Odense
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 28. februar 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 28. februar 2018

DR1

00:50  

I farezonen (19:61)
I farezonen (19:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (20:61)
I farezonen (20:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven (2:8)
Bonderøven (2:8) Hvis du ikke så de første sæsoner af "Bonderøven" - så se med her. Frank lever drømmen om et enklere liv ud. I dag tager han til Århus for at sælge sine urter og hjemmetappede birkesaft. Han vil have mange dyr på gården, og bygger nyt hus til gæssene. Kig med og se om hønsehuset bliver færdigt og om han kommer af med sin gamle skrotbil. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Rikke Lauridsen Sendt første gang 30.03.08

02:55  

Kender du typen 2014 (1)
Kender du typen 2014 (1) Aftenens hovedperson i Kender Du Typen? har ofte tv'et tændt, men ser det ikke rigtigt; han lytter fjernsyn, mens han laver noget andet. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, om hovedpersonen lægger kabale eller læser avis, mens der er tændt for skærmen. Måske kan de bruge den viden til at gennemskue, hvad vedkommende gør ved havens dræbersnegle. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.01.14

03:35  

Hammerslag (5:10)
Hammerslag (5:10) Hammerslag er taget til hovedstaden - nærmere betegnet øen, Amager. Vi starter aftenen i Kastrup, hvor prisen på et hus fra 1983 skal gættes. Derefter tager vi til den nye bydel, Ørestad. Her kommer mæglerne indenfor i en lejlighed i det prisvindende byggeri, 8tallet. Vi slutter af i en gammel søfartsby - hvad mon et hus fra 1931 i Dragør koster? Vært: Christian Degn

04:15  

Antikduellen (2:12)
Antikduellen (2:12) Antikduellanterne Anne Mette Jensen og Bettina Pedersen i Hirtshals. De to antikhandlere får - mandag, tirsdag og onsdag - hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. Torsdag er finaledagen, hvor alle ugens fund bliver sat under hammeren på Svendborg Auktionerne. I denne uge dyster Anne Mette Jensen, der sælger retro og industrielt interiør i butikken Habengut i Silkeborg, og Bettina Pedersen, der kommer fra Odense, hvor hun har retrobutikken SeChloe. Og i dag jagter de skatte i Hirtshals og omegn.

04:45  

Camilla og den sorte gryde (8)
Camilla og den sorte gryde (8) Fyldte hjerter og lammenyrepie med østers: Det næstsidste afsnit af DR2s serie om vintermad, Camilla Plum og den sorte gryde, handler om indmad. Danskerne er blevet for sarte og bonerte til at spise hjerte, lever og nyre, men retter lavet af indmad er utroligt spændende og velsmagende og meget billige. I programmet viser Camilla Plum, hvordan hun lader hjerter simre i en skøn sovs. Hun fremstiller saltet tunge med peberrod og bager kidney pie med østers. Sendt første gang 28.03.10

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Bidt af naturen (24)
Bidt af naturen (24) Morten DD og Bidt af Naturen besøger Danmarks største sandkassse - Råbjerg Mile. Råbjerg Mile er et naturfænomen i sig selv, og den golde mini-ørken gemmer på rå natur, der ligger uberørt af menneskehånd. Det vil Morten DD naturligvis se nærmere på, så han stikker blandt andet fødderne i kviksand og vandrer senere rundt i en sandstorm.

05:50  

DR-Friland: Sommer på Friland
DR-Friland: Sommer på Friland Den står på hedebølge og hårdt arbejde, men det kan det ikke være bedre, for det er nu, der skal rykkes. Og der kommer masser af hjælpere: Unge arkitektstuderende fra hele Europa, der skal lære at bygge huse med natur- og genbrugsmaterialer. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 02.12.03

06:20  

Søren Ryge - Karens have
Søren Ryge - Karens have Søren Ryge P. besøger Karen Syberg på Møn. Hun er den lykkelige ejer af en gammel landbohave med roser, stauder, kæmpemæssige træer, havedam, køkkenhave og alt det andet. Desuden er hun vild med fugle - især sine svaler. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 25.08.05

06:50  

Annemad (6:16)
Annemad (6:16) Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag er hun nået til det lækre italienske køkken. Menuen består bl.a. af små sprøde auberginhapsere, kalv i tun og en salat med pærer, gorgonzola og parmaskinke. Og så tager Anne os en tur med til sin favorit grøntsagspusher. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 07.12.08.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Hammerslag - Skihytter i Norge og Sverige (5:10)
Hammerslag - Skihytter i Norge og Sverige (5:10) Godt 400.000 danskere tager hvert år på skiferie, og turen går ofte nordpå til de svenske og norske fjelde. Hammerslag er derfor taget til Sälen og Trysil for at tage temperaturen på boligmarkedet i to af de mest populære destinationer. Her venter der tre charmerende men meget forskellige skihytter, som mæglerne skal forsøge at gætte prisen på. Det bliver koldt, men spændende - så tag med Hammerslag ud i sneen.. Vært: Christian Degn

08:50  

Løvens hule III (2:8)
Løvens hule III (2:8) Løverne møder tre iværksættere, som mener at vinylen har fået come-back, og at der er mange penge at tjene på de gamle LP'er - En anden iværksætter har åbnet en café i Ålborg, som han tror kan blive en stor landsdækkende kæde - Og tre iværksættere får løverne helt frem i stolene, da de beder om 2 millioner kroner og præsenterer dem for en ny teknologi, som sportsklubber og deres medlemmer over hele verden kan få gavn af. Vil de forlade Løvens Hule med en investering eller takker løverne nej?

DR2

00:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Honduras
Ekstrem verden - Ross Kemp i Honduras Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp tager med på en tur, som Amnesty International har kaldt verdens farligste, nemlig turen som illegal immigrant på toget fra Honduras til USA.

01:35  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Calais
Ekstrem verden - Ross Kemp i Calais Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. De 3000 immigranter, der lever under håbløse forhold i lejre i Calais i det nordlige Frankrig, er flygtet fra fattige, korrupte og voldelige samfund og har ét mål, nemlig at komme til Storbritannien og finde lykken, men mange når ikke så langt.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sundhedsmagasinet: Demens 2
Sundhedsmagasinet: Demens 2 Hvad gør du som pårørende, når dine forældre eller din ægtefælle er forsvundet til demens og sidder på plejehjem. Hvordan passer du bedst på dem? - og bedst på dig selv? Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace Gaardmand.

07:25  

Ung og fattig - drengenes historie
Ung og fattig - drengenes historie I løbet af en sommer følger vi tre forskellige unge drenge på vej til at blive mænd med fattigdommen som et fælles åg. Craig tvinges til at klare sig selv, da hans mor bliver arbejdsløs og ikke længere kan betale huslejen. Den faderløse og arbejdsløse Wes kæmper desperat for ikke også at blive usynlig i sin søns liv. Og Frankie ved, at livet på gaden er hårdt, og at den mindste mistanke kan risikere at kuldkaste alle hans drømme.

08:25  

Ung og fattig - pigernes historie
Ung og fattig - pigernes historie Over en sommer følger vi tre meget forskellige teenagepiger på tærkslen til at blive voksne. Fælles er de om at være vokset op i fattigdom og leve af socialhjælp. Bridies håb om en karriere i hæren afhænger, at det lykkes hende at holde sig fri af problemer med politiet. Amber på 16 år er gravid og lever på et skrabet budget, men har heldigvis en mor, der kan hjælpe hende. Som så mange andre unger er Shelby arbejdsløs, men er fast besluttet på at finde et job.

DR3

00:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:25  

Havet omkring New Zealand (6:6)
Havet omkring New Zealand (6:6) På den berømte New Zealandske ø Stewart Island løber dværgpingviner spidsrod for at undgå hvidhajerne, men de er ikke den eneste art, der flirter med døden her.

