Odense
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 24. oktober 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 24. oktober 2018

DR1

01:25  

Hun så et mord (89)
Hun så et mord (89) Jessica siger ja til at være taleskriver for sin veninde, politikeren Kathleen Lane. Kathleen befinder sig midt i en bitter strid med sin politiske modstander, der hævder, at hun har en affære med sin kampagneleder, Bud Johnson. Og da Bud omkommer under mystiske omstændigheder, er Kathleen pludselig under mistanke for mord. Kan Jessica bevise, at hendes veninde er uskyldig?

02:10  

Bonderøven 2016 (14)
Bonderøven 2016 (14) På Kastaniegården får Frank besøg af åmanden, der skal beskære grøden i åen, så vandet fortsat kan løbe frit. Det mobile tærskeværk kommer i brug på marken, og i køkkenhaven bliver der set nærmere på, hvordan man dyrker filterkraut, broccoli og pak choi. Indendørs, i det nye stuehus, er tiden kommet til at oppudse indvendige skillevægge.

02:40  

Kender du typen 2013 (11)
Kender du typen 2013 (11) Aftenens hovedperson i Kender Du Typen? er til glitter og glamour og har en skinnende mandshøj mannequin-dukke stående midt i stuen. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau sætte navn på den kendte dansker, der har diskolys i køkkenet og et farvekoordineret walk-in closet i kælderen? Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 13.02.13

03:20  

Hammerslag 2012 (16)
Hammerslag 2012 (16) Vi starter aftenens udsendelse i havnebyen Svendborg, hvor der skal sættes pris på et yndigt lille byhus. Den næste udfordring er en stråtækt ejendom, der ligger på naturskønne Langeland - men hvad idyl koster på disse kanter, ja det er ikke helt nemt at gætte... Vi slutter med en villa i Ringe, som på den ene side rummer smuk natur og råvildt og på den anden side motorvej og industri. Se med og gæt om kap med mæglerne. Sendt første gang 16.10.12

04:00  

Skattejægerne 2013 (9)
Skattejægerne 2013 (9) Mads og Jens fra marskandiserbutikken Lykkegaard leder efter gamle dåser og farverige trækasser, men spørgsmålet er, om de har heldet med sig på dagens skattejagt i Hjørring? Mads Holst er taget til Hørsholm Auktionshus for at spotte gode ting, han kan byde på til auktion. Her falder han bl.a. over et dansk rokokobord, som han bare må eje. Han tror, han vil kunne sælge bordet videre for omkring 100.000 kr. i sin butik. Men hvad må han give for bordet? I Brugtvareterminalen i Viby har Peter og Ditte fået fingrene i en hel kasse med de populære hvide riflede Lyngby-vaser. Der bliver kamp til stregen om vaserne blandt kunderne i butikken. Sendt første gang 09.04.13

04:30  

Auktionshuset (2:10)
Auktionshuset (2:10) Familien Bruun Rasmussen afholder årets største og mest indbringende auktion på Bredgade. Jesper Bruun Rasmussen og hans børn er alle tilstede når publikum indtager deres pladser - og der er store forventninger til aftenens hoved attraktion. Det er en H.C. Andersens samling af 60 1. udgaver som er vurderet til 4 - 500.000 kr. På landevejen er smykkeekspert Katrin nu på vej mod Hamborg for at indhente smykker og diamanter for en million kr. til næste auktion og den mission er ikke helt uden risiko - alt imens danskere fra nær og fjern får vurderet deres sager til stor overraskelse eller skuffelse i auktionshusets indleveringsskranke.

04:55  

Marta & Guldsaksen (2:4)
Marta & Guldsaksen (2:4) Livet i Guldbergsgade på Nørrebro ændrer sig med ét, da Martas gode veninde og stamkunde pludselig dør. Dansk dokumentarserie følger livet i og omkring Salon Guldsaksen, der er et værested for folk i området. Glæder og sorger går gennem den lille butik, hvor der er plads til alle, der trænger til et kram, et godt grin - eller en koldpermanent.

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Vagn på vejen (4:10)
Vagn på vejen (4:10) Rutebilen bringer Vagn til Nordøstfyn. Kerteminde er byen med de mange øgenavne, og i Dalby på det smukke Hindsholm løber Vagn ind i et symfoniorkester. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Dagmar Brendstrup, Anna Seeberg og Vagn Olsen. Sendt første gang 19.04.98

06:00  

Tobias på kageeventyr - Portugal (4:4)
Tobias på kageeventyr - Portugal (4:4) Kageentusiast og globetrotter Tobias Hamann-Pedersen tager på eventyr og udforsker fremmede lande for at finde ny inspiration til sine kager. Denne gang rejser Tobias til Nordportugal, hvor råvarerne kan plukkes direkte fra træerne. Et besøg hos en street-artist giver Tobias en sjov idé til den særlige kage, han skal kreere til sidst, som rummer alle de oplevelser og sanseindtryk, han har fået på sin rejse.

06:30  

Søren Ryge - Manden og ørnen
Søren Ryge - Manden og ørnen Han hedder Henning, og han kender en ørn, der hedder Berta. Han kan gøre det utrolige: han kan håndfodre en vild dansk havørn. Søren Ryge har set det.. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Sendt første gang 26.4.06

07:00  

Sundhedsmagasinet: Sex hele livet
Sundhedsmagasinet: Sex hele livet Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace Gaardmand.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Din psykopat! (1:3) - Min far er psykopat
Din psykopat! (1:3) - Min far er psykopat Vi kender dem alle sammen. Hverdagens psykopater, mennesker med kyniske og ufølsomme træk. Læge Charlotte Bøving er overbevist om, at hendes afdøde far var psykopat. Udadtil var han en charmerende og dygtig læge, men derhjemme var han voldelig og manipulerende. I programserien din psykopat! undersøger Charlotte, hvad det gør ved os at være i relation til en psykopat, og hvordan man kommer videre. Dette første afsnit handler om at være barn af en psykopat. Charlotte ser tilbage på sin egen barndom og møder komikeren Geo, som også er vokset op med en psykopatisk far.

DR2

00:25  

Sandheden om muslimske ægteskaber
Sandheden om muslimske ægteskaber Burde den århundredgamle britiske ægteskabslov revideres, så den bedre afspejler nutiden multikulturelle samfund? En banebrydende undersøgelse fra en britisk tv-station afslører, at mange muslimske kvinder i Storbritannien ikke er opmærksomme på, at deres religiøse ægteskab ikke anerkendes i britisk lov, og at de derfor ikke har de samme rettigheder og beskyttelse som par i et lovligt anerkendt ægteskab.

01:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:35  

Frysepizzaernes konge (3:3)
Frysepizzaernes konge (3:3) Dørene bliver her lukket op til Iceland Foods, der er eksperter i færdigretter samt kåret til Storbritanniens bedste arbejdsplads. En af favoritterne blandt kunderne er frysepizzaen med kebab, men nu er andre kæder begyndt at gøre indhug på Icelands territorium. Kan virksomheden klare sig mod de store supermarkedskæder?

DR3

00:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:10  

Naturens bedste bluffnumre (3:3)
Naturens bedste bluffnumre (3:3) - Sex, løgn og beskidte tricks Naturserie fra BBC fra 2015. (Natural Born Hustlers) For alle dyr er det vigtigste mål i livet at formere sig og opfostre den næste generation. Nogle dyr vil gøre alt fra brug af synsbedrag til at klæde sig ud som en hun for at sikre sig en partner foran konkurrenterne. Og når det kommer til at opfostre ungerne er der ingen grænser for snedigheden. Honninggøgen kommer om ved den besværlige yngelpleje ved at lægge deres æg i andre fugles reder, mens en særlig drosselarts unger afpresser deres egne forældre for at få mere med!

02:05  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:30  

Taler du kropssprog? (4:8)
Taler du kropssprog? (4:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

01:40  

Kvindernes historie - civilisation
Kvindernes historie - civilisation Den britiske historiker, Amanda Foreman, fortæller kvindens historie fra 10.000 f.v.t til i dag. Der er ikke tale om en lige linje fra Eva til p-pillen, for kvindens rolle i samfundet har bevæget sig mellem frihed og undertrykkelse, inklusion og udelukkelse. Her undersøger hun bl.a. verdens første lovbog fra Mesopotamien (landet mellem Eufrat og Tigris), der regulerer kvinders status og adfærd, herunder et krav om tilsløring fra år 1350 f.v.t. Altså 2.000 år før islams fødsel!

02:40  

Hellere en forpjusket sjæl end et middelmådigt liv
Hellere en forpjusket sjæl end et middelmådigt liv Den svenske tekstforfatter Lars Nordlander har i mere end 40 år skrevet sangtekster til kunstnere som Monica Zetterlund, Lill Lindfors, Lill-Babs, Tommy Körberg og Björn Skifs. Nordlander skriver ofte sine tekster ud fra sit eget liv. Nordvision fra Sverige.

03:40  

Fortidens spor (1:4)
Fortidens spor (1:4) Et grusomt mord med religiøse overtoner ryster den lille svenske by Norrbacka. Offeret er en brite fra den lille by St. Ives. Norrbackas aldrende politimester Klas Wall assisteres af den skydeglade Sophie Borg fra drabsafdelingen i Stockholm og Tom Brown fra St. Ives politienhed. Et umage og lidt uheldigt par, som med Norrbackasagen har fået en sidste chance af deres overordnede. Med hjælp fra den lokale præst finder de ud af at offeret besøgte Björn Arnesens grav, inden han på brutal vis blev myrdet. Björns mor afhøres og sagen viser sig at have tråde tilbage til et sprogkursus på St. Ives i 1982. Et kursus Sophie deltog i. Så Sophie må for første gang i 16 år tale med sin mor. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

04:35  

Fortidens spor (2:4)
Fortidens spor (2:4) Sophie og Tom beslutter at afhøre alle som deltog i sprogkurset i 1982. Og Björn Arnesens far, Arne, den rigeste mand i Norrbacka, skjuler noget. Sophie får et tip om, at Arne er i gang med noget religiøst og trodser chefens ordrer. Hun og Tom trænger ulovligt ind på Arnes ejendom. En beslutning Sophie kommer til at fortryde. Tom afhører Kristinas mor og mystikken omkring Kristina vokser. Kristina er gift, men hun er også Sophies mor. Sophies dumdristighed får hende fyret og hun må nu fortsætte opklaringen undercover. Hun infiltrerer en kampsportsklub, et nyt lig dukker op og hun kommer tilbage på sagen. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

05:30  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (51:56)
Taxa (51:56) Mike har påtaget sig at afhente Store-Gunnar på havnen og sørge for, at han kommer med toget i rette tid til at nå sit eget bryllup. Men Store-Gunnar har lige noget, han skal ordne først, bl.a. et gammelt regnskab ved et billardbord - og så er toget kørt. René tager utraditionelle midler i brug for at møde Anna igen - det lykkes, men det bliver ikke kun glædeligt. Imens breder problemerne sig voldsomt på centralen - forårsaget af City-Bilen. Og så skal Lizzie tage hul på en ny tilværelse. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Niels Hausgaard, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Jørn Faurschou, Christina Meincke, Finn Rye, Katrine Jensenius, Thomas Bo Larsen og Jens Chr. Holland. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (52:56)
Taxa (52:56) Centralen er på vej ned og mister stadig både kunder og vogne. Finn er sikker på, at han ved, hvem der lækker oplysninger til City-Bilen - men Verner nægter at tro det. Da René igen opsøger Anna, kommer han i stedet til at stå overfor hendes mand - men også Anna har sine hemmeligheder. Bentzon er netop rykket ind hos Lizzie, da hun bliver klar over, at han har holdt noget skjult og smider ham ud. Og så er det åbningsdag på Café Kronen, hvor nerverne står på højkant hos alle. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Birgitte Simonsen, Lissen Marshall, Torben Jensen, Thomas Bo Larsen, Peter Aalbæk Jensen og Ole Hvidman. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Smilehullet - Marguerite Viby
Smilehullet - Marguerite Viby Et glimt fra DR's righoldige arkiv. I aften et gensyn med Marguerite Viby og jazzballetten. Producer: Jens Bom.

08:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds II (2)
Thunderbirds II (2) Det iskolde dyb

06:35  

Dybet (2)
Dybet (2)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - Laurits er synsk (251)
Klassen - Laurits er synsk (251)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Grizzy og lemmingerne (65)
Grizzy og lemmingerne (65)

08:11  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:14  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:17  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:18  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

08:40  

Kolonien - Ulykken (20)
Kolonien - Ulykken (20) Albert og Viktoria sætter båden i vandet og vil ikke sejle uden de andre. Sille er fanget på lejrskolen, men Sille narrer Niklas og stjæler kraniet og ender med køre galt i autocamperen.

