (52:56) Centralen er på vej ned og mister stadig både kunder og vogne. Finn er sikker på, at han ved, hvem der lækker oplysninger til City-Bilen - men Verner nægter at tro det. Da René igen opsøger Anna, kommer han i stedet til at stå overfor hendes mand - men også Anna har sine hemmeligheder. Bentzon er netop rykket ind hos Lizzie, da hun bliver klar over, at han har holdt noget skjult og smider ham ud. Og så er det åbningsdag på Café Kronen, hvor nerverne står på højkant hos alle. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Birgitte Simonsen, Lissen Marshall, Torben Jensen, Thomas Bo Larsen, Peter Aalbæk Jensen og Ole Hvidman. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (53:56)
Taxa (53:56) René springer straks til, da Anna har brug for hjælp med sin syge søster - men han må også indse, at Anna er gift med en mand, hun elsker. Og så må Verner se i øjnene, hvem der giver Herman fortrolige oplysninger, og gøre noget for at prøve på at redde Krone-Taxa. Mens Gitte har indledt et forhold til Peter, bliver der vendt op og ned på tingene mellem Nina og Mike, og Andreas må forsøge at skaffe nye chauffører på utraditionel vis. Lotte har bare rigeligt at se til på Café Kronen. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Birgitte Simonsen, Ann Eleonora Jørgensen, Jens Jørn Spottag, Thomas Bo Larsen, Martin Brygmann, Max Hansen, Thomas Bendixen, Peter Rasmus Botoft og Nicolas Bro. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Lone Scherfig. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds II (3)
Thunderbirds II (3) Op fra dybet, del 1

06:35  

Dybet (3)
Dybet (3)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - Verdens værste fødselsdag (252)
Klassen - Verdens værste fødselsdag (252)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Grizzy og lemmingerne (66)
Grizzy og lemmingerne (66)

08:11  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:14  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:17  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:18  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

08:40  

Kolonien - Kraniets mysterium (22)
Kolonien - Kraniets mysterium (22) Viktoria og Sille vil stoppe Milans plan om at sejle fra øen, men det mislykkedes. De må finde en måde at sætte efter dem og deres sidste chance er træjollen i havnen, men kan den overhovedet sejle?

08:50  

Kolonien - Venner for altid (23)
Kolonien - Venner for altid (23) Viktoria, Sille og Albert kommer til fastlandshavnen, men der er helt øde. De opdager at Carl har lagt spor ud og følger efter, men noget mystisk er under optræk og hvor er alle mennesker forsvundet hen?

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (12)
Den fortryllede karrusel (12) Bugge - en ven i nøden

05:15  

Søpapegøjernes ø II (27)
Søpapegøjernes ø II (27) En sommergæst

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Boomerang

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

06:00  

Chuggington (24)
Chuggington (24)

06:10  

Morten Skildpadde II (21)
Morten Skildpadde II (21) Morten og holdlederen + Mortens tur til vildmarken

06:35  

Sprinter Galore III - Babyalarm (4)
Sprinter Galore III - Babyalarm (4) Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Spisekammeret

07:05  

Junglebogen (24)
Junglebogen (24) Den falske slange.

07:20  

Mini MGP Musik-værkstedet (7)
Mini MGP Musik-værkstedet (7) Der skal laves musik i stor stil, når Silja og DJ Rul byder velkommen i musikværkstedet. Her giver de den gas med masser af lyde og gode rim. Foruden Silja og DJ Rul, kommer der to herlige børn i studiet for at skrive en sang til deres farverige rulling.

07:25  

F for får V (13)
F for får V (13)

07:35  

Gurli Gris III (21)
Gurli Gris III (21) En tur til månen

07:50  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

07:55  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

08:10  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Sylvester og Bamsen Boble. Sylvester synes det virker som at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra, kan rykke ud i sin bamselance. Bare det ikke er alt for alvorligt.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

08:55  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

 
DR1

09:00  

Forsvundne arvinger: Den dag Vibeke forsvandt (1:7)
Forsvundne arvinger: Den dag Vibeke forsvandt (1:7) Skæbnen ramte pludseligt og ændrede alt. I aftenens afsnit af Forsvundne Arvinger skal Mette Frisk og Adam Jon Kronegh finde arvingerne til en kvinde, der ved en tragisk hændelse mistede kontakten til sine pårørende. Vært Mette Frisk

09:45  

En ny begyndelse II (2)
En ny begyndelse II (2) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Auktionshuset (5:10)
Auktionshuset (5:10) I Auktionshuset er ejeren, Jesper Bruun Rasmussen og de to mulige arvinger til firmaet, Frederik og Alexa samlet i Bredgade, hvor 946 varer skal fordeles på husets 4 etager. Det er yderst vigtigt at alle de smukke og unikke emner præsenteres så godt som overhovedet muligt og de er alle tre enige om, at placeringen af de forskellige emner har stor og nogle gange helt afgørende betydning for, om emnerne bliver solgt eller ej. Det er dog især Jesper Bruun Rasmussen der går op i selv meget små detaljer, hvorimod sønnen, Frederik og datteren Alexa tager lidt lettere på det. Ekspert Kasper Nielsen er taget hele vejen til Malmø for at vurdere en antikvitetshandlers dødsbo og er heldet med ham, kan han finde svensk kunst for millioner. I indleveringsskranken er der som sædvanligt både store overraskelser og skuffelser.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (76)
Antikkrejlerne med kendisser (76) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:35  

Det mørke internets hemmeligheder
Det mørke internets hemmeligheder I midten af 90'erne blev det muligt at tilgå internettet ved hjælp af World Wide Web. I dag er internettet en fast del af de fleste menneskers hverdag - på arbejdet såvel som i hverdagen. Men der lurer farer, når vi bevæger os rundt på nettet. Britiske reportere dykker ned i internettets muligheder på godt og ondt.