02:10  

Kære Dagbog 2 (4:8)
Kære Dagbog 2 (4:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Lea, der er meget forelsket i Christian, og selvom det går op og ned i deres forhold, er hun overbevist om, at de to skal have børn og giftes. Stine laver lister over alt - job, hun gerne vil have, de bedste råb til demonstrationer, men mest af alt alle de drenge, der kan lide hende. Natasha er mormon, og drenge er et stort no-go, så hun giver sig hen til Harry Potter og den magiske verden indtil Danse-Mads dukker op i hendes liv. Franny elsker Prince og sin kæreste Thomsen. Og så glæder hun sig bare til, at det bliver onsdag, for så kommer Thomsen, og hun skal sprænges.

02:40  

Kære Dagbog 2 (5:8)
Kære Dagbog 2 (5:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Rikke, der bare gerne vil have en g-streng og et ekstra hul i øret som alle de andre. Regitze hænger ud med sine seje venner nede i ungdomsklubben, ryger bag containerne og er vilde med alle drengene. Molly har svært med det med drengene, men måske er det i virkeligheden fordi Molly er forvirret over sin seksualitet. Og så kan du møde den gammelkloge Kathrine på sin studietur til Firenze.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:05  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:20  

Lille vinge
Lille vinge Dette er en historien om 12-årige Varpu (Linnea Skog) som hastigt er ved at gå fra barn til voksen, og om hendes mor, Siru, (Paula Vesala), som ikke vil være voksen. Varpu bor hos sin mor, og har aldrig mødt sin far. En aften får Varpu nok af sine ridevenner og sin mor. Hun stjæler en bil og kører nordpå, for at lede efter sin far, som hun ikke kender noget til - andet end hans navn. Men hendes far er ikke ligefrem som hun havde forventet. Mødet med ham forandrer noget i Varpu og Siru, og får dem til at indse hvilken rolle de spiller i hinandens liv, og i verden.

01:55  

Moussa Diallo - Manden og musikken
Moussa Diallo - Manden og musikken Med drømmen om at blive musiker stikker Moussa af fra sin strenge far i Mali og dukker i 1973 uventet op hos sin mor i Danmark. Her bliver han - som i et eventyr -forvandlet til den mest eftertragtede funkbassist. Filmen tager os med på en usædvanlig rejse - fra ørkenen i Mali til de funky 70'ere og popfede 80'ere i København - fra Nelson Mandela og Martin Luther King til Anne Linnet & Marquis de Sade - fra Dansk Melodi Grand Prix til indiske guruer. Moussa Diallo er en del af vores fælles soundtrack. Han er med til at starte Sneakers og Marquis de Sade, spiller med Stig Møller Band, Savage Rose, Hanne Boel, Palle Mikkelborg, Klaus Menzer, Mikkel Nordsø og flere, men konfronteres trods succes med barndommens dybe svigt og faderopgør. 'Moussa Diallo - manden og musikken' er en dramatisk fortælling om længsel efter accept og kærlighed - en moderne Odyssé med Moussa Diallo som ledestjerne.

03:10  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

03:50  

Danmark i Den Kolde Krig (3:12)
Danmark i Den Kolde Krig (3:12) Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

04:30  

Hvornår var det nu det var ?
Hvornår var det nu det var ? Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. hvordan man satte arbejdsløse i sving "den gang", om provokation i møbelkunsten, om da Flemming Madsen skulle lære politikerne at tale, og om en populær aprilsnar i TV-Avisen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

05:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en minister, der må gå af, om en djævelsk finansminister, med dr. Lieberkind, en kongelig dåb og et kort kursus i, hvad man ikke får svar på, hvis man skal til pressemøde med en dronning. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

05:30  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

05:40  

Sommerhuse (3:10)
Sommerhuse (3:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper går på jagt efter svarene, og i dag taler han med tre arkitekter om hvad man gør, hvis man ikke ønsker et traditionelt hus, men et personligt, arkitekttegnet hus. Nordvision fra Finland.

06:10  

Sommerhuse (4:10)
Sommerhuse (4:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper går på jagt efter svarene, og i dag får han også set på hvad man gør med de sommerhuse, der tilhører en fælles kulturarv! Nordvision fra Finland.

06:40  

Taxa (6:56)
Taxa (6:56) Andreas fortsætter sin velmente, men indtil videre nytteløse, hjælpeaktion overfor Rikke - og ender på politistationen som anholdt. Mens Finn får lagt sig ud med hele invandrergruppen blandt chaufførerne, som beslutter at forlade Krone-Taxa til fordel for konkurrenten, havner René i politiets søgelys som mistænkt for en alvorlig forbrydelse. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Marina Bouras, Helene Egelund, Torben Jensen, Henrik Larsen, Bodil Lindorff, Fash Shodeinde, Ulver Skuli Abildgaard, Rasmus Munch, Inge Sofie Skovbo og Rikke Louise Andersson. Manuskript: Nikolaj Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (7:56)
Taxa (7:56) Meho kommer i et slemt dilemma, da en lille pige sætter sig ind på bagsædet i hans bil. Til gengæld ser det ud til, at det er lykkedes for Andreas at få Rikke til at gå i behandling - eller er det? Lotte er ved at være godt ude i tovene i sit forhold til Fie - og bedst som hun vil trøste sig med lidt nærkontakt med en kollega, dukker Fie uventet op. Og så er der julefrokost over hele byen - også på Krone-Taxa. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Marina Bouras, Regitze Stenderup, Charlotte Fich, Laura Christensen, Søren Spanning, Christine La Cour, Claus Bue, Finn Storgaard, Helle Merete Sørensen, Marianne Høgsbro og Christian Steffensen. Manuskript: Jesper Malmose, Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Richard Lindström. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. LO besat, Dronning Ingrids gave i Gråsten, dansk kongebuste-afsløring ved Middelhavet, Luciabrude i Odense, Osvald Helmuths trøst til kongen, Lizzie Bundgaard om sex og Bodil Kjer som revy-stjerne. Sendt første gang 1998 Sendes også 28.11 og 05.12.11

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard En slange under sofaen.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

BaseBoys
BaseBoys

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Braceface (47)
Braceface (47) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:55  

Freaktown (15)
Freaktown (15) Latterknoglen

08:05  

Freaktown (16)
Freaktown (16) Ballade i badeland

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:30  

Junglebanden
Junglebanden

08:40  

Limbo III (3)
Limbo III (3)

08:55  

Limbo III (4)
Limbo III (4)

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (26)
Søpapegøjernes ø II (26)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (27)
Søpapegøjernes ø II (27)

05:30  

Hjørne Bjørne III (16)
Hjørne Bjørne III (16)

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

06:05  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27) Langsom søgen

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Et band til far

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Rabalder

06:25  

Grinebider (14)
Grinebider (14) Nyt legetøj

06:30  

Sikker & Søn IV (13)
Sikker & Søn IV (13) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, står Sikker på en skater-rampe og gør sig klar til at suse ned. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

06:43  

Kiwi & Strit (15)
Kiwi & Strit (15) Kiwi bager en stor flot kage, og Strit kan ikke vente på, den bliver færdig, så han kan spise den...

06:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Skildpaddejagten

07:00  

Yakari III (11)
Yakari III (11)

07:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:30  

F for Får (36)
F for Får (36) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris V (20)
Gurli Gris V (20) Bedstefar Gris tog klarer skærene

07:50  

Verdens bedste storesøster (3)
Verdens bedste storesøster (3) Miriam får lov til selv at gå til skole i dag - men det var ikke meningen, at hun skulle være alene hjemme bagefter.

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (49)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (49) Mad-spilopper

08:15  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

08:20  

Musen Tip
Musen Tip Lækre kager

08:30  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

08:45  

Min mosters historier (6)
Min mosters historier (6) " PÅ RETTE KURS " Theodor skal med Lola på nattevagt. Men da Lola et øjeblik går for at hente varm kakao får Theodor øje på en stor flot globus og forlader roret. Nu er gode råd dyre! - Og Theodor skal bevise at han er en rigtig matros og få skibet på rette kurs igen.

08:55  

Minisekterne (36)
Minisekterne (36) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:35  

Jordemoderen V (5:10)
Jordemoderen V (5:10) Poplar rammes af et udbrud af tyfus, og forsøget på at spore smittekilden truer med at splitte en familie. Samtidig havner søster Winfred i et dilemma, da hun forsøger at rådgive en lærerinde, der er blevet gravid med en gift mand.