08:50  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (11)
Den fortryllede karrusel (11) Det er terrier-ting

05:15  

Søpapegøjernes ø II (26)
Søpapegøjernes ø II (26) En varm dag

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En festlig fe

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok? Husk at se med!

06:00  

Chuggington (23)
Chuggington (23)

06:10  

Morten Skildpadde II (20)
Morten Skildpadde II (20) Mortens store kasse + Morten giver et nap

06:35  

Sprinter Galore III - Kommunen (3)
Sprinter Galore III - Kommunen (3) Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Den gode, gamle sherif

07:05  

Vitello - er bagvendt (12)
Vitello - er bagvendt (12) Vitello er træt af at bo med en mor der hele tiden laver spaghetti, og en far der ikke er der, træt af sine venner, træt af alt. Men så kan man jo heldigvis gøre alting bagvendt...

07:15  

Astrid - Astrid er storesøster (10)
Astrid - Astrid er storesøster (10) Adrian har navnedag Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Adrian har navnedag, så Astrid skal købe en gave til ham. Men hvad kunne en lillebror egentlig tænke sig? Det er ikke altid helt let at være storesøster

07:20  

Mini MGP Musik-værkstedet (6)
Mini MGP Musik-værkstedet (6) Så skal der rimes og kimes, når Silja og DJ Rul byder velkommen i musikværkstedet. Makkerparret hjælper i dag to børn med at få lavet en vaskeægte rocksang til deres rulling. Og måske I kan få inspiration til lidt sjov og sang med ungerne hjemme i stuerne?

07:25  

F for får V (12)
F for får V (12)

07:35  

Gurli Gris III (19)
Gurli Gris III (19) Bedstemor Gris' høns

07:50  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

07:55  

Pyjamasheltene (39)
Pyjamasheltene (39)

08:10  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunni?

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

08:55  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

 
DR1

09:00  

Vores ukendte Danmark (2:7)
Vores ukendte Danmark (2:7) I hvert et hjørne af Danmark findes et hav af ukendte, overraskende og spændende historier. Historier, der aldrig er kommet med i historiebøgerne, men som stadig kan lære os en masse nyt om vores folk og vores land. Derfor tager Sisse Fisker og Mark Stokholm gennem hele sommeren ud i landets mange egne for at jagte de ukendte historier, som kan bidrage til at gøre danmarkshistorien lidt større og meget mere farverig. Midt- og Vestjylland under 2. verdenskrig: Det er med livet som indsats, når modstandsfolkene står klar til hurtigt at skjule de våben, der i krigsårene bliver kastet ned over de midt- og vestjyske heder. Britiske Royal Air Force og modstandsbevægelsen har et tæt - og farligt - samarbejde i området og mange lokale sætter livet på spil for et frit Danmark. Manglen på varer resulterer i en øget - og måske barbarisk - opfindsomhed; i hvert fald begynder egnens katte at forsvinde... Tyskerhadet er på sit højeste, da 200.000 tyske flygtninge kommer til Danmark i krigens sidste måneder. Men i Midt- og Vestjylland bliver der udvist medmenneskelighed fra uventet kant... Panel: Sanne Søndergaard, Sigurd Barrett og oversergent Michael Hviid.

09:45  

En ny begyndelse II (1)
En ny begyndelse II (1) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Auktionshuset (4:10)
Auktionshuset (4:10) I Auktionshuset arbejdes der på at få produceret det nye katalog til den kommende auktion i Bredgade. Den rutinerede ejer Jesper Bruun Rasmussen kender vigtigheden af at få præsenteret husets unikke varer fra deres aller bedste side - for det er i sidste ende det, der får kunderne til at komme forbi Bredgade og ved selvsyn beslutte om det er noget de skal have købt til næste auktion. Alt imens er Mønt og Seddelekspert Thomas Høiland på vej til Hellerup for at se på en særdeles unik samling af pengesedler og lykkes det Thomas at overtale sælger til at indlevere den kan den indbringe Auktionshuset et 6 cifret beløb. I skranken er der igen både skuffelse og glæde når Auktionshusets eksperter får danskernes arvegods under luppen.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (75)
Antikkrejlerne med kendisser (75) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:35  

Er sundhedstest på raske mennesker en god ide?
Er sundhedstest på raske mennesker en god ide? Selv om vi lever længere og sundere end nogensinde før, er vi besatte af vores helbred. Derfor får flere og flere af os foretaget alle former for test i et forsøg på at opdage den lurende fare før, den snigløber os. Og opdagelsen af tidlige tegn på en sygdom er vel en god ide. Eller er det? Michael Mosley bruger sig selv som forsøgskanin for at undersøge, om det virkelig kan betale sig - for den enkelte - og for samfundet., at undersøge raske mennesker for mere eller mindre indbildte sygdomme.

10:30  

Det mørke internets hemmeligheder
Det mørke internets hemmeligheder I midten af 90'erne blev det muligt at tilgå internettet ved hjælp af World Wide Web. I dag er internettet en fast del af de fleste menneskers hverdag - på arbejdet såvel som i hverdagen. Men der lurer farer, når vi bevæger os rundt på nettet. Britiske reportere dykker ned i internettets muligheder på godt og ondt.

11:25  

Smag på Charleston med Anthony Bourdain
Smag på Charleston med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

11:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:30  

Århundredets vidner
Århundredets vidner En historie om den tid, hvor charterturismen tog fart og det blev muligt for de fleste danskere at rejse ud og opleve verden. Vi møder blandt andre et ægtepar, som de sidste 35 år har boet på det samme hotel på den spanske solkyst, og hvert år ønsket at bo på det samme værelse nummer 39.

10:05  

Århundredets vidner
Århundredets vidner 6.000 unge danskere kæmpede på østfronten under Anden Verdenskrig - på tysk side mod russerne. 4000 vendte hjem og blev sendt i fængsel. Nogen meldte sig, fordi de var Nazister, mens andre mere så soldaterlivet som et eventyr. I programmet møder vi tre veteraner fra krigen på østfronten og en søn, hvis far var kaptajn i den danske hær og havde meldt sig til Hitlers krig mod russerne.

10:50  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12) Perioden var præget af det sejrende demokrati under Venstres ledelse, men også af 1. Verdenskrig og den stærke økonomiske og kulturelle turbulens, som krigen udløste. Sendt første gang i 1982.