10:30  

Stop så med det computerspil!
Stop så med det computerspil! Bliver en hel generations hjerner påvirket af de timer, de bruger på at spille computerspil? Hvordan konstruerer spiludviklerne deres spil for at sikre, at de rammer det søde punkt mellem frustration og kedsomhed for spilleren, og hvilken virkning har spillene på brugerens adfærd, krop og hjerne. Bliver spillere, der spiller voldelige computerspil, mere voldelige? Bliver spillerne bedre til rumlig navigation? Og hvor vanedannende er computerspil egentlig?

11:25  

Smag på Grækenland med Anthony Bourdain
Smag på Grækenland med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til det græske køkken.

DR3

11:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:50  

Taler du kropssprog? (5:8)
Taler du kropssprog? (5:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner 6.000 unge danskere kæmpede på østfronten under Anden Verdenskrig - på tysk side mod russerne. 4000 vendte hjem og blev sendt i fængsel. Nogen meldte sig, fordi de var Nazister, mens andre mere så soldaterlivet som et eventyr. I programmet møder vi tre veteraner fra krigen på østfronten og en søn, hvis far var kaptajn i den danske hær og havde meldt sig til Hitlers krig mod russerne.

10:00  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De kom til landet under velstandsbølgen i tresserne og blev mødt med megen venlighed. Siden skiftede tiderne og i dag bliver de mødt med stor kulde. I programmet møder vi en række af de tyrkere som slog sig ned i Danmark i tresserne, og som i dag hverken føler sig som tyrkere eller som rigtige danskere.

10:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12) Mens stormskyerne samlede sig, lagde regeringen Stauning-Munch fundamentet til et velfærdssamfund. I 1940 kunne man frygte, at dets levetid skulle blive kort. Sendt første gang i 1982.

11:50  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12) I den sidste udsendelse stiller Erik Kjersgaard spørgsmål til historien og trækker nogle mulige linier for fremtiden op. Linier som nu er blevet historie, og som seerne i dag kan checke efter. Sendt første gang i 1983.

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Tornado
Store Nørd: Tornado Tornadoer er noget af det vildeste, naturen har at byde på. Når tornadoer er allermest vilde, blæser de med flere hundrede kilometer i timen. Kåre og Emil undersøger, hvorfor sådan nogle bæster egentlig opstår. De bygger deres egen tornado-maskine, - og så sætter de ild i den, så det ikke bliver nogen helt almindelig hvirvelvind, men derimod en vaskeægte NØRD-ildtornado! www.dr.dk/noerd

09:20  

Ultra Nas (8)
Ultra Nas (8) Kåre og Emil undersøger vores knogler og finder ud af, hvor meget der skal til for at knække en knogle. De tester også snot, og så skal Oscar syes i fingeren.

09:45  

Wild Kratts (6)
Wild Kratts (6) Over hals og hoved

10:05  

Wild Kratts (7)
Wild Kratts (7) Insekter eller aber?

10:30  

Danmarks vildeste maskine (2)
Danmarks vildeste maskine (2) Se hvem der går videre til finalen I Danmarks Vildeste Maskine. Først kommer Rune Tolsgaard i dag til at lugte af kolort når han skal teste en Agrometer SDS 7200 Gylleudlægger, han får det svært når han skal prøve at lave lidt motorvej med Lange Lone, en Cat 140M Motorgrader. Og til sidst graver han det bedste han kan med en af Danmarks største gravemaskiner, en Liebherr 984.

10:50  

Verdens bedste quiz I (3)
Verdens bedste quiz I (3) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Selma og Frida bl.a. dyster i "Hvem henter først?"-runden, hvor det er hjemmehjælpernes hurtighed der tæller, og hvor de i finalen skal bowle med et lækkert stykke kål! Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Verdens bedste quiz I (4)
Verdens bedste quiz I (4) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Gustav og Maja bl.a. dyster i runden "Noget med dans," hvor de skal gætte Joakims perfekte dance-moves Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:20  

Kvit eller dobbelt II (8)
Kvit eller dobbelt II (8) Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! Denne gang kan du møde Esmaralda på 11 år, som synes, at græske guder og helte er super spændende og Oliver på 11 år, som er kæmpe fan af filminstruktøren Steven Spielberg.

11:55  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2) I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af Bastian... igen! Der er nemlig sket mange spændende og vilde ting for Bastian siden den første cykeltur. Bastian fortæller om sin hovedrolle i Ultra's nye serie Baseboys. Er det svært at synge opera, og vil Bastian helst spise Pizza eller Myrer? Det finder vi ud af, og selvfølgelig skal vi synge Bastians nyeste hit- 'Stormvind'. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

DR Ramasjang

09:15  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

09:35  

Mit kæledyr - en labrador
Mit kæledyr - en labrador Line er 7 år og drømmer om at få en labrador. I dag får hun besøg af 10-årige Freja, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Lines mor og far kigger med og vurderer, om Line måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - M
Skæg med bogstaver - M Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores tis bliver rødt, når vi spiser rødbeder? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et meget træt dovendyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes dovendyret Otto Onsdagslort at finde lortetyven. www.dr.dk/Oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Hvor er Bamses honningkrukke? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea - i Bjergland
Kaj og Andrea - i Bjergland Fjernsyn for dig. Ole har været ude at rejse. Han har klatret i bjerge, hvilket interesserer især Kaj. Andrea er mest interesseret i sin gave - nemlig et ægte Østrigsk kukur! Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (16)
Bonderøven 2016 (16) Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge.