10:30  

Antikkrejlerne (234)
Antikkrejlerne (234) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (235)
Antikkrejlerne (235) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

En reporter går om bord (5:7)
En reporter går om bord (5:7) Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson rundt i verden, og hvor hun end kommer, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode skal Anne med Cirkus Olympia, der begiver sig ud på vejene for 30. år i træk. Der skal besøges 170 steder i landet og gives 200 forestillinger. Cirkuslivet er ingen dans på roser, det er hårdt arbejde fra tidlig morgen til sen aften. I en lille cirkusvogn skal Anna lave mad sammen med Katarina Cule til alle artisterne, der kommer fra 11 forskellige lande. Nordvision fra Sverige.

09:55  

Naturtid
Naturtid På Læsø Saltsyderi laver man salt som i gamle dage. Grundingrediensen er det ekstremt salte grundvand fra Rønnerne syd for Læsø, som man syder salt af i åbne jernpander over ild. Følg med, når historiefortæller og sydemester Poul Christensen viser den spændende proces og tager os med tilbage i tiden med fortællinger om den dramatiske historie, der gemmer sig bag Læsøsaltet. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 20.09.08

10:55  

Naturtid
Naturtid Dræbersneglen er kendt og hadet af mange. Men den er kun ét eksempel på de mange indførte og aggressive arter, der invaderer den danske natur. Samlet betegnes de "invasive arter", og de udgør et voksende problem for den biologiske mangfoldighed i den danske natur. Hop i gummistøvlerne og tag med naturvejleder Jan Kjærgaard ud i skove, søer og haver og se på de mange forskellige invasive arter, der løber, gror, svømmer og kravler i den danske natur. Tilrettelæggelse Jens Birkholm Sendt første gang 18.10.08

11:55  

På jagt efter krybskytter i Sydafrika
På jagt efter krybskytter i Sydafrika Størstedelen af verdens næsehorn lever i Sydafrika. De er stærkt truede og derfor fredede. Siden slutningen af 00'erne er rekordmange næsehorn blev dræbt af krybskytter for deres værdifuld horn, der kan omsættes til en kilopris, som er højere end guld. Journalisten Even Williams er rejst til Sydafrika for at møde en gruppe kvinder, der kalder sig Blacks Mambas. De jagter krybskytter, der jagter næsehorn.

DR3

09:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:00  

Når kemien passer (6:6)
Når kemien passer (6:6) Vælger du hele tiden forkert kæreste, kører det samme mønster, havner i alt det forkerte - men er samtidig træt af at være alene? Måske kan du få hjælp af videnskaben, så din næste match bliver perfekt, i hvert fald biologisk set, for det kan være, at du rent faktisk kan lugte, smage, se og høre dig frem til kærligheden, hvis du tør stole på dine instinkter. I håbet om at videnskaben kunne hjælpe, har Maren, 31 år og stadig single, gennem forskellige eksperimenter haft valget mellem syv mænd. I dag skal Maren beslutte sig: Vælger hun den mand, videnskaben ud fra de forskellige eksperimenter peger på vil være den ideelle partner, eller gør hun som hun plejer, vælger med sine følelser? Et kys kan afgøre det! Nordvision fra Norge.

10:40  

Kære Dagbog 2 (4:8)
Kære Dagbog 2 (4:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Lea, der er meget forelsket i Christian, og selvom det går op og ned i deres forhold, er hun overbevist om, at de to skal have børn og giftes. Stine laver lister over alt - job, hun gerne vil have, de bedste råb til demonstrationer, men mest af alt alle de drenge, der kan lide hende. Natasha er mormon, og drenge er et stort no-go, så hun giver sig hen til Harry Potter og den magiske verden indtil Danse-Mads dukker op i hendes liv. Franny elsker Prince og sin kæreste Thomsen. Og så glæder hun sig bare til, at det bliver onsdag, for så kommer Thomsen, og hun skal sprænges.

11:10  

Kære Dagbog 2 (5:8)
Kære Dagbog 2 (5:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Rikke, der bare gerne vil have en g-streng og et ekstra hul i øret som alle de andre. Regitze hænger ud med sine seje venner nede i ungdomsklubben, ryger bag containerne og er vilde med alle drengene. Molly har svært med det med drengene, men måske er det i virkeligheden fordi Molly er forvirret over sin seksualitet. Og så kan du møde den gammelkloge Kathrine på sin studietur til Firenze.

11:40  

Det mørke net: fællesskaber
Det mørke net: fællesskaber Fællesskaber er samfundets vugge. Fysiske byrum, hvor beboerne deler et kollektivt formål og et fælles mål. Men definitionen på et fællesskab er ved at ændre sig, og lokalsamfund, som vi kender dem, er under forvandling. Internettet har skabt nye former for fællesskaber, hvor løgn og had kan trives og blomstre.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag med bl.a. barske ord om en vordende præsident, isløb i Hillerød, den senere Lene Bro som filmaspirant, beskadigelser på Gudenåen, den daværende tronfølger prinsesse Margrethe i Ægypten og Jørgen Reenberg i Otto Leisners "Pladeparade". Sendt første gang 1998

09:35  

Danmark i Den kolde Krig (11:12)
Danmark i Den kolde Krig (11:12) I løbet af den kolde krig og i 70'ernes Danmark, blev en gruppe danske unge så politisk radikaliserede, at de forestillede sig, at den politiske magt i Danmark skulle vindes ved en væbnet revolution. Samtidig forsvarede de unge politiske systemer, som eksempelvis det sovjetiske og det kinesiske, hvor undertrykkelsen af folket var massiv. Vi møder en række af de unge fra dengang, som forlængst har lagt slagordene om revolution bag sig og i stedet gjort karriere i det danske samfund.

10:10  

Danmark i Den Kolde Krig (12:12)
Danmark i Den Kolde Krig (12:12) 1980'erne var en af de mest bitre og hadefulde perioder i dansk politik. Socialdemokratiet og venstrefløjen tvang den borgerlige regering til at føre en NATO- politik, der var dem inderligt imod. Tiden blev kendt som fodnoteperioden. Det var en tid med store personlige modsætninger som langt fra er glemt. Se blandt andre Uffe Ellemann-Jensen og Kjeld Olesen fortælle, hvorfor de har svært ved at tilgive. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

10:50  

Fremtidens storby - Sao Paulo (2:6)
Fremtidens storby - Sao Paulo (2:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

11:20  

Fremtidens storby - Istanbul (3:6)
Fremtidens storby - Istanbul (3:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

11:50  

Hvis vægge kunne tale (7:8)
Hvis vægge kunne tale (7:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. I stedet for pastorer bor der i en frikirkes gamle kapel i dag en børnefamilie. Stedet og byen rummer masser af historie, som Christopher går i gang med af afdække for familien. Erika vil have de originale paneler frem i hallen, så hun river masonitten væk for at komme ind til de oprindelige materialer. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Male
Store Nørd: Male Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Asbjørn fra Tuse Næs på Vestsjælland er super træt af at skulle hjælpe sine forældre med at male deres nye bondegård. Nørderne tester derfor tre forskellige metoder af, så man kan male på en lidt sjovere måde. De afprøver både en vindmaskine, en malingkanon og to kanonslag i en malerspand. Forhåbentlig er der én af disse tre metoder, der virker. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Asbjørn Olesen www.dr.dk/noerd

09:30  

Danmarks vildeste maskine (11)
Danmarks vildeste maskine (11) Der er kun en enkelt plads tilbage i finalen i konkurrencen om at blive Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken maskine Rune vælger, når han i dag prøver en mærkelig maskine der kaldes en Scraber, når han skal prøve at bore en smule metrotunnel med Danmarks største boremaskine og når han prøver en nedrivningsmaskine der kan smadre selv den stærkeste beton!

09:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:35  

Hollywoods vildeste dyr I (1)
Hollywoods vildeste dyr I (1) En Farlig Tiger Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de hjælpe Randy med at træne den farlige tiger Eden til en ny film som den skal være med i. Til sidst får Joakim en chance for at få sit helt eget Hollywood-gennembrud, når det endelig bliver hans tur til at lave sin egen film med den farlige tiger.