11:55  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12) Mens stormskyerne samlede sig, lagde regeringen Stauning-Munch fundamentet til et velfærdssamfund. I 1940 kunne man frygte, at dets levetid skulle blive kort. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Tidevand
Store Nørd: Tidevand Nogle steder i verden kan vandet ved havet - på ganske få øjeblikke - stige og falde med flere meter, bare på grund af tidevand. Også i Danmark! Sådan et sted vil Emil og Kåre også ud og opleve, - og så bygger de et tidevandssikret fartøj, som kan redde dem, hvis de pludselig bliver fanget af vandmasserne! www.dr.dk/noerd

09:15  

Ultra Nas (7)
Ultra Nas (7) Hvad er tis egentligt, og kan man drikke sit eget tis? Kåre og Emil ser også nærmere på tungen og så er de taget ud på Rigshospitalets blodbank, hvor de skal følge Emils blod.

09:40  

Wild Kratts (4)
Wild Kratts (4) Termitternes kamp mod tungerne

10:05  

Wild Kratts (5)
Wild Kratts (5) Glædelig kalkundag

10:25  

Danmarks vildeste maskine (1)
Danmarks vildeste maskine (1) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. I dag får han lov at svine en Wirekran til og vaske den igen bagefter. SÅ bliver han presset til det yderste når brandstationslederne Bjarne giver Rune lov til at prøve deres Cutter & Spreader. Og til sidst prøver Rune at køre, hvad man kan kalde, Danmarks største trillebør!

10:45  

Verdens bedste quiz I (1)
Verdens bedste quiz I (1) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Theodor og Villads bl.a. dyster i runden "Lugtelimbo," hvor de risikerer at blive smurt ind i fiskesnask og se, om de kan finde rundt i kendisansigter i runden "Bytte bytte ansigt" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:00  

Verdens bedste quiz I (2)
Verdens bedste quiz I (2) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Axeline og Mathilde bl.a. dyster i runden "Dumt eller Djämes," og skal have falkeøjet frem i runden "Hvad fløj forbi" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:15  

Kvit eller dobbelt II (7)
Kvit eller dobbelt II (7) Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! Her kan du møde slange-nørden Jeppe på 10 år og Asger på 13 år, der synes, at Napoleon er super cool.

11:55  

Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys Morgan og Lærke er med i cyklen og dét bli'r bar' for vildt! De synger sange, taler om baseboys og hygger. Nu hvor Morgan og Lærke er skuespillere, kan de så spille alt? Kan de fx spille at de er misundelige på en prut Jannik har slået? Kan man få McTarteletter på McDonalds? Ja, man kan alt når man er gæst i Cykel Karaoke. Tag med på tur! Sangene: Level 1000 (Baseboys), Nemt Nok (Baseboys), Sydpå (Bro), Bar' for vildt (Lærke MGP).

DR Ramasjang

09:15  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

09:35  

Mit kæledyr - en hest
Mit kæledyr - en hest Lara er 10 år og drømmer om at få en hest. I dag får hun besøg af 9-årige Maia, der ved alt om, hvordan man passer sådan en fyr. Laras mor og far kigger med og vurderer, om Lara måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - E
Skæg med bogstaver - E Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flodhesten sveder solcreme ud af huden? Se med når Kristian og Katrine besøger flodhesten og se, om det lykkes Flomme og Kostbar del Sol at svede så meget, at solen ikke brænder dem. www.dr.dk/Oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Hvor er Rebecca og Johannes vasketøj? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea - og peberkagerne (5:5)
Kaj og Andrea - og peberkagerne (5:5) Fjernsyn for dig. Karlas Karlahjælp bliver kaldt ud til en bager, der behøver hjælp. Bagermesteren imponeres af Andreas kager, men er knap så imponeret af peberkagerne, der har fået et drys peber på 1 kg! Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Christine Skou. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch- Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (15)
Bonderøven 2016 (15) På Kastaniegården er Frank udfordret af indvendig pudsning både med kalkmørtel og ler. Turen går til Randers, hvor han besøger den sidste håndværker, der laver måtter af tagrør til at beklæde skillevægge med. Og på gårdspladsen hjælper en murer med at lave to nye skorstenspiber, som senere skal løftes op på plads på det nye stuehus.

12:30  

Kender du typen 2013 (12)
Kender du typen 2013 (12) I aftenens udgave af Kender du typen? besøger vi en kendt dansker, der indtager seks forskellige kosttilskud om dagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, hvem det er, der holder på de gode energier ved at lægge krystaller i afløbene i sin Hellerup-lejlighed. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.02.13

13:10  

Hammerslag (6:10)
Hammerslag (6:10) Hammerslag er i denne uge i Sønderjylland, hvor der venter tre spændende boliger. Først en tidligere kornhandel fra 1760 i Højer, som emmer af historie. Så et sødt lille familiehus i Møgeltønder, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Og sidst men ikke mindst den tidligere dyrelægebolig i Skærbæk - en flot patriciervilla til en pris, som kommer bag på mæglerne. Vært: Christian Degn

13:50  

Bergerac: Pengeafpresning
Bergerac: Pengeafpresning Den tidligere bogholder Pete Retford og hans to kumpaner stjæler en række fortrolige papirer fra et pengeskab. Papirer der kan bruges til afpresning - og et af ofrene er Charlie Hungerford. Men først må afpresserne forsøge at sætte Charlies tidligere svigersøn ud af spillet.

14:40  

Fader Brown VI (1:10)
Fader Brown VI (1:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

12:05  

Smag på Manila med Anthony Bourdain
Smag på Manila med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Manila.

12:45  

Team Bachstad i Sydamerika (1:6)
Team Bachstad i Sydamerika (1:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har igen pakket både grej og humor ned i bagagen, denne gang går turen til Sydamerika. De vil med start i Perus hovedstad, Lima, krydse hele kontinentet og afslutte eventyret i Buenos Aires i Argentina. Deres første udfordring lader ikke vente på sig, men kommer før de aner: de skal købe en brugt, meget billig bil, men den skal kunne klare den 6000 kilometer lange rejse over Andesbjergene. Ikke en nem opgave! Nordvision fra Norge.

13:15  

Team Bachstad i Sydamerika (2:6)
Team Bachstad i Sydamerika (2:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har købt en gammel bil, og den skal nu føre dem trygt gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Trygt? Allerede da de begynder opstigningen til Andesbjergene viser det sig, at bilen er i langt dårligere stand end de havde troet. Øystein og Rune har heldigvis stadig en hel del humor i behold, og på vej til Machu Picchu får de uventet hjælp. Nordvision fra Norge.