12:30  

Kender du typen 2013 (13)
Kender du typen 2013 (13) Hvem er det, der går i Birkenstock-sandaler, drikker alkoholfri øl og har brændeovn i soveværelset? Er vi på besøg hos en gammel hippie eller en ung trendsætter ? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau finde ud af i aften i Kender du typen? Sendt første gang 27.02.13

13:10  

Hammerslag (7:10)
Hammerslag (7:10) Hammerslag er i denne uge taget syd for grænsen til Tysklands svar på St. Tropez. Øen Sild er de rige og berømtes ferieparadis, og her skal man have den helt store pengepung frem, hvis man vil byde på de eftertragtede boliger. Vi starter dog i en lidt anden prisklasse på Rømø, hvor der venter mæglerne et hyggeligt, stråtækt sommerhus. Vært: Christian Degn

13:50  

Bergerac: Havet sletter alle spor
Bergerac: Havet sletter alle spor Liget af en portugisisk sømand skyller i land på kanaløen Jersey. Kriminalassistent Jim Bergerac fra fremmedpolitiet efterforsker det mystiske dødsfald, der bringer ham på sporet af en sag om ulovlig indsmugling af et illegalt, stærkt giftigt pesticid. Samtidig bliver en ung pige meldt savnet - er hun blevet kidnappet?

14:40  

Fader Brown VI (2:10)
Fader Brown VI (2:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

12:05  

Smag på Köln med Anthony Bourdain
Smag på Köln med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Köln.

12:45  

Team Bachstad i Sydamerika (2:6)
Team Bachstad i Sydamerika (2:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har købt en gammel bil, og den skal nu føre dem trygt gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Trygt? Allerede da de begynder opstigningen til Andesbjergene viser det sig, at bilen er i langt dårligere stand end de havde troet. Øystein og Rune har heldigvis stadig en hel del humor i behold, og på vej til Machu Picchu får de uventet hjælp. Nordvision fra Norge.

13:15  

Team Bachstad i Sydamerika (3:6)
Team Bachstad i Sydamerika (3:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i den temmelig gamle bil på vej gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Ekspeditionen bliver standset ved grænsen til Bolivia, og nu starter en lang og frustrerende kamp mod det peruvianske bureaukrati - og da alt ser allermest sort ud, bliver Rune pludselig syg. Nordvision fra Norge.

13:45  

Verdens bedste restauranter (4:6)
Verdens bedste restauranter (4:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. De tre Roca-brødre holder med tre Michelinstjerner fanen og det katalanske køkken højt i 'El Celler de Can Roca. 'Michel Bras Toya', en i bund og grund fransk restaurant, finder man i Japan med en betagende udsigt over en vulkansø, og i Las Vegas har stjernekokken Joël Robuchon slået sig ned i 'MGM Grand Hotel and Casino.

14:30  

Verdens bedste restauranter (5:6)
Verdens bedste restauranter (5:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Massimo Botturas trestjernede 'Osteria Francescana' i Modena har inspireret en britisk kunstner, og på det smukke hotel The Inn i Little Washington i Virginia har kokken Patrick O'Connell sikret restauranten topkarakter 27 år i træk. Dybt inde i Mandarin Orientel Hotel i Hongkong finder man den eksklusive restaurant 'Krug Room', der kun har et bord, og én menu, men til gengæld et righoldigt udvag af champagne.

DR3

12:10  

Taler du kropssprog? (6:8)
Taler du kropssprog? (6:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

12:30  

De første kærester (4:4)
De første kærester (4:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Johannes og Zelina oplever atter modstand fra omverdenen,og hvordan takler man, at folk har en holdning til, hvem man er sammen med, og hvor meget man er sammen? Nogle gange tiltrækkes vi af mennesker, der er meget forskellige fra os selv - sådan er det for Nicolai og Julie. Men hvordan er det at være kæreste med ens modsætning? De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

13:00  

Myte eller videnskab - sanserne
Myte eller videnskab - sanserne Påvirker synet vores følelser? Betyder madens lyd noget for dens smag? Kan man lugte fare? Får vi kløe af synet af krablende insekter? Vi bliver dagligt bombarderet med diverse påstande om vores sundhed og natur. Men kan vi regne med dem? Molekylærbiolog og forsker Jennifer Gardy har besluttet sig for at gå en række velkendte postulater efter i sømmene.

13:45  

Football Fight Club (1:2)
Football Fight Club (1:2) En ny generation af unge britiske fodboldfans er skyld i, at antallet af voldsepisoder i Storbritannien er tredoblet siden 2007. Men hvem er disse unge hooligans? Og hvorfor udøver de vold?

14:40  

For grim til kærlighed (2:4)
For grim til kærlighed (2:4) Julies krop er deform, og der findes ingen kur, der kan få hende til at se normal ud. Hun har gennemgået en stor operation, hvor lægerne har forsøgt at fjerne puklen fra hendes ryg. Hun må dog sande, at det kræver andet og mere end operationer, at turde åbne op for kærligheden. Men et godt sted at starte er at være ærlig med sine følelser. Julie samler mod til at mødes med Tobias, og for første gang fortælle en fyr, at hun er vild med ham.

DR K

12:50  

Den sidste slæderejse (3:8)
Den sidste slæderejse (3:8) Danske fangstfolk levede en barsk tilværelse i det øde Nordøstgrønland. Trods knagende frost og snestorme ligger der endnu en række gamle hytter rundt i Nordøstgrønland - de kan fortælle om en tid, hvor danske fangstfolk klarede sig under meget primitive forhold i et af verdens mest barske områder. DR-Derudes slædehold overnatter i de gamle hytter, når det er muligt - og kan så samtidig fortælle om de danske fangstmænds jagt på isbjørne, moskusokser og polarræve. Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang 19.01.93

13:20  

Den sidste slæderejse (4:8)
Den sidste slæderejse (4:8) Slædehunde er lavet af et helt specielt stof. - Hvorfor er de så bomstærke og godmodige det ene øjeblik- og det næste helt ustyrlige? - Det er nogle af de spørgsmål, der besvares i det fjerde program i DR-Derudes store serie fra Nordøst- grønland, hvor slæderne gør holdt ved Dødemandsbugten. Det er stedet, hvor de sidste inuitter blev set - i 1823. For det paradoksale er, at "Kysten" er grønlændernes land, men de kender det faktisk ikke. Seerne kan også møde en af de helt store legender i dansk polarforskning, den næsten 90-årige Eigil Knuth. Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang 26.01.93

13:55  

Historiequizzen: Byen Vokser
Historiequizzen: Byen Vokser Før Københavns Volde blev nedlagt var posekiggerne på arbejde hver eneste dag. Hør hvad de kiggede efter, når de fire historikere quizzer på Københavns Museum. Vært: Ulrik Langen.