10:55  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

11:05  

Kvit eller dobbelt III (2)
Kvit eller dobbelt III (2) Den nye sæson af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt er skudt i gang. I aftenens program kan du blive klogere på vikingetiden, når Sebastian svarer på spørgsmål om emnet og dyster om 4000 kroner. Du skal også møde Dagmar, som er stor fan af Harry Potter.

11:45  

Ultra tæt på Patrick 'Es3tag' Hansen
Ultra tæt på Patrick 'Es3tag' Hansen Kom med helt ind bag facaden, når vi går ultratæt på Patrick 'Es3tag' Hansen. Vi følger Patrick en hel arbejdsdag, hvor seernes spørgsmål om livet som Counter-Strike stjerne bliver omdrejningspunktet i dokumentaren.

11:55  

Pubertetsguiden (1)
Pubertetsguiden (1) Hvorfor er det så svært at vise sine følelser overfor andre, når man er i puberteten? Christian besøger kæresteparret Seb og Fie, der har over 50.000 følgere på facebook. Han skal prøve at finde af, hvorfor de er så gode til at vise deres følelser - og så svarer Emilie på spørgsmålet om, hvad puberteten egentlig er.

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være badmintonspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres lasagne i fire lag. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at orangutangen er verdens klogeste dyr? Ta' med Lille Nørd op i trætoppene og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvor stærk orangutangen i virkeligheden er.

09:55  

Sovedyr på eventyr (3)
Sovedyr på eventyr (3) Det er ved at være sengetid og Rosa besøger Malou, så de sammen kan finde på en godnathistorie, der handler om hendes sovedyr Pamse. I eventyret bliver Pamse til en ægte prinsesse, der får alt det legetøj hun overhovedet kan ønske sig. Men Pamse synes det er kedeligt altid at lege med det alene, så hun ønsker sig allermest en ven. Derfor pakker Pamse sit yndlingslegetøj og stikker fra slottet, for at finde en anden prinsesse at lege med.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Glem det!

10:30  

Kaj og Andrea gætter H.C. Andersen
Kaj og Andrea gætter H.C. Andersen Du kender sikkert en masse af H.C. Andersens eventyr - men er Kaj og Andrea lige så dygtige? Christine sætter sine venner på en prøve - du kan selv gætte med! Medvirkende: Hanne Willlumsen, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (10)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (10) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Hvor er Andreas fuglefrø? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse undrer sig over hvem det egentlig var, som sagde et Rap? Kylling opdager Ælling. Bamse vil ikke tro på det, og når ikke at møde den. Bamse underviser Kylling i, hvad man må og ikke må, med en redningskrans.

DR1

12:00  

Bonderøven (3:8)
Bonderøven (3:8) Hvis du ikke så de første sæsoner af "Bonderøven" - så se med her. Frank vil lave høstakke på den gammeldags facon, så han får hjælp af en erfaren bonde. Han kaster sig også for alvor ud i at bygge på det nye hus, som skal stå færdigt, inden det bliver vinter. Hvis Frank skal gøre sig håb om at sælge flere grøntsager til byens restauranter, så skal køkkenhaven være i topform. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Rikke Lauridsen Sendt første gang 06.04.08

12:30  

Kender du typen 2014 (2)
Kender du typen 2014 (2) I aftenens udgave af Kender Du Typen? er vi på besøg hos en person, der er lidt af et rodehoved, og som deler lejlighed med to børn og ikke mindre end fire kæledyr. Mon livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kan regne ud, hvem der mener, at det er en naturlig del af børneopdragelsen at lære at åbne champagne med en sabel? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært Mads Steffensen Sendt første gang 13.01.14

13:10  

Hammerslag (6:10)
Hammerslag (6:10) Hammerslag er taget til Danmarks ældste by, Ribe. Her skal mæglerne gætte prisen på et gammelt byhus. Næste stop er Sædding - en forstad til Esbjerg, hvor mæglerne ser på et etplanshus i et børnevenligt kvarter. Og herfra videre til aftenens sidste bolig i attraktive Hjerting i et hus fra 1996 - men hvad er prisen? Vært: Christian Degn

13:55  

Hun så et mord (92)
Hun så et mord (92) Da Mort Metzger tog job som Cabot Coves nye sherif, var han sikker på, at det var lidt af en loppetjans. Men ikke alt er idyl i den lille kystby. Efter fundet af ikke blot ét, men to lig, må sherif Metzger i arbejdstøjet. Heldigvis er Jessica Fletcher, Cabot Coves egen amatørdetektiv, parat med assistance.

14:40  

Hun så et mord (93)
Hun så et mord (93) Det amerikanske skilandshold er på træningstur i bjergene, da nogen begynder at myrde holdets medlemmer ét for ét. En snestorm forhindrer politiet i at nå frem til holdets hotel, men heldigvis er der en detektiv blandt hotellets gæster. Hendes navn er Jessica Fletcher.

DR2

12:20  

Gud i gryden (1:3)
Gud i gryden (1:3) Anne Hjernøe er taget på besøg hos Spiredon, en græsk ortodoks kristen med rødder i Palæstina. Mens duften af eksotiske krydderier bobler og syder fra gryderne snakker de om livets store spørgsmål. Og hvordan god ost kan føre til den helt store kærlighed. Medvirkende: Spiredon Kayyal. Tilrettelæggelse: Halfdan Muurholm og Anne Vigsø Bendsen Sendt første gang 17.02.13

12:50  

Dyrenes underverden - elefanter
Dyrenes underverden - elefanter Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. Elefanter er verdens største pattedyr. De er majestæriske, kærlige og lever i flokke med den ældste hunelefant i spidsen. Alle andre dyr har respekt for de store dyr undtagen løver - og naturen!

13:40  

Ekspedition tiger (1:3)
Ekspedition tiger (1:3) Tigereksperten Alan Rabinowitz har viet sit liv til at redde jordens store katte. Denne gang står han i spidsen for en ekspedition til det lille kongerige Bhutan højt oppe i Himalaya. Ekspertholdet rider gennem junglen på elefantryg og medbringer det nyeste og mest avancerede udstyr, bl.a. et fingeraftryksprogram fra FBI, så man kan identificere hver enkel tiger på striberne, varmefølsomme kameraer til at følge kattene om natten og specialtrænede hunde, der kan spore tigerekskrementer. Tigrene er kendt for at leve lige så højt oppe i bjergene som sneleoparderne. Ingen ved, hvor mange tigre, der er tilbage, men hvis rygtet om en temmelig stor, sund bestand holder stik, kan det være med til at redde tigeren fra udryddelse. Rabinowitz drømmer om at skabe en mere end 3000 kilometer lang 'tigerbevaringskorridor' der skal give de store katte fri bevægelighed mellem Burma, Indien og Nepal med Bhutan som centrum.

14:35  

Ekspedition tiger (2:3)
Ekspedition tiger (2:3) Tigereksperten Alan Rabinowitz har viet sit liv til at redde jordens store katte. Denne gang står han i spidsen for en ekspedition til det lille kongerige Bhutan højt oppe i Himalaya. Ekspertholdet rider gennem junglen på elefantryg og medbringer det nyeste og mest avancerede udstyr, bl.a. et fingeraftryksprogram fra FBI, så man kan identificere hver enkel tiger på striberne, varmefølsomme kameraer til at følge kattene om natten og specialtrænede hunde, der kan spore tigerekskrementer. Tigrene er kendt for at leve lige så højt oppe i bjergene som sneleoparderne. Ingen ved, hvor mange tigre, der er tilbage, men hvis rygtet om en temmelig stor, sund bestand holder stik, kan det være med til at redde tigeren fra udryddelse. Rabinowitz drømmer om at skabe en mere end 3000 kilometer lang 'tigerbevaringskorridor' der skal give de store katte fri bevægelighed mellem Burma, Indien og Nepal med Bhutan som centrum.