13:45  

Verdens bedste restauranter (3:6)
Verdens bedste restauranter (3:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Denne gang den glamorøse 'Palme d'or' i Cannes, den legesyge trestjernede 'Alinea' i Chicago, og i London 'Hélène Darroze at the Connaught', et meget engelsk spisested med et meget fransk køkken.

14:30  

Verdens bedste restauranter (4:6)
Verdens bedste restauranter (4:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. De tre Roca-brødre holder med tre Michelinstjerner fanen og det katalanske køkken højt i 'El Celler de Can Roca. 'Michel Bras Toya', en i bund og grund fransk restaurant, finder man i Japan med en betagende udsigt over en vulkansø, og i Las Vegas har stjernekokken Joël Robuchon slået sig ned i 'MGM Grand Hotel and Casino.

DR3

12:30  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

12:50  

Taler du kropssprog? (4:8)
Taler du kropssprog? (4:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

13:15  

25 år og borgmester - Angsten for at fejle (2:4)
25 år og borgmester - Angsten for at fejle (2:4) De største forventninger til Christina K. Hansen kommer fra hende selv, og det hele skal være perfekt. Hun føler et kæmpe ansvar. Det hele kulminerer 1. maj, hvor der venter hende en række vigtige taler, som hun gerne vil have skal sidde lige i skabet. Hendes egne forventninger er tårnhøje, og hendes verden er ved at kollapse.

13:45  

Hajen - havets farligste rovdyr (2:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (2:2) De fleste opfatter hajer som aggressive dræbere. Men hajer er langt mere alsidige end deres rygte. De har regler for socialt samspil, komplicerede parringsritualer, overraskende måder at opfostre unger på, utrolige navigationsevner, og så skaber de helt uventede alliancer med andre dyr og mennesker.

14:35  

Ekstreme tatoveringer (6:6) - London
Ekstreme tatoveringer (6:6) - London Grace Neutral møder tatovører verden over i en branche, der er gået fra subkultur til mainstream og som er blevet en global milliardindustri. Grace vender hjem til Devon, hvor hun fik sin første tatovering. I hjembyen London besøger hun tatovøren Duncan X og finske Samppa von Cyborg, som laver kropsmodifikationer og er kendt for sin teknik til at tvedele tungen. Endelig udforsker hun den oprindelige skinhead-subkultur. Programmet kan indeholde ubehagelige billeder.

DR K

13:05  

Den sidste slæderejse (2:8)
Den sidste slæderejse (2:8) DR-Derudes slædehold er nu for alvor kommet på isen. Hundene slås, føret er dårligt og temperaturen daler til minus 42 grader. Det første mål er at nå Ella Ø, hvor dr. Lauge Koch havde hovedkvarter for sine mange ekspeditioner i Nordøstgrønland. Og det var også her, at den populære skrønefortæller Jørn Riel blev angrebet af grønlandssygen, da han kom med dr. Lauge Koch på ekspedition. Fra sit hjem i Kuala Lumpur fortæller Jørn Riel om sit personlige forhold til den store, men ret ukendte polarforsker. Hans "fejl" var, siger DR-Derudes ekspeditionsleder Mogens "Gulli" Guldbrandsen, at han aldrig mistede en mand eller selv døde af det!!! Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang januar 93

13:35  

Den sidste slæderejse (3:8)
Den sidste slæderejse (3:8) Danske fangstfolk levede en barsk tilværelse i det øde Nordøstgrønland. Trods knagende frost og snestorme ligger der endnu en række gamle hytter rundt i Nordøstgrønland - de kan fortælle om en tid, hvor danske fangstfolk klarede sig under meget primitive forhold i et af verdens mest barske områder. DR-Derudes slædehold overnatter i de gamle hytter, når det er muligt - og kan så samtidig fortælle om de danske fangstmænds jagt på isbjørne, moskusokser og polarræve. Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang 19.01.93

14:05  

Historiequizzen: Fællesskab (3:10)
Historiequizzen: Fællesskab (3:10) Et stort sørgefølge ved begravelsen kan alle få - hvis bare man er medlem af en begravelseskassen. Ulrik Langen er brugsuddeler i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet, når de to hold skal quizze om fællesskaber i Danmarkshistorien.

14:35  

Historiequizzen: Byen Vokser
Historiequizzen: Byen Vokser Før Københavns Volde blev nedlagt var posekiggerne på arbejde hver eneste dag. Hør hvad de kiggede efter, når de fire historikere quizzer på Københavns Museum. Vært: Ulrik Langen.

DR Ultra

12:05  

Besat af: Christopher
Besat af: Christopher Fire fans på 12-13 år elsker Danmarks pop-darling Christopher, og de er besatte af hans krøllede hår og høje falset! Nu rykker Thea, Josephine, Julie og Mathilda deres plakatfyldte pigeværelser direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol! Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Stopherlovers" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved under armhulerne!

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:55  

Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på
Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne skal optræde til Copenhagen Pride, så Sofie har inviteret en drag queen, som kan fortælle dem, hvad det går ud på. Og så bliver de stillet en svær udfordring: De skal danse en farve.

13:10  

Isas Stepz (19)
Isas Stepz (19) Isas far vender hjem fra vandretur med en ny kæreste, Molly. Isa vil utrolig gerne kunne lide Molly, men det viser sig hurtigt, at det ikke bliver så nemt. Molly behandler hende nemlig, som om hun er fem år gammel i stedet for 14. Isa indser, hun må tage drastiske metoder i brug for at komme af med Molly!

13:25  

Isas Stepz (20)
Isas Stepz (20) Isa er nervøs for om niveauet er for svært på Lucas´ nye dansehold. Ronja er nervøs for, om Zac måske ikke vil være kærester igen. Ronja bruger ventetiden på at finde drenge til Isa for at tænke på noget andet. Det virker. Isa får nemlig overbevist sig selv om, at det slet ikke bliver svært, men sikkert alt for let på Lucas' hold. Det bliver det ikke - og Isa som plejer at være den bedste, får pludselig seriøse problemer til dansetimen.

13:40  

Klassen - Kapitalister (21)
Klassen - Kapitalister (21) Sara forærer sin tablet til Liam, men fortryder. De ender begge på kontoret.