14:25  

Historiequizzen: Klæder Skaber Folk (5:10)
Historiequizzen: Klæder Skaber Folk (5:10) Den høje hæl på skoen havde oprindeligt en praktisk funktion og var sandelig ikke kun til kvinder. Hør hvilken, når Historiequizzens fire historikere quizzer om tidens mode på Frilandsmuseet. Vært: Ulrik Langen.

14:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede: Se Carter på Tremileøen, Grunwald i Østre Gasværk, Abba synge, Niels Bohr fylde rundt, raske drenge på lejrskole, Lise Ringheim om Monroe, Lisbeth Dahl om skilsmisser og Kipketer vinde VM. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 10.05.01

DR Ultra

12:05  

Besat af: 5SOS
Besat af: 5SOS Fire fans på 13-14 år kan ikke få nok af Australiens nye kronede pop-punk kvartet 5 Seconds of Summer, for de er besatte af de fire drenge i de stramme sorte jeans, som siger nej tak til playback og faktisk selv spiller på deres instrumenter. Nu rykker Lærke, Elisa, Anna Kaisa og Liv deres plakatfyldte pigeværelser direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler! Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "5SOS'fams" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:40  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:55  

Ultras Dance Crew (9) - Pride (2:2) Non-stop dans
Ultras Dance Crew (9) - Pride (2:2) Non-stop dans I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne optræder til Copenhagen Pride, og bliver undervejs stillet en række udfordringer af Sofie.

13:10  

Isas Stepz (21)
Isas Stepz (21) Isa overhører Ronjas advarsler, og beslutter at lave skolefilm-projekt med Danny. Isa er fast besluttet på at blive vild med Danny, som allerede er vild med hende. Det vil gøre alting nemmere, mener Isa. Men hun tager grueligt fejl. Danny misforstår nemlig alt, kan ikke holde på hemmeligheder, og snart er alle på danseskolen uvenner.

13:25  

Isas Stepz (22)
Isas Stepz (22) Isa vil lave en test, så hun kan finde ud af, om en dreng er ok, inden hun bliver vild med ham. Isas far Christian, vil være med til en dansetime. Det synes Isa er for pinligt, så hun lyver og siger timen er aflyst. Christian afslører Isa, så hun må droppe testen for at gøre sin far glad igen, men Ronja insisterer på at få testen afprøvet. Hun ved også, hvem de skal teste - og resultatet er højst mærkværdigt.

13:40  

Klassen - Sjove typer (23)
Klassen - Sjove typer (23) Sally synes at Sofia og Emil er for kedelige. Hun udfordrer dem til at lave noget, der får hele klassen til at grine.

13:50  

Klassen - Scorekongen Liam (24)
Klassen - Scorekongen Liam (24) Liam vil score Emma, men det er slet ikke så nemt som han havde regnet med. Han skulle aldrig have væddet med Sami.

14:00  

Riisings flotte talkshow II (4)
Riisings flotte talkshow II (4) Jacob Riising går efter at sprænge flotheds-skalaen, når han får besøg af to i særklasse flotte og sjove gæster, nemlig skuespilleren Rasmus Bjerg og komikeren Simon Talbot. Rasmus fortæller historien om dengang, han faldt i en kloak i Kina, og får desuden chancen for at vinde en tur til barberen, når der er verdenspremiere på legen "Hvad har du i skægget, Far?". Men for at det hele ikke skal gå op i fis og ballade, laver Jacob også en meget seriøs og nærmest videnskabelig test af, hvor god Simon egentlig er til standupcomedy. Og det gøres jo nu en gang bedst ved at lege "Vælt en standupper".

14:30  

Kolonien - Alene i skoven (6)
Kolonien - Alene i skoven (6) Viktoria, Albert og Niklas er flugt fra Carl og Milan, men må ikke komme ind hos Sille. De bygger et shelter ude i skoven. Albert laver ild og de ender med at overnatte i skoven.

14:40  

Kolonien - Skidenbær (7)
Kolonien - Skidenbær (7) Viktoria, Albert og Niklas vågner i skoven og er sultne. Niklas vil tilbage til lejrskolen, men det syntes de to andre er for farligt. I stedet går Viktoria og Albert ud for at finde bær. De finder en forladt bil, men må flygte da Carl og Milan kommer.

14:50  

Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12)
Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" har besluttet sig for, at han alligevel godt vil kaste sig ind kampen som Youtuber. Hans popularitet er støt stigende, men Niller har stadig ingen erfaring med hvordan man begår sig som Youtuber. Kasper beslutter sig derfor for, at lave en træningslejr for sin kiksede far. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Om dengang Bamse "blit giftet". Medvirkende: Søren Hauch-Fausbøll, Brian Patterson, Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing Instruktør og producer: Katrine Hauch-Fausbøll

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

12:55  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

13:25  

Ramajetterne (3)
Ramajetterne (3) Ramajetterne - Mus i lufthavnen Panikken spreder sig i Ramasjangs Lufthavn! En flok søde små mus er flyttet ind i strømskabet, og nu risikerer lufthavnen at stå uden strøm, hvis dyrene gnaver i ledningerne.

13:45  

Min mosters historier (5)
Min mosters historier (5) " NY PROVIANT " Skibskokken Pande er løbet tør for Proviant. Theodor vil ind på land, så han kan finde ny proviant ligesom den modige Jens Munk. Theodor, Lola og Pande finder, muslinger, tang og strandkål. Et rent festmåltid når man har en stor appetit som en ægte sømand!