DR3

12:05  

Det mørke net: min familie
Det mørke net: min familie Familien er vores stærkeste forbindelse til fortiden, og den vi ved altid vil stå ved vores side, også i strenge tider. Men hvad sker der, hvis de følelsesmæssige bånd, der holder en familie sammen, trues af kræfter, vi ikke kan se og røre, eller endnu værre fuldstændigt bliver erstattet af upersonlige netværk?

12:30  

Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (1:3)
Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (1:3) Atlanterhavet strækker sig over 16000 kilometer. Dette er historien om ekstremernes hav fra de mørke dybder til de frodige kyster. Her svømmer milliarder af sild ind til den norske kyst for at gyde, det tiltrækker kæmper i form af pukkelhvaler og spækhuggere. De enorme rovdyr er svømmet tusindvis af kilometer for at tage del i dette festmåltid.

13:20  

The Human Limits (1:2)
The Human Limits (1:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Dykkeren Herbert Nitsch har trænet sig op til at kunne holde vejret i mere end ni minutter. Wim Hof lader til at være immun over for kulde. Daniel Kish har trodset sin blindhed, når han bevæger sig rundt på cykel.

14:10  

The Human Limits (2:2)
The Human Limits (2:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Lukas Irmler mestrer balance til perfektion og går på line over de dybeste kløfter. Shi Yan Yao mediterer sig til ekstrem kropsstyrke. Gert Mittring og Rüdiger Gramm tager hovedregning til et helt nyt niveau.

DR K

12:50  

Hvis vægge kunne tale (8:8)
Hvis vægge kunne tale (8:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, Da Raimon og Maria købte deres gård i Dalarna, fik de et hus med i købet, der havde stået tomt længe. Huset var fyldt med møbler, lidt tøj og ikke mindst en vældig stærk sjæl fra de mennesker, der engang boede i huset. Christopher stykker nu en slægtssaga sammen, mens Erika skænker nyt lys til huset ved nænsomt og i respekt for det bevaringsværdige hus at modernisere den gamle elektricitet. Nordvision fra Sverige.

13:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

12:15  

Braceface (15)
Braceface (15) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:35  

Braceface (16)
Braceface (16) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Dagens ret: Tomatsuppe
Dagens ret: Tomatsuppe Tomatsuppe Jose og Chris tager os i dag med til de farverige markeder i Frankrig og laver en lækker cremet tomatsuppe, som smager af sommer og solmodne tomater. Den er også god på en kold vinterdag, da tomaterne bliver bagt i ovnen og her sker der magi, trylle rylle rolle i, tomater bliver søde, som vi godt kan li'.

13:05  

Isas Stepz (9)
Isas Stepz (9) Isabella får tonsvis af gaver af Zac, som kalder hende "Den eneste ene". Isa beslutter sig for at slå op med Zac, selvom de slet ikke kommer sammen. Men det er ikke så let at slå op med en dreng, som man ikke kommer sammen med, som man skulle tro.

13:20  

Isas Stepz (10)
Isas Stepz (10) Ronja har hørt en samtale mellem Isas elskede hip-hop-danselærer Lucas og hans bedste ven Ronni. Samtalen handlede om en pige der hed Ella. Ronja er overbevist om, at Lucas har fået en kæreste, mens Isa tror at det må være noget andet. I sit efterforskningsarbejde tager Isa hidtil ukendte metoder i brug.

13:35  

Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121)
Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121) Bertram snyder sig til at blive kærester med Caroline, men Tobias er ikke helt tilfreds.

13:45  

Klassen - Kærestesorger (122)
Klassen - Kærestesorger (122) Tobias savner Victoria, men får hjælp af Bertram til at glemme hende.

14:00  

Ultras Sorte Kageshow I (3)
Ultras Sorte Kageshow I (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste roulade. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

14:30  

Backstage II (3)
Backstage II (3) Magnetisme schmagnetisme: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tredje afsnit kæmper Ulrikke med et fysikforsøg til skolen, og ønsker ikke hjælp fra Adrian der overlegent ser til. Spørgsmålet er om hun kan klare sig uden en håndsrækning fra en mand? Max kæmper med Skys manglende timing og øver jokes, da hun skal til casting på Klovn 3.

14:45  

Braceface (8)
Braceface (8) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (10)
Skæg med matematik (10) Hr. Skæg lærer at lave oste-ægge-boller i Kokkeskolen, synger en sang om Sværdsluger Sokkelund, konkurrerer i dåsekast og besøger etagerne for Pærer & Pærer samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

13:20  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Lavsæson. Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

13:40  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

13:55  

Sikker & Søn IV (16)
Sikker & Søn IV (16) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et uhyggeligt spøgelsestog. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

DR1

15:25  

Fader Brown (58)
Fader Brown (58) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:10  

Fader Brown (59)
Fader Brown (59) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:55  

Jordemoderen V (6:10)
Jordemoderen V (6:10) Den moderne verden trænger sig ind på livet i Poplar. Søster Julienne er udlånt til et travlt hospital, og hun er imponeret over de medicinske fremskridt, hun er vidne til. Fremskridt, der redder mødre og nyfødtes liv. Men en traumatisk fødsel rejser moralske spørgsmål for hende.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

USA's hemmelige overvågning (3:3)
USA's hemmelige overvågning (3:3) NSA har haft brug for stærke samarbejdspartnere i det omfattende overvågningsprogram. Her udforskes det hemmelige samarbejde mellem Silicon Valley og NSA, og det viser sig, at regeringen og teknologivirksomhederne har arbejdet sammen om at samle og lagre vores data.

16:20  

Egypten - den sunkne by
Egypten - den sunkne by Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. I 1999 lykkedes det den franske undervandsarkæolog at lokalisere den sunkne by, Heraklion, ud for kysten ved Alexandria. Det forbløffende fund har også været en advarsel til de fem millioner mennesker, der bor ved den egyptiske middelhavskyst. Hvis en hel by kunne synke i havet på grund af stigende vandstand, kunne det måske ske igen?

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:05  

Simona overlever (3:3)
Simona overlever (3:3) 16-årige Simona blev seksuelt misbrugt af sin venindes far, da hun var 4 år gammel. Manden, der har misbrugt hende, er blevet fængslet, men Simona har brug for at finde ud af, hvornår han bliver løsladt. I tre afsnit kommer vi helt tæt på Simonas oplevelse af, hvordan det er at vokse op som et barn, der har været seksuelt misbrugt, og vi ser de konsekvenser, det har for hendes liv og hendes forhold i dag. Simone har kæmpet for at blive stærk nok til at fortælle sin historie, nu skal der flere til at bære den.

15:35  

De unge brugtvognsforhandlere (3:6)
De unge brugtvognsforhandlere (3:6) Under mottoet "Sønderjyder vil ikke betale for noget som helst" forsøger 26-årige Patrick fra Aabenraa at prutte om prisen på en lækker Chevrolet El Camino, han har fundet på sin tur til Californien. Og mens 28-årige Dennis fra Randers hvirvles ind i en yderst besværlig handel med kunden Lone, så laver 26-årige Jeppe - der er 3. generations brugtvognsforhandler og nyslået direktør i familievirksomheden - en af de største satsninger i bilforretningens historie.

16:05  

Vild videnskab: Kampen mod dødbringende virus
Vild videnskab: Kampen mod dødbringende virus Dødbringende epidemier som ebola-udbruddet i dele af Afrika i 2014 har tvunget lægevidenskaben til udvikle sig lige så hurtigt som de virus, de bekæmper. Mareridtet har skabt en revolution inden for sygdomsbekæmpelse, hvor alt fra antibiotika til computer programmer, der forudser virusets udbredelse, i fremtiden vil blive brugt i kampen mod en lang række dødbringende virus.

16:55  

Havet omkring New Zealand (6:6)
Havet omkring New Zealand (6:6) På den berømte New Zealandske ø Stewart Island løber dværgpingviner spidsrod for at undgå hvidhajerne, men de er ikke den eneste art, der flirter med døden her.