13:50  

Klassen - Please, Cornelius (22)
Klassen - Please, Cornelius (22) Cornelius har en creme, som Emma gerne vil have fat i. Det udnytter Cornelius til sin fordel.

14:00  

Riisings flotte talkshow II (3)
Riisings flotte talkshow II (3) Jacob Riisings talkshow er i forvejen et af de flotteste af slagsen. Men det bliver med garanti endnu flottere, når Jacob får besøg af to ekstra-flotte fyre, nemlig tv-værten Anders Lund Madsen og sangeren Christopher. Ud over at en af de to gæster skal en tur i tønden i den gode gamle leg "Rul En Kendt", så vil Jacob også finde ud af hvorfor Anders Lund Madsen har over 200 fisk derhjemme, hvordan Christopher fik en pladekontrakt og forsøge at overtale Christopher til at lade Jacob og Anders være dansere, når Christopher går på scenen og synger "Told You So".

14:30  

Kolonien - Den sorte mand (4)
Kolonien - Den sorte mand (4) Carl og Milan tager Albert og Niklas med til købmanden hvor de tvinger dem til at stjæle mad til dem. Carl og Milan stikker af da de ser den høje sorte mand. Bagefter vil Carl banke Albert og Niklas, men Viktoria redder dem.

14:40  

Kolonien - Båden (5)
Kolonien - Båden (5) Alle er vrede på Viktoria fordi hun har løjet om båden, men Milan finder en gammel jolle på land. Albert advare om at den vil synke, men Carl og Milan er ligeglade og sætter båden i vandet.

14:50  

Danmarks største youtuber - Det måtte bare IKKE ske (3:12)
Danmarks største youtuber - Det måtte bare IKKE ske (3:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kaspers far er efterhånden blevet en af Youtubes helt store stjerner, men da han opdager det bliver han rasende. Heldigvis går det hurtigt op for "Bimsefar", at der med populariteten også følger en hel del opmærksomhed. Ikke mindst fra kvinder på hans egen alder. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamses badeanstalt.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de kække kosmonauter fra Rumtosserne kæmpe imod de vilde vikinger fra The Happy Vikings. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på tilbudsjagt på Specialbanen i Bruuns Galleri og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (2)
Rosa fra Rouladegade (2) I dag får Rosa besøg af Frida, der gerne vil overraske sin morfar med en kage. Sammen tager de på hemmelig kagemission i morfars hus, for at finde ud af hvad han godt kan lide, så de kan bage den helt perfekte kage til ham. Og det gælder om at finde en rigtig god forklædning, hvis de ikke skal blive opdaget af morfar og hunden Trille.

13:25  

Ramajetterne (2)
Ramajetterne (2) Ramajetterne - En kasse fuld af guld Så er der ballade i Ramasjangs Lufthavn! Flummer arver sin rige onkel og vender ryggen til sit arbejde og sine venner, lige da et fly fra Japan skal lande. Der skal virkelig tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

13:45  

Min mosters historier (4)
Min mosters historier (4) " TØMMERFLÅDEN " Theodor vil også have et guldanker magen til Lolas. Men det får man kun ved at krydse et hav. Inde på en ø finder Theodor og Lola reb og tømmer. Med lidt knofedt kommer den flotteste tømmerflåde med sejl, i vandet. Og så er det bare om at krydse dét hav!

13:55  

Sikker & Søn V (4)
Sikker & Søn V (4) Sikker er en mester til fægtning, og det kan man se, fordi han har en kæmpestor fægte-pokal. Søn vil også have en stor pokal, men pokaler er ikke noget, man får, det er noget, man vinder. Søn udfordrer Sikker til duel, og Søn må bruge al sin trafikviden for at have en chance. Mon Søn kan vinde pokalen fra mesteren?

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:45  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2) "Den sorte bog". Et hidtil ukendt maleri af den højtskattede lokale kunstner Henry Hodgson er pludselig dukket op. Maleriet bliver solgt på en auktion under stor ståhej, men der stopper historien ikke. For Hodgsons malerier er i så høj kurs, at nogen tilsyneladende er parat til at begå mord for at få fingre i dem. Og snart må Barnaby og Jones atter i arbejdstøjet. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Patricia Blackshaw: Sarah Badel. Instruktion: Peter Smith.

17:00  

En ny begyndelse II (2)
En ny begyndelse II (2) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Verdens største lufthavnsterminal
Verdens største lufthavnsterminal Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største lufthavnsterminal - Terminal 5 i Heathrow Lufthavn i London.

16:10  

Verdens længste hængebro
Verdens længste hængebro Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker. Her ser vi nærmere på verdens længste hængebro Akashi Kaikyo-broen i Japan og får indsigt i, hvordan broen er blevet opført af en kvart million ton stål, og hvordan broens 28.000 ton wirer er blevet forankret i flodbredderne.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:20  

For grim til kærlighed (1:4)
For grim til kærlighed (1:4) Julies krop er deform, og overalt hvor hun går, kigger folk mærkeligt efter hende. Hun synes, at hun ser frastødende ud, og har svært ved at tro på at en fyr kan forelske sig i hende. Det er derfor ikke nemt for Julie, at være faldet pladask for sin gode ven, Tobias. Men det er blevet sommer i Randers, og Julie kan og vil ikke længere gå og skjule sig selv og hendes følelser.

15:50  

De første kærester (4:4)
De første kærester (4:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Johannes og Zelina oplever atter modstand fra omverdenen,og hvordan takler man, at folk har en holdning til, hvem man er sammen med, og hvor meget man er sammen? Nogle gange tiltrækkes vi af mennesker, der er meget forskellige fra os selv - sådan er det for Nicolai og Julie. Men hvordan er det at være kæreste med ens modsætning? De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

16:20  

Brutale Antarktis - ikke et liv for mennesker
Brutale Antarktis - ikke et liv for mennesker Efter års planlægning er seks forskellige hold forskere ankommet til Antarktis, der er Jordens koldeste, mest vindblæste og tørreste kontinent. De fleste forskere på Anrarktis har vænnet sig til de isnende kuldegrader, men kun få af dem har oplevet en storm, som den, der raser over Scott Base, og som lukker for alle ekspeditioner og fly til og fra det vestlige Antarktis, og efterlader Scott Base mere isoleret fra omverdenen end nogensinde.