13:55  

Sikker & Søn V (5)
Sikker & Søn V (5) Sikker er en mester til laser-tik, og det kan man se, fordi han har en kæmpestor laser-tik-pokal. Søn vil også have en stor pokal, men pokaler er ikke noget, man får, det er noget, man vinder. Søn udfordrer Sikker til duel, og Søn må bruge al sin trafikviden for at have en chance. Mon Søn kan vinde pokalen fra mesteren?

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:45  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3) "Spioner". Barnaby lader sig overtale til at være dommer i en cricketkamp. Hans meddommer er en excentrisk eks-spion - og til sin kones store overraskelse afslører Barnaby, at han selv har en fortid som efterretningsagent. Da en anden tidligere spion findes myrdet, indser Barnaby, at sagen har tråde til den kolde krig. Men inden han kan nå at opklare den, tages han pludselig af sagen. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Brenda Packard: Anna Massey. Instruktion: Renny Rye.

17:00  

En ny begyndelse II (3)
En ny begyndelse II (3) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Verdens længste hængebro
Verdens længste hængebro Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker. Her ser vi nærmere på verdens længste hængebro Akashi Kaikyo-broen i Japan og får indsigt i, hvordan broen er blevet opført af en kvart million ton stål, og hvordan broens 28.000 ton wirer er blevet forankret i flodbredderne.

16:10  

Verdens højeste skyskraber
Verdens højeste skyskraber Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at bygge verdens højeste bygning - nemlig den 828 meter høje skyskraber Burj Dubai i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:10  

Fra Bois til Mænd (3:5)
Fra Bois til Mænd (3:5) Citybois er kærlighed - og Thor og Anthon har de sidste år været limet sammen. Teenage-idolerne starter deres sommer med en koncert på Skive Festival. De skal bevise, at Citybois er kommet for at blive. Men voksenlivet åbner også op for, at Thor bliver tredje hjul, da Anthons kæreste er med i tourbussen.

15:40  

Alene i vildmarken USA II (4:15)
Alene i vildmarken USA II (4:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne løber dog ind i problemer, da hun rammer sin hånd med en økse. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

16:25  

Nedrivningsholdet (1:3)
Nedrivningsholdet (1:3) Sprængstoffer, eksplosioner og massiv destruktion - jobbet som nedrivningsarbejder er ikke for sarte sjæle. Men helt præcist hvordan arbejder nedrivningsfirmaer egentlig? Få svaret, når vi følger et nedrivningshold, som står for at nedbryde Storbritanniens største bygninger.

17:15  

Afrikas kæmpedræbere
Afrikas kæmpedræbere Det er sjældent, at løver drister sig til at angribe elefanter. Men ved Savute-kanalen i Kalahari-ørkenen sker det, at sultne løver angriber elefanter, som i tørkeperioder er svagere end normalt. Bliv vidne til et dramatisk sammenstød mellem to af savannens sværvægtere.

DR K

15:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede: Se Thorsen forarge, Radio Ga Ga, Schlüters nye regering, Billund indvies, Lotte Wæver nervøs, Mr. Bean bygge en videomaskine, Kongen på Rebild, Mandela i København og Ædedolkene i Livsens Ondskab gå til bords. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 2001

15:55  

Originale opfindelser - de visionære
Originale opfindelser - de visionære Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Evnen til at se ud over sin egen næsetip har været afgørende for menneskehedens udvikling. Det gælder bondedrengen, der opfandt fjernsynet, astronomen, der satte sig for at se stjernernes fødsel og sagføreren, der opfandt kopimaskinen og skræmte livet af regeringen.

16:45  

Originale opfindelser - kriminel rigdom
Originale opfindelser - kriminel rigdom Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Kriminalitet har altid været en drivkraft for opfindere, og nogle opfindelser har været en særdeles indbringende forretning. Fx en alarm, der holder skurkene i skak, en dims, der revolutionerede detailhandlen, og et våben, som blev gangsternes foretrukne.

17:35  

München-massakren i 1972
München-massakren i 1972 Historien om angrebet under OL i München i 1972, hvor terrorgruppen 'Sorte September' brød ind i den olympiske by og tog en gruppe israelske atleter som gidsler. En katastrofal tysk befrielsesaktion endte med, at alle ni israelske gidsler blev dræbt.

DR Ultra

15:00  

Braceface (23)
Braceface (23) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:20  

Dybet (34)
Dybet (34)

15:45  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Vi' bare bjørne II (17)
Vi' bare bjørne II (17)

16:50  

Svampebob Firkant VII (14)
Svampebob Firkant VII (14)

17:15  

Bella and the Bulldogs I (4)
Bella and the Bulldogs I (4)

17:40  

Klassen - Verdens værste fødselsdag (252)
Klassen - Verdens værste fødselsdag (252)

17:50  

Klassen - Mor på dating, del 1 (253)
Klassen - Mor på dating, del 1 (253)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (11)
Chuggington (11)

15:10  

Den lille prinsesse (19)
Den lille prinsesse (19) Den lille prinsesse har fået en god idé: hun vil spille dukketeater for alle sine venner. Og de glæder sig alle sammen meget. Men noget går galt, og stykket må aflyses. Men så får hun en ny god idé!

15:20  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

15:25  

Gurli Gris II (11)
Gurli Gris II (11) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Løsesummen

15:45  

Junglebogen (28)
Junglebogen (28) Redningsaktionen.

15:55  

Junglebogen (29)
Junglebogen (29) Kong Ka.

16:05  

Lille Roy (19)
Lille Roy (19) Fanget med fjernbetjeningen

16:20  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

16:35  

Pyjamasheltene (41)
Pyjamasheltene (41)

16:45  

Didrik Drage (19)
Didrik Drage (19) Monstret i mørket

17:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

17:20  

Heino fikser alt - Svømningen (10)
Heino fikser alt - Svømningen (10) Hannibal kan ikke svømme, så svømmelæreren Heino kommer til undsætning. Men da Heino ankommer, har Hannibal ingen svømmepøl til at øve i. Det må Heino jo så gøre noget ved ...