17:40  

Verdens vildeste TV: Indien
Verdens vildeste TV: Indien Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste og sjoveste tv-shows. Nu er turen kommet til Indien, hvor de er vilde med højlydt og farverigt tv. Sendefladen er præget af dramaer, lige fra serier om topseje kvindelige betjente til krimiprogrammer, og så elsker inderne vilde underholdningsshows med Bollywooddans.

DR K

15:20  

Stephen Fry i Mellemamerika - Costa Rica og Panama
Stephen Fry i Mellemamerika - Costa Rica og Panama Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. Costa Rica er noget så sjældent på disse kanter som et stabilt demokrati uden borgerkrig - og uden hær. Men med et betagende dyreliv. I Panama oplever han kæmpeskildpadderne lægge æg, før han slutter turen i Panama City.

16:05  

Joanna Lumleys rejse mod nordlyset
Joanna Lumleys rejse mod nordlyset Joanna er vokset op I Malaysia og har som barn aldrig oplevet sne og kulde. Derfor har hun altid drømt om at rejse til det kolde nord. Og det gør hun her med en rejse, der fører hende gennem Norge til nord for polarcirklen og helt til Svalbard, det nordligste permanent beboede sted på jorden, hvor temperaturen nærmer sig minus 30 grader. Til gengæld kan hun bo på et hotel, der er bygget af is.

17:05  

Smag på Danmark - med Meyer (11:13)
Smag på Danmark - med Meyer (11:13) "Røverne i Rold skov" Kokken Claus Meyer er taget til Ålborg, og ved en gammel gravhøj tilbereder han en paté af hare og en fasan med nødder og svampe. Senere går han på jagt i skovene, drikker vand af en tusind år gammel kilde og tilbereder endnu en vildtret med rosenkål, en sauce fra himlen og stegte kartofler med hvidløg og rosmarin. Sendt første gang 17.7.07

17:35  

Smag på Danmark - med Meyer (12:13)
Smag på Danmark - med Meyer (12:13) "Humleeventyret" Kokken Claus Meyer fortæller om det danske øls historie, om den skov af mikrobryggerier, der er dukket op i de senere år, og om det overraskende samarbejde mellem de største og de mindste bryggerier. Han kigger nærmere på de små bryggerier og taler med Camilla Plum om biodiversitet i hendes køkkenhave. På den smukke Fuglebjerggård laver Claus Meyer en rustik grøntsagssuppe med økologiske grøntsager og lækkert smørrebrød med paté og rødbeder. Sendt første gang 24.07.07

DR Ultra

15:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

15:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

15:50  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:25  

Vi' bare bjørne II (25)
Vi' bare bjørne II (25)

16:35  

Vi' bare bjørne II (26)
Vi' bare bjørne II (26)

16:50  

Soy Luna (7)
Soy Luna (7)

17:30  

BaseBoys
BaseBoys

17:45  

BaseBoys
BaseBoys

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35) Teaterstykket

15:05  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

15:15  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

15:40  

Gurli Gris VI (12)
Gurli Gris VI (12) Ferie i solen

15:50  

Chuggington IV (15)
Chuggington IV (15) Sne på sporet

16:00  

Chuggington IV (16)
Chuggington IV (16) Specialredningsholdet

16:10  

Dora udforskeren (20)
Dora udforskeren (20)

16:35  

Paw Patrol III (26)
Paw Patrol III (26)

17:00  

Ramasjang Mysteriet III (7)
Ramasjang Mysteriet III (7) Hvor er Brilles hue? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

17:40  

Flaskepost fra Stillehavet (9)
Flaskepost fra Stillehavet (9)

17:55  

Brillebjørn (10)
Brillebjørn (10) Norsk dramaserie. Julian elsker at cykle stærkt i baggården. Men da de store piger cykler hurtigere end ham, mister han modet og vil ikke cykle mere.

DR1

18:00  

Antikduellen (3:12)
Antikduellen (3:12) Antikduellanterne Anne Mette Jensen og Bettina Pedersen i Nykøbing Falster. De to antikhandlere får - mandag, tirsdag og onsdag - hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. Torsdag er finaledagen, hvor alle ugens fund bliver sat under hammeren på Svendborg Auktionerne. I denne uge dyster Anne Mette Jensen, der sælger retro og industrielt interiør i butikken Habengut i Silkeborg, og Bettina Pedersen, der kommer fra Odense, hvor hun har retrobutikken SeChloe. Og i dag jagter de skatte i Nykøbing Falster og omegn.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne (8:10)
Skattejægerne (8:10) I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden salmebog mellem hænderne. Søren Falk fra Quriosa er kørt til Jylland for at prøve at fylde bilen helt op med gamle malerier. Og rekvisitøren Sussie Vig skal på jagt efter gamle og udgåede stel til Royal Copenhagens julevindue.

20:30  

Retten indefra - Tro på forbedring? (4:6)
Retten indefra - Tro på forbedring? (4:6) Retssystemet er en hjørnesten i vores alles demokrati. Ofte hører vi dog kun om de kulørte retsdramer, men i virkeligheden gennemfører de danske byretter hver dag sager, hvor helt almindelige borgere er havnet i en alvorlig klemme - og hvor dommen kan ændre deres liv. En ung kvinde er tiltalt for mere end 150 forbrydelser og håber, at en fængselsstraf kan hjælpe hende på ret køl igen. Spørgsmålet er nu hvor høj straffen skal være.

DR2

18:30  

Min sydamerikanske rejse (1:4)
Min sydamerikanske rejse (1:4) Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. De begynder turen der, hvor de første spanske conquistadorer gik i land, Yucatanhalvøen i Mexico.

19:15  

Barndom på bistand III (1:2)
Barndom på bistand III (1:2)

20:00  

Frygtløs (2:3)
Frygtløs (2:3) Det er lykkedes den kompromisløse advokat Emma Banville at få omstødt dommen mod den morddømte Kevin Russell. Emma får et gennembrud i sagen, da en kvinde melder sig med ny information. Men stærke kræfter er fast besluttet på at bremse Emmas forsøg på at finde frem til sandheden om pigens død.

DR3

18:00  

Sex på recept II (4:6)
Sex på recept II (4:6) I dette afsnit er vi med til anden samtale med Line, som kæmper med angst efter en voldtægt for to år siden. Denne gang handler det om, at se frygten i øjnene. Patrick er plaget af rejsningsbesvær og manglende lyst, og det går ud over forholdet med kæresten. Og vi følger Louises første samtale, da hun har fået konstateret en hudsygdom i skeden, som gør samleje meget vanskeligt.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Quahog bliver ramt af en sand invasion af newyorkere, der er kommet for at se skovens efterårsfarver. Imens tager Lois det sorte bælte i tae-jitsu, og Peter er ikke sen til at udnytte hendes nye, slagkraftige evner til at sætte newyorkerne på porten. Men dermed slipper han stærke og hidtil usete kræfter løs...

19:35  

Family Guy
Family Guy Meg er lun på tv-værten Tom Tucker, så hun er fyr og flamme, da hun får en tjans som praktikant på hans program. Men samtidig må hun trækkes med skolens største nørd. Neil er vild med Meg og parat til at gå meget langt for at score hende. Imens bliver Stewies nye, højtelskede trehjulede cykel stjålet af en ung bølle. Men ingen træder ustraffet Stewie over tæerne...

20:00  

Kvindemordene på Long Island (1:8)
Kvindemordene på Long Island (1:8) Eftersøgningen af en savnet escortpige på Long Island i New York i 2010 afslørede en af største seriemordsager i nyere historie. Langs et øde strækning af en hovedvej fandt politiet ligene af ti myrdede kvinder. Alle ofrene havde forbindelse med sexindustrien, men sporet løb ud i sandet. Fem år efter er mordene stadig uopklaret, og da de to dokumentarister, Josh Zeman og Rachel Milles, beslutter sig for at dokumentere Long Island-seriemorderen, bliver de pludselig sig selv viklet ind i en søgen efter morderen.

DR K

18:05  

Huset på Christianshavn (15)
Huset på Christianshavn (15) "En bjørnetjeneste" Da dyrehandler Clausen udvider sin dyrebestand med en vaskebjørn, bliver han og Larsen involveret i en tyveriaffære. Personerne: Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Ejnar Federspiel, Gunnar Lemvigh og Karl Stegger. Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 4. december 1971.