17:05  

Naturens bedste bluffnumre (3:3)
Naturens bedste bluffnumre (3:3) - Sex, løgn og beskidte tricks Naturserie fra BBC fra 2015. (Natural Born Hustlers) For alle dyr er det vigtigste mål i livet at formere sig og opfostre den næste generation. Nogle dyr vil gøre alt fra brug af synsbedrag til at klæde sig ud som en hun for at sikre sig en partner foran konkurrenterne. Og når det kommer til at opfostre ungerne er der ingen grænser for snedigheden. Honninggøgen kommer om ved den besværlige yngelpleje ved at lægge deres æg i andre fugles reder, mens en særlig drosselarts unger afpresser deres egne forældre for at få mere med!

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede: Se Allan Simonsen score, Anne Linnet glo ud af vinduet, Christian d. X's fødselsdag, Møllehave med Storms fluer, modemesse for politikere, Broby Johansen om de unges stramme bukser og Tom McEwan som reklamedommer. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 03.05.01

15:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede: Se Carter på Tremileøen, Grunwald i Østre Gasværk, Abba synge, Niels Bohr fylde rundt, raske drenge på lejrskole, Lise Ringheim om Monroe, Lisbeth Dahl om skilsmisser og Kipketer vinde VM. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 10.05.01

16:05  

Originale opfindelser - frygt og chock
Originale opfindelser - frygt og chock Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Nogle opfindelser har nærmest skræmt livet af menneskeheden. Det gælder fx dynamitten, den elektriske stol og ikke mindst rutsjebanen, der gjorde frygt til en stor forretning!

16:50  

Originale opfindelser - de visionære
Originale opfindelser - de visionære Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Evnen til at se ud over sin egen næsetip har været afgørende for menneskehedens udvikling. Det gælder bondedrengen, der opfandt fjernsynet, astronomen, der satte sig for at se stjernernes fødsel og sagføreren, der opfandt kopimaskinen og skræmte livet af regeringen.

17:35  

Huset på Christianshavn (83)
Huset på Christianshavn (83) "Skifter og lytter". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Medvirkende: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Fru Hammerstedt: Karen Berg. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Lily Broberg, Axel Strøbye, Gyda Hansen, Bertel Lauring, Bjørn Puggaard-Müller, Holger Perfort og Holger Vistisen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 17.12.77

DR Ultra

15:00  

Braceface (22)
Braceface (22) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:20  

Dybet (33)
Dybet (33)

15:45  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Vi' bare bjørne II (16)
Vi' bare bjørne II (16)

16:50  

Svampebob Firkant VII (13)
Svampebob Firkant VII (13)

17:15  

Bella and the Bulldogs I (3)
Bella and the Bulldogs I (3)

17:40  

Klassen - Laurits er synsk (251)
Klassen - Laurits er synsk (251)

17:50  

Klassen - Verdens værste fødselsdag (252)
Klassen - Verdens værste fødselsdag (252)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (10)
Chuggington (10)

15:10  

Den lille prinsesse (18)
Den lille prinsesse (18) Den lille prinsesse beslutter, at hun vil leve i en hule. For hulemennesker må nærmest alting, og de behøver ikke at opføre sig pænt. Men der er nu lidt mørkt i haveskuret om natten.

15:20  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

15:25  

Gurli Gris II (10)
Gurli Gris II (10) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Spisekammeret

15:45  

Junglebogen (26)
Junglebogen (26) Kobraens æg.

15:55  

Junglebogen (27)
Junglebogen (27) Tørken.

16:05  

Lille Roy (18)
Lille Roy (18) Doktor Roy

16:20  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

16:35  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

16:45  

Didrik Drage (18)
Didrik Drage (18) Dobbeltdrage

17:00  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Hvor er Sofies flødeboller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

17:25  

Elsa (3)
Elsa (3) Lørdagsslik.

17:35  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

17:50  

Astrid - Astrid er storesøster (1)
Astrid - Astrid er storesøster (1) Adrian kan gå Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Men nu begynder Adrian også at blive stor, for han har lært at gå. Så nu kan Astrid og Adrian gå rundt overalt sammen. Men først har mor en æske med noget, hun vil vise Astrid. Noget Astrid havde, da hun begyndte at gå.

17:55  

Astrid - Astrid er storesøster (2)
Astrid - Astrid er storesøster (2) Astrid hilsner på i børnehaven Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Men Astrid er også så stor, at hun er begyndt i skole. Men Astrid savner førskolen, hvor Adrian nu går. Nu skal hun følges med far hen og hente Adrian og hilse på de gamle kammerater

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (10)
Skattejægerne 2013 (10) Eva Hedegaard fra Dukkehuset i Struer leder efter billige skatte på det lokale loppemarked. Der er især én ting, hun ved, at hun uden tvivl vil kunne sælge videre i sin butik med god fortjeneste. På Nørrebro har Søren Falk endnu engang et sjovt lampeprojekt. Han vil lave en gammel københavnsk gadelampe om til en trendy pendel til stuen. Men det går ikke helt som planlagt. Hos Jan Helmer i Svendborg byder dagens auktion på mange specielle varer. Der venter Jan en positiv overraskelse, da auktionens juvel - en flora danica terrin - bliver solgt til et beløb langt over vurderingen. Sendt første gang 10.04.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Forsvundne arvinger: Den dag Vibeke forsvandt (1:7)
Forsvundne arvinger: Den dag Vibeke forsvandt (1:7) Skæbnen ramte pludseligt og ændrede alt. I aftenens afsnit af Forsvundne Arvinger skal Mette Frisk og Adam Jon Kronegh finde arvingerne til en kvinde, der ved en tragisk hændelse mistede kontakten til sine pårørende. Vært Mette Frisk

20:45  

En sang fra hjertet (1:8)
En sang fra hjertet (1:8) For første gang nogensinde åbner DR dørene til deres musikstudier, og lader helt almindelige mennesker indspille en sang, så de kan takke dem, der betyder allermest for dem. Mette Olesen overlevede kræft, og nu vil hun gerne takke lægerne på Rigshospitalet. Jeppe på 13 år elsker at spille musik, og det driver hans lillesøster Ellen til vanvid, så han har skrevet en kærlighedserklæring til hende i håb om våbenhvile. Bandet Pædagogfri Zone fra Falster, der vil takke et helt særligt menneske, der altid hjælper dem, når de har brug for det. Trine Therkelsen fra Amager, har skrevet en sang til de to veninder, der har spillet en afgørende rolle i hendes store livsvalg.