17:30  

Hr. Skæg i Indonesien (1)
Hr. Skæg i Indonesien (1) Hr. Skæg troede at han kendte alle børn - men så gik det op for ham at han kun kender de danske børn. Nu er han taget til Indonesien for at finde ud af hvordan børn lever på den anden side af verden, hvordan de bor, hvor de går i skole - og hvad der gør dem glade.

17:40  

På tur med far - Find elgen
På tur med far - Find elgen Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far drager videre op i Sverige mod det kolde nord. De skal ud på rigtigt eventyr - ud i sneen og ud i det ukendte! Iris er ikke bange for noget ting i skoven, bortset fra at se skovdronningen i øjnene. På vejen spejder de efter Sveriges store dyr, elgen, som man kun meget sjældent får at se. Men måske man kan lokke det frem, hvis man har en gulerod? SENDES SOM

17:58  

Sikker & Søn
Sikker & Søn

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (11)
Skattejægerne 2013 (11) Mads og Jens er på auktion i Aalborg, hvor de finder en antikvitet, de aldrig har set før, og som de bare må have med hjem til deres butik. I Odense er Margit og Jesper på besøg hos en kunde, der skal flytte og derfor gerne vil sælge sine ting. Men der er ét lille problem. Når det kommer til stykket, har kunden svært ved at skille sig af med sine ejendele. Jesper Bo er taget til kræmmer- og loppemarked i Vanløse. Målet er at finde møbler til butikken, men hans opmærksomhed bliver hele tiden draget mod ting til ham selv. Sendt første gang 11.04.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Guld i Købstæderne - Middelfart (10:10)
Guld i Købstæderne - Middelfart (10:10) Der er smil på læben, når et lille Jens Juel-maleri bliver vurderet til mere end 300 gange den oprindelige pris. Opkøberne bliver presset til det yderste i forsøget på at købe en Saltovase. Og så ser Sofie Østergaard Middelfart fra toppen af Lillebæltsbroen.

DR2

18:30  

Lægen flytter ind (3:6)
Lægen flytter ind (3:6) 58 årige Steen lever livet lidt for godt med god mad og vin hver dag, og det har for længst sat sine spor. Vægten har passeret de 100 kilo, og det trykker for brystet, men Steen er ikke til at drive til lægen. Hans kone er efterhånden alvorligt bekymret, så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at hjælpe Steen før det er for sent.

19:15  

Lægen flytter ind (4:6)
Lægen flytter ind (4:6) Dansk reportage fra 2016 42 årige Søren Riis har, med to forskellige jobs og over 100 opkald på sin telefon dagligt, ikke nok timer i døgnet. Han spiser junkmad, sidder dagen lang i sin bil, og nægter at ændre på noget i sit liv. Søren er i elendig form i forhold til sin alder, men overhører alle faresignaler. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for gøre op med Sørens dårlige undskyldninger. Sendt første gang 07.03.2016

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:05  

Krigen i cyberspace - Ukraine
Krigen i cyberspace - Ukraine Et cyberangreb på Ukrainske elværker får lyset til at gå ud for tusinder af mennesker. En militærkonflikt med Rusland raser i landet, men har det også ført til en krig i cyberspace?

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:00  

Den store bagedyst (4:9)
Den store bagedyst (4:9) De otte tilbageværende deltagere skal i aften bage kager fra det sønderjyske kaffebord. Allerede i favoritudfordringen får deltagerne sig en overraskelse, når et helt særligt gæstepanel skal bedømme dagens kringler. I mesterværket skal deltagerne vise, hvad de kan med en sprøjtepose, når opgaven er prægtige sønderjyske lagkager. Den hemmelige udfordring byder på en tilsyneladende overkommelig kage. Den helt store udfordring bliver den tid, som dommerne har givet dem, nemlig 30 minutter!

DR K

18:25  

Lyst til luksus (5:5)
Lyst til luksus (5:5) Luksus er blevet in igen. Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus? I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok.

18:55  

Monty Python's Flying Circus (23)
Monty Python's Flying Circus (23) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:25  

Monty Python's Flying Circus (24)
Monty Python's Flying Circus (24) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:56  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Margit Brandt - 20 år og verdensstjerne
Margit Brandt - 20 år og verdensstjerne

20:30  

Smykker - Kongerøgelse og kendisser
Smykker - Kongerøgelse og kendisser Magteliten har altid brugt smykker til at udtrykke deres økonomiske og kulturelle status. Men magten har flyttet sig fra kirker og kongelige til popikoner og Hollywood-kendisser. Museet Koldinghus har samlet en lang række af verdens mest ikoniske magtsmykker, på modemagasinet Elle gør de klar til at samle Danmarks hotteste kendisser i utrolige smykker, og EU-kommissæren Margrethe Vestager fortæller om en fingerring, der fik en helt særlig rolle i regeringsdannelsen med Helle Thorning.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Min tro - DFI - Mira
Min tro - DFI - Mira

18:45  

Bidt, brændt og stukket II - Hund efter Sebastian (8)
Bidt, brændt og stukket II - Hund efter Sebastian (8)

19:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Isa fra Baseboys
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Isa fra Baseboys Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer talentfulde Karen, Jasmine og Kristine på kreativitet og stil - og i dag skal de konkurrere om at lave det bedste konfirmationsfesttøj til Isa Thorlacius fra tv-serien Baseboys. To af dem skal dog klare sig med virkeligt dårlige arbejdstegninger.