18:30  

Huset på Christianshavn (16)
Huset på Christianshavn (16) "Panikalderen" "Kondi-tiden" og misforståelser er ved at vælte Egons og Karlas ægteskab. Personerne: Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Holger Juul Hansen. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 11.dec.1971.

18:55  

Historiequizzen: Synagogen (4:8)
Historiequizzen: Synagogen (4:8) Adrian Hughes quizzer i aften fra synagogen i København, hvor det skal handle om jødernes historie i Danmark. Deltagerne skal bl.a. gætte, hvad "parykstriden" er for noget, og hvad der blev af synagogens toraruller under besættelsen. Deltagerne er: Christian Donatzky, Kåre Johannessen, Jakob Danneskiold-Samsøe og Hanne Fabricius.

19:25  

Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4)
Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4) Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens.... Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenød. Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburg.... Hallo!!!"

19:56  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4)
Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4) "[...] Hun går rundt med numsen bar, Hurra...[...]" Ja, Flemming Bamse Jørgensen, der sammen med sit orkester Bamses Venner lavede den udødelige sang Wimmersvej, er mest kendt for sine skægge og folkelige hits, der blæste ud af transistorradioerne i 1970´erne og 80´erne. Trods enorm succes, steg populariteten ham aldrig til hovedet. Uanset hvor i landet han spillede, valgte han gerne at tage hjem til sin familie, og få et stykke natmad med sin kone, i stedet for at vælte sig i fans og fester. Men den store mand, med den endnu større stemme havde en tragisk historie, som han først sent valgte at fortælle til danskerne... .

20:30  

Guldgraverne (3:6)
Guldgraverne (3:6) Liv Thomsen sender i dette program to hold amatørarkæologer med metaldetektorer, passion og erfaring ud på en mark ved Lading Sø nordvest for Aarhus. De to hold, Team Danefæ og Team Viking, konkurrerer om, at gøre det bedste fund og gøre os alle sammen lidt klogere på, hvem der levede netop der for mange år siden. Kan vi finde spor efter vores forfædre?

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs II (8)
Bella and the Bulldogs II (8)

18:30  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

18:40  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

18:50  

Insta Answer med Rasmus Bjerg
Insta Answer med Rasmus Bjerg Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den sjove skuespiller Rasmus Bjerg, for at skaffe os nogle Insta Answers!

19:00  

Soy Luna (8)
Soy Luna (8)

19:40  

Hank Zipzer III (1)
Hank Zipzer III (1) Lærertortur.

20:05  

Hjerteløst (7:8)
Hjerteløst (7:8)

20:30  

Limbo I (7)
Limbo I (7) Louises mormor siger at hun ikke har langt igen, men hun mangler et smykke, som Louise skal have. Naya er rasende over at hendes forældre vil skilles. Boye og Ask opdager at Hanna måske er Walthers datter. De overtaler Walther til at opsøge hende. Men Hanna vil ikke møde sin ukendte far. Kan Naya få Hanna til at snakke med Walther? Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger, Lars Lunøe Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:55  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (50)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (50) En ungmø i knibe

18:10  

Yakari III (12)
Yakari III (12)

18:25  

F for Får (17)
F for Får (17) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

18:45  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

19:00  

Tree Fu Tom (2)
Tree Fu Tom (2)

19:25  

Zorro (16)
Zorro (16) Sammensværgelsen

19:45  

Mumitroldene (14)
Mumitroldene (14) Den store oversvømmelse

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram med Louise Wolff, der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Maria Wern: End ikke fortiden
Maria Wern: End ikke fortiden Maria modtager anonyme dødstrusler, og afsenderen mener det alvorligt, for snart udsættes hun for et attentatforsøg. Maria overlever, men får ordre på at forlade Gotland af hensyn til sin egen sikkerhed. Sammen med en gruppe gamle veninder begiver hun sig i al hemmelighed afsted til den naturskønne ø Stora Karlsö. Men morderen følger efter, og snart er de syv kvinder i yderste livsfare. Maria Wern: Eva Röse. Helén: Frida Hallgren. Cissi: Rebecka Hemse. Instruktion: Erik Leijonborg.

DR2

21:30  

Homeland VII (2:12)
Homeland VII (2:12) Præsident Keane har uretmæssigt sat 200 efterretningsfolk i fængsel, deriblandt Saul Berenson. Nu får Saul et tilbud, han har svært ved at afslå. Carrie har pengeproblemer. Og det bliver kun værre, da hun får et nyt online-bekendtskab. Carrie Mathison: Claire Danes. Saul Berenson: Mandy Patinkin.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Prisen for shipping
Prisen for shipping Hvor meget koster det egentlig at fragte en vare fra den ene ende af verden til den anden? Hvordan kan prisen holdes nede på tøj, der er produceret i Kina og Bangladesh? Og hvad koster det for miljøet, at enorme containerskibe hver dag ligger til kaj med varer fra alverdens eksportører.

23:55  

Den mistænke - dobbeltmordet der rystede England (1:2)
Den mistænke - dobbeltmordet der rystede England (1:2) Det brutale rovmord i 1996 på Lin Russell, hendes 6-årige datter Megan, hunden Lucy og den 9-årige Josie, der mirakuløst overlevede, chokerede Storbritannien. Et år efter blev den småkriminelle narkoman, Michael Stone, dømt til fængsel på livstid for dobbeltmordet. Tyve år efter hævder Stone stadig sin uskyld. Nu har et hold af uafhængige eksperter i efterforskning, retsmedicin, jura og kriminologi sat sig for at gennemgå hele sagen og beviserne igen.

DR3

21:15  

Match (10)
Match (10) Stian og Mia mødes på en cafe for at planlægge en romantisk ferietur. Pludselig opdager Stian, at hans eks og hendes nye flamme sidder ved et bord få meter væk. Vil det lykkes Stian at fokusere på planlægningen af den romantiske ferietur?

21:30  

Miss Perfect (1:6)
Miss Perfect (1:6) Miss Danmark er landets ældste skønhedskonkurrence. DR3 følger seks piger, der stiller op i 2017. Cecilie fra Randers vil gerne bruge konkurrencen til at gøre op med sin fortid, Anna fra Greve har prinsessedrømme, og Shania har fået det ind med modermælken. Hendes familie er fra Venezuela, hvor skønhedskonkurrencer har en helt anden betydning end i Danmark, så Shania har drømt om at deltage hele sit liv. Det er blevet dagen, hvor de 30 udvalgte finalister skal møde hinanden for første gang, og pigernes forventninger til konkurrencen er høje. Men konkurrencen er konservativ og bygger på traditionelle værdier. Det er vigtigt, man er en god rollemodel og ikke bare kan se godt ud i store kjoler og stiletter. Har pigerne, hvad der skal til for at blive den næste Miss Danmark?

22:00  

Fuckbois (4:4)
Fuckbois (4:4) Selvom Kim har sex med mange piger uden kondom, er han aldrig blevet tjekket for kønssygdomme. Alle tre drenge tager sammen på Bispebjerg Hospital for at blive testet for klamydia. Mikki og Victor er overbevist om, at Kim har enten gonore eller klamydia, fordi han aldrig bruger beskyttelse. De er alle tre enige om, at det er helt ufarligt at tisse i en kop, men en ubehagelig overraskelse venter dem på kønssygdomsklinikken.

22:30  

The World's End
The World's End Efter tyve års adskillelse samler Gary sine gamle gymnasievenner til det drukeventyr, som de aldrig fik færdiggjort i deres ungdom. Selvom kliken er vokset fra hinanden, må de alligevel stå sammen, da deres pubcrawl afbrydes af ubudne gæster fra rummet. Gary: Simon Pegg. Andy: Nick Frost. Steven: Paddy Considine. Instruktion: Edgar Wright.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Gammel Estrup (6:8)
Historiequizzen: Gammel Estrup (6:8) Adrian Hughes er vært, når der i aften historiequizzes om den danske landadels storhed og fald fra Herregårdsmuseet Gammel Estrup på Djursland. Deltagerne Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen skal med fez og cigar en tur i herreværelset, og får også lov at se værten til hest.