DR2

18:30  

Lægen flytter ind (2:6)
Lægen flytter ind (2:6) Dansk reportage fra 2016 Trods sin unge alder føler 27 årige Martin sig som en gammel mand, når han står op om morgenen. Alligevel ryger han 30 cigaretter om dagen, er i elendig form og snorker så voldsomt, at hans kæreste for længst er flyttet ud af soveværelset. Martin vil gerne have børn, men det vil hans kæreste ikke, før han tager sig sammen. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at give Martin et tiltrængt spark. Sendt første gang 22.02.2016

19:15  

Lægen flytter ind (3:6)
Lægen flytter ind (3:6) 58 årige Steen lever livet lidt for godt med god mad og vin hver dag, og det har for længst sat sine spor. Vægten har passeret de 100 kilo, og det trykker for brystet, men Steen er ikke til at drive til lægen. Hans kone er efterhånden alvorligt bekymret, så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at hjælpe Steen før det er for sent.

20:00  

Det som skjules i sneen (4:4)
Det som skjules i sneen (4:4) Det lykkes den mistænkte morder at flygte. Peter og hans team kaster sig ud i et kapløb med tiden for at opspore ham. Snart finder de tegn på, at morderen planlægger endnu en grusom forbrydelse.

DR3

18:00  

Svært begavet (4:4)
Svært begavet (4:4) Mikkels IQ gør, at han kan lære de ting, han sætter sig for. Sammen med to andre har han vundet en "nørde-konkurrence" hos Lego, så de skal til møde hos legetøjsgiganten. Jens er taget på loppemarked med sin far for at skille sig af med alle de ting, der ikke har overlevet hans detaljerede øje. August er både klog og smuk, og nu har han fået mulighed for at komme til modelcasting hos Unique Models. Når det hele bliver lidt for svært for Kamma, er mor en god støtte at læne sig op ad.

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:55  

Sex mærkelige steder: Tyrkiet
Sex mærkelige steder: Tyrkiet Journalisten Stacey Dooley rejser ud i verden og møder unge mennesker, der har gjort sexarbejde til deres levevej. Stacey starter i Tyrkiet - et sammensat land, hvor sex er tabu, men hvor prostitution er lovligt, og der er statsejede bordeller.

20:45  

Mit ekstreme liv med OCD (1)
Mit ekstreme liv med OCD (1) Mange mennesker lider af den invaliderende psykiske lidelse obsessive compulsive disorder, OCD. Deres hverdag er fyldt med gentagne tvangshandlinger og ritualer. Annie på atten år har svært ved at få tid til eksamenslæsning for alle sine rituler. Jamie måtte opgive medicinstudiet af samme årsag, og Meg er overbevist om, at uden hendes mange ritualer vil hendes familie ikke overleve.

DR K

18:10  

Huset på Christianshavn (84)
Huset på Christianshavn (84) Sidste afsnit. "Hus forbi". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karls Stegger, Preben Mahrt, Helge Kjærulff-Schmidt, Edvin Tiemroth, Henning Palner, Dick Kaysø, Jørgen Beck, Pouel Kern og Olaf Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Fra 1977.

18:55  

Monty Python's Flying Circus (21)
Monty Python's Flying Circus (21) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:25  

Monty Python's Flying Circus (22)
Monty Python's Flying Circus (22) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:56  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Sprogquizzen
Sprogquizzen I aftenens program dyster Peter Øvig Knudsen og Maise Njor mod Nynne Bjerre Christensen og Daniel Dencik. Hvem er det, der har fundet på udtrykket 'ikke en kinamands chance'? Hvad er enkehår? Og hvilket hold er hurtigst på aftrækkeren, når emnet er danske ord med udenlandske rødder?

20:45  

Kongelige eskapader - der ændrede Danmark (3:4)
Kongelige eskapader - der ændrede Danmark (3:4) Liderlighed har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har den egentlig fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på fire forskellige tidspunkter i Danmarkshistorien, hvor kærlighed, begær og hor på hver sin måde har været med til at ændre historien. Dette program dykker ned i danmarkshistoriens nok mest kendte trekantsdrama. Dramaet, der får voldsomme konsekvenser for de implicerede og som ender med at udfordre den danske enevælde som styreform. Det er historien om Kong Christian 7., Struense og Caroline Mathilde

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Sam & Cat II (13)
Sam & Cat II (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Min tro - DFI - Natalie
Min tro - DFI - Natalie

18:45  

Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)
Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)

19:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Josephine Højbjerg
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Josephine Højbjerg Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil - og i dag skal talenterne konkurrere om at lave et outfit til skuespilleren Josephine Højbjerg. Men Kristine driver Karen og Jasmine til vanvid med sin utroligt irriterende fordel.

19:20  

Limbo I (5)
Limbo I (5) Naya opdager ved et tilfælde Louises hemmelige hule. Louise mistænker at Boye er "M" - hendes hemmelige beundrer. Boye indrømmer at det er ham. Ask opdager at Walter er spøgelset i deres kælder og lader ham fortsætte med at bo dernede. Nayas forældre fortæller at de skal skilles. Louise er ked af at mormoren snakker om at dø. Louises mormor får det dårligt og beder Louise om at ringe efter en ambulance. Ask fortæller Boye om hvad han så i kælderen og sammen prøver de at finde ud af hvem Walter er. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

19:45  

BaseBoys - En mega makeover (5)
BaseBoys - En mega makeover (5) Drengene spørger Matilde til råds om, hvordan man ligner et rigtig boyband. De tager på shoppetur inden mødet med stjerne-agenten Ricco La Cour. Oliver kæmper med at fortælle Matilde, at han er vild med hende. Mikkel får morfar til at optræde som drengenes manager, så Ricco La Cour ikke fatter mistanke om, at de bare er fire helt normale drenge.

20:00  

BaseBoys - Hacker et hotel (6)
BaseBoys - Hacker et hotel (6) Drengene skal have fat i en suite på Tivoli Hotel, hvis de skal overbevise Ricco La Cour fra musikselskabet SuperStar om, at de er et rigtig boyband. Oliver og Emil sætter en alarm i gang på hotellet, så A.J. kan liste sig ind i receptionen og booke et hotelværelse til dem. Drengene får overbevist en lettere skeptisk receptionist om, at morfar har booket et værelse under navnet "Manager".

20:15  

BaseBoys - Kan han se vi lyver? (7)
BaseBoys - Kan han se vi lyver? (7) Ricco La Cour ankommer til Tivoli Hotel, hvor drengene har snydt sig til