19:20  

Limbo I (6)
Limbo I (6) Naya er løbet hjemmefra. Asks mor opdager Walther i kælderen og Ask hjælper ham med at flygte. Louise opdager Naya i sin hule og vil smide hende ud. Men Naya fortæller at hendes forældre skal skilles og Louise lader hende bo i hulen. Boye vil finde et skjulested til Walther, men Louise er sur på Boye og vil ikke hjælpe. Hvorfor har Walther egentlig boet i Asks kælder? Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger, Lars Lunøe Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

19:45  

BaseBoys - Flygter fra vores fans (8)
BaseBoys - Flygter fra vores fans (8) Drengene ankommer i limousine til SuperStars hovedkvarter, hvor de skal holde presse-release på YouTube. Alle i skolen følger spændt med på deres telefoner, hvor BaseBoys-medlemmernes identiteter snart skal afsløres. I live-streamen kommer A.J. til at afsløre, hvor drengene befinder sig, og inden længe bliver området stormet af skrigende fans. Imens modtager Emil en flabet besked fra Marcus, som for alvor gør ham vred.

20:05  

BaseBoys - Hævn over mobning (9)
BaseBoys - Hævn over mobning (9) Oliver tager hjem til Matilde for at fortælle hende, at han er vild med hende, men hans plan bliver spoleret af en gruppe pågående fans. I skolen er alle vilde med BaseBoys, og drengene bliver mødt af klapsalver, da de træder ind i klassen. Sten og Marcus driller Emil igen, og denne gang svarer Emil igen med en sang, som gør grin med Sten og Marcus. Alle fra klassen griner, men Mikkel, Oliver og A.J. synes, at teksterne var lidt for grove.

20:20  

BaseBoys - Skrider fra musikvideo (10)
BaseBoys - Skrider fra musikvideo (10) BaseBoys skal indspille musikvideo. Emil har problemer uden sin astmaspray, så Matilde kommer forbi med den. A.J. finder ud af, at Oliver er vild med Matilde, og hun opfordrer ham til at skrive en sang til hende. Imens hiver instruktøren Emil ud af musikvideoen, fordi han ikke kan følge med i koreografien. Men hvis Emil ikke kan være med, vil de andre drenge heller ikke.

20:35  

Wolfblood V (4)
Wolfblood V (4)

DR Ramasjang

18:00  

F for får V (12)
F for får V (12)

18:15  

Pyjamasheltene (13)
Pyjamasheltene (13)

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

18:55  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

19:00  

Wild Kratts (8)
Wild Kratts (8) Edderkoppespindets hemmelighed

19:20  

Zorro (16)
Zorro (16) Sammensværgelsen

19:45  

Yakari IV (18)
Yakari IV (18)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kommissær George Gently (22)
Kommissær George Gently (22) En mand findes død for foden af en bro. Manden sad i gæld til op over begge ører. Men hvem slog ham ihjel? Og hvorfor? Kommissær Gently og kriminaloverbetjent Bacchus går på jagt efter svarene. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Tim Whitby.

23:58  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

21:30  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz - nu med Gyrith Cecilie Ross ved roret.

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

De glemte fattige i USA
De glemte fattige i USA

DR3

21:00  

Myte eller videnskab - vejret
Myte eller videnskab - vejret Ligesom i Danmark er vejret et vigtigt samtaleemne i Canada, hvilket måske ikke er så mærkeligt i et land, hvor temperaturen svinger mellem minus 50 og 40 plusgrader! Selv om der er solid forskning om klimaet, lever mange folkelige myter i bedste velgående, såsom, at man kan høre på en fårkylling, hvor varmt det er, at vejbroer er sikre steder under en tornado, at lyn kan ødelægge et fly, og at det sikreste sted i tordenvejr er indendør. Forskeren Jennifer Gardy går de velkendte påstande efter i sømmene.

21:45  

Sherlock: Baskervilles hunde
Sherlock: Baskervilles hunde For 20 år siden så Henry Knight sin far blive dræbt af et enormt, hundeagtigt væsen på den uhyggelige Dartmoor-hede. Nu har Henry set tegn på, at den mystiske kæmpehund stadig er løs. Sagen fører Sherlock Holmes til et tophemmeligt militært forskningscenter midt på heden. Er hunden en genetisk mutation, fremavlet til at dræbe krigsfjender på slagmarken? Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Henry Knight: Russell Tovey. Instruktion: Paul McGuigan.

23:15  

Red Dawn
Red Dawn Faldskærmstropper daler ned over en by på den amerikanske vestkyst. USA er blevet invaderet af Nordkorea, men byens beboere giver ikke op uden kamp. Anført af soldaten Jed søger en gruppe unge tilflugt i skovene uden for byen. Her går de i knivskarp træning, og snart er de klar til at tage kampen op med invasionsstyrkerne. Jed: Chris Hemsworth. Matt: Josh Peck. Robert: Josh Hutcherson. Instruktion: Dan Bradley.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet

21:30  

Filmperler: The Water Diviner
Filmperler: The Water Diviner Fire år er der gået siden det blodige slag ved Gallipoli under 1. verdenskrig. Året er 1919, og den australske landmand Joshua Connor rejser til Tyrkiet for at finde ud af, hvad der er blevet af hans tre sønner, der alle kæmpede i krigen. De tre antages at være døde, og Connor er fast besluttet på at finde deres jordiske rester og bringe dem hjem til familiens gravsted. Connor: Russell Crowe. Ayshe: Olga Kurylenko. Hasan: Yilmaz Erdogan. Instruktion: Russell Crowe.

23:15  

Fra Michael Jackson til Duran Duran - 80'ernes fedeste musi
Fra Michael Jackson til Duran Duran - 80'ernes fedeste musi I 1980'erne slog musikvideoen for alvor igennem. Her dykker vi ned i de strømninger som eksempelvis musikkanalen MTV satte i gang efter sin første udsendelse i 1981 med musikvideoen: Video Killed the Radiostar. Kom med på en nostalgisk rejse og gense nogle af 80'ernes ikoniske mest musikvideoer.

DR Ultra

21:00  

Livredderne II - Livsfarlig bilulykke (1)
Livredderne II - Livsfarlig bilulykke (1) 2 nye hold bliver kastet ud i en actionfyldt redningsaktion. Hver beslutning betyder liv eller død for ofrene. Kan holdene holde hovedet koldt og redde passagerenes liv?