21:30  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (2:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (2:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, men journalisterne på de to blade har ikke meget til overs for hinanden: På Billed-Bladet er de kedelige, og på Se og Hør går de over stregen. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om Mabel, Bøje Nielsen og Dario Campeotto.

22:00  

Operation guldfeber (2:3)
Operation guldfeber (2:3) I 1890'erne ramte guldfeberen verden, og op mod 100.000 mennesker søgte til Klondike i Yukon i det nordlige Canada i håb om at støde på en guldmine. Kun en ud af tre guldgravere nåede frem i live, færre af dem fandt guld. Historikeren Dan Snow går sammen med polarforskeren Felicity Aston og lægen Kevin Fong i fodsporene på 1800-tallets håbefulde mænd og kvinder. På den anden side af bjergene venter en sejltur på flere hundrede kilometer i en tung og uhåndterbar træbåd.

22:55  

Min hjerne og mig
Min hjerne og mig Den britiske tv-vært Andrew Marr blev for nogle år siden ramt af et livstruende slagtilfælde. Han overlevede og genvandt hurtigt evnen til at tale og var i stand til at genoptage sit arbejde, men lider stadig under manglende førlighed i højre side. Her forsøger han at forstå, hvordan hjernen arbejder, og om det er muligt for ham at genvinde sin fulde førlighed.

23:45  

Superhjerner - med Peter Lund Madsen 2:3: Angst
Superhjerner - med Peter Lund Madsen 2:3: Angst Henrik Thygesen lider af panikangst. En angst, der opstår ud af det blå, skaber katastrofe-scenarier inde i hovedet og giver ekstremt fysisk ubehag. Hjerneeksperten og tv-manden Peter Lund Madsen tager hjem til Henrik for at undersøge, hvorfor netop han fik angst - og hvordan den kan dæmpes. I serien Superhjerner møder Peter Lund Madsen tre danskere, der har betalt prisen for at presse deres hjerne for hårdt. Hans budskab er klart: Husk at give hjernen nogle pauser.

DR Ultra

21:10  

Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8)
Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8) Hjalte og Tjelle skal i dette program udfordres i deres spejderevner! De skal duellere i disciplinen Vandhatten og så skal de se, hvem af de to, der hurtigst kan bygge en tømmerflåde. Og taberen af dagens dueller - ja, han skal have snobrødsdej i underbukserne.

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Engleøjne (2:3)
Taggart: Engleøjne (2:3) Endnu et lig dukker op. Først violinisten Gerald Gardners partner - nu den unge sagfører Martin Carroll. Begge myrdet på samme bizarre vis. En seriemorder er på spil i Glasgows bøssemiljø. Mens Mike Jardine kæmper med sine fordomme, får hans assistent Stuart Fraser besøg af en gammel elsker, der måske er morderen. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

00:50  

I farezonen (21:61)
I farezonen (21:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (22:61)
I farezonen (22:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven (3:8)
Bonderøven (3:8) Hvis du ikke så de første sæsoner af "Bonderøven" - så se med her. Frank vil lave høstakke på den gammeldags facon, så han får hjælp af en erfaren bonde. Han kaster sig også for alvor ud i at bygge på det nye hus, som skal stå færdigt, inden det bliver vinter. Hvis Frank skal gøre sig håb om at sælge flere grøntsager til byens restauranter, så skal køkkenhaven være i topform. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Rikke Lauridsen Sendt første gang 06.04.08

02:55  

Kender du typen 2014 (2)
Kender du typen 2014 (2) I aftenens udgave af Kender Du Typen? er vi på besøg hos en person, der er lidt af et rodehoved, og som deler lejlighed med to børn og ikke mindre end fire kæledyr. Mon livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kan regne ud, hvem der mener, at det er en naturlig del af børneopdragelsen at lære at åbne champagne med en sabel? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært Mads Steffensen Sendt første gang 13.01.14

03:35  

Hammerslag (6:10)
Hammerslag (6:10) Hammerslag er taget til Danmarks ældste by, Ribe. Her skal mæglerne gætte prisen på et gammelt byhus. Næste stop er Sædding - en forstad til Esbjerg, hvor mæglerne ser på et etplanshus i et børnevenligt kvarter. Og herfra videre til aftenens sidste bolig i attraktive Hjerting i et hus fra 1996 - men hvad er prisen? Vært: Christian Degn

DR2

00:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Memphis
Ekstrem verden - Ross Kemp i Memphis Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. 50 år efter vedtagelsen af borgerrettighedsloven er afrikansk-amerikanere lige så fattige i dag som dengang. Ross Kemp besøger Memphis, USA's fattigste storby, hvor arbejdsløsheden er stor og halvdelen af alle børn vokser op i fattigdom.

01:40  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp er taget til Australien, hvor der findes 44 forskellige motorcykelbander, der ifølge politiet er dybt involveret i narkohandel og anden organiseret kriminalitet.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Alene i vildmarken (8:8)
Alene i vildmarken (8:8) Det er eksperimentets sidste dage, og det er de helt små forskelle, der adskiller vindere fra tabere. Men hvem har i sidste ende den største mentale og fysiske styrke? Hvem trodser sulten og ensomheden og vinder Alene i Vildmarken? Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

00:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Naturens skøre kugler
Naturens skøre kugler En papegøje, der har glemt, hvordan man flyver, en bjørn der er blevet vegetar og en pingvin, der bor i en skov. Ja der findes også originaler i dyreverdenen, som lever på deres helt egen utraditionelle facon. Kig med, og mød dyrerigets skøre kugler.

02:30  

Kære Dagbog 2 (6:8)
Kære Dagbog 2 (6:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Emil, der både synes, hans arme er for tynde og hans krop for spinkel, men som samtidig er ved at koge over af selvtillid. Signe er kun forelsket i fyre fra basket - som hun ikke kender og aldrig har talt med. Pernille vil gerne rigtig være sej og for at holde styr på det hele, skriver hun en masse nytårsfortsætter ned, som hun ikke altid har lige stor succes med at overholde. Og så er der rebelske Rey, der bruger hele sine børneopsparing bag sine forældres ryg og laver sin egen navlepiercing.

03:00  

Kære Dagbog 2 (7:8)
Kære Dagbog 2 (7:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Eva, der var vred på alt og alle! Der er også den selvtillidsfyldte, Heidi, der kommer fra en lille jysk landsby, hvor hun forelsker sig i den eneste "eksotiske" fyr. Maya føler sig tyk og kan ikke forstå, hvorfor man ikke bare kan fjerne det usunde fra pizzaerne? Og så er der Malene, der kun går op i to ting, nemlig drenge og fester.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:15  

Kunst og kærlighed i Indien
Kunst og kærlighed i Indien Gennem periodens kunst og arkitektur fortæller den britiske historiker, William Dalrymple, den rørende historie om den romantiske kærlighedsaffære og senere ægteskab mellem James Achilles Kirkpatrick (f. 1764), der var oberstløjtnant i britisk ostindisk kompagni i Hyderabad, og den unge, muslimske prinsesse Khair-un-Nissa.

01:15  

Chéri
Chéri Da Léa de Lonval var yngre, var hun en af Paris' mest ombejlede kurtisaner, men nu har den rige skønhed trukket sig tilbage. Léas gamle rival Charlotte beder hende tage sig kærligt af Charlottes søn, 19-årige Chéri, indtil han er klar til at blive gift. Léa og Chéri indleder et forhold, der udvikler sig uheldigt. De to forelsker sig nemlig, og hvad sker der så, når Charlotte har fundet et passende parti til sin søn? Léa: Michelle Pfeiffer. Chéri: Rupert Friend. Charlotte: Kathy Bates. Marie Laure: Iben Hjejle. Instruktion: Stephen Frears.

02:40  

Danmark i Den Kolde Krig (3:12)
Danmark i Den Kolde Krig (3:12) Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

03:20  

Danmark i Den Kolde Krig (4:12)
Danmark i Den Kolde Krig (4:12) I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODENSE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0223015515