21:10  

Livredderne II - Nu Starter Kampen (2)
Livredderne II - Nu Starter Kampen (2) De to hold vælger deres holdkaptajner og de kommer straks på prøve, når holdet skal sættes til den første udfordring på vandet. Èn af kaptajnerne får direkte indflydelse på konkurrencen.

21:20  

Livredderne II - Snyd på stranden (3)
Livredderne II - Snyd på stranden (3) Konkurrencen fortsætter og et af holdene får en velsmagende belønning mens det andet hold kommer til at lugte lidt af fisk.

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Slangereder (2:3)
Taggart: Slangereder (2:3) Kranierne er dukket op igen, men professor Hutton er død af et mystisk insektbid. Taggart og Jardine aner en sammenhæng mellem hans død og indbruddet i et forskningslaboratorium, hvor der blev stjålet adskillige giftige slanger og edderkopper. Men hvilken? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Graham Theakston.

00:50  

Taggart: Slangereder (3:3)
Taggart: Slangereder (3:3) Efter adskillige tragiske dødsfald strammes nettet om morderen, da det lykkes professor Huttons assistent at rekonstruere det andet kranium. Sporet fører igen til laboratoriet, og det bliver den klodsede og stammende stik-i-rend dreng Dennis, der uafvidende kommer til at lægge den sidste brik i puslespillet på den uhyggelige sag. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Graham Theakston.

01:40  

Maria Wern: Fremmed fugl (2:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (2:4) Den unge vicekommissær Maria Wern står midt i sin hidtil sværeste sag. En ukendt mand er blevet likvideret på en strand. Samtidig er Gotland blevet ramt af fugleinfluenza. Marias egen søn er blandt de mange børn, der er blevet sat i karantæne på et idrætsanlæg, og panikken begynder at brede sig på øen. Senere bliver en journalist meldt savnet af sin hustru. Hvilken forbindelse har han til sagen? Er også han blevet udsat for en forbrydelse? Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.

02:25  

Bonderøven 2016 (16)
Bonderøven 2016 (16) Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge.

02:55  

Kender du typen 2013 (13)
Kender du typen 2013 (13) Hvem er det, der går i Birkenstock-sandaler, drikker alkoholfri øl og har brændeovn i soveværelset? Er vi på besøg hos en gammel hippie eller en ung trendsætter ? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau finde ud af i aften i Kender du typen? Sendt første gang 27.02.13

03:30  

Skattejægerne 2013 (11)
Skattejægerne 2013 (11) Mads og Jens er på auktion i Aalborg, hvor de finder en antikvitet, de aldrig har set før, og som de bare må have med hjem til deres butik. I Odense er Margit og Jesper på besøg hos en kunde, der skal flytte og derfor gerne vil sælge sine ting. Men der er ét lille problem. Når det kommer til stykket, har kunden svært ved at skille sig af med sine ejendele. Jesper Bo er taget til kræmmer- og loppemarked i Vanløse. Målet er at finde møbler til butikken, men hans opmærksomhed bliver hele tiden draget mod ting til ham selv. Sendt første gang 11.04.13

DR2

00:05  

Debatten
Debatten

01:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:25  

Afrikas kæmpedræbere vender tilbage
Afrikas kæmpedræbere vender tilbage Ved Savute-kanalen i det sydlige Afrika angriber en flok løver helt atypisk en flok elefanter. Da elefantgruppen forlader området, udspiller der sig en række dramatiske hændelser i løveflokken; hanløverne begynder at kappes, en hunløve bringer sine nyfødte unger i livsfare, en rivaliserende gruppe løver forsøger at overtage flokkens territorium, og et utal af brande hærger savannen. Når støvet har lagt sig, må løveflokken igen gå i kødet på elefanterne, ellers vil de sulte ihjel.

02:15  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:40  

Taler du kropssprog? (8:8)
Taler du kropssprog? (8:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:10  

Henry og June
Henry og June I Paris i 1931 møder den unge Anaïs Nin den fattige og ubændige Henry Miller. Deres erotiske betagelse af hinanden får et yderligere pift, da Henrys vellystige hustru June ankommer, og det udvikler sig til en hed trekant. Henry Miller: Fred Ward. June Miller: Uma Thurman. Anaïs Nin: Maria de Medeiros. Instruktion: Philip Kaufman.

02:20  

At være menneske (3:3)
At være menneske (3:3) Hver og en af os er én blandt syv milliarder andre mennesker på kloden, men hvad vil det sige at være menneske? Den verdensberømte, franske fotograf Yann Arthus-Bertrand bringer os på en betagende rejse verden rundt for at opleve mennesker og landskaber, der er anderledes end vores. Det er historier fulde af kærlighed og glæde såvel som af had og vold, men selv om de sociale og økonomiske betingelser er så forskellige, så har vi måske alligevel noget tilfælles med alle de andre syv milliarder.

03:15  

Fortidens spor (3:4)
Fortidens spor (3:4) Tom og Sophie rejser til St. Ives for at afhøre offerets enke. Hjemme i Norrbacka er den berygtede krimijournalist Hannes Josefsson kommet til byen, fast besluttet på at løse mordsagen. Hans ikke helt lovlige metoder giver pote og Hannes står pludselig ansigt til ansigt med morderen. Hannes bliver fundet død og Sophies ekskæreste Amir arresteres. Alle tror, at han er morderen. Alle undtagen Sophie og Tom. Der er noget, der ikke stemmer. Men sagen lukkes officielt. Tom må tilbage til ydmygelsen på St. Ives og Sophie må trods sin utilfredshed vende næsen mod Stockholm. Men pludselig opdager Tom noget, alle andre har overset. Tom og Sophie arbejder nu om natten og finder nye beviser. Amir er uskyldig! Sagen genåbnes. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODENSE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1021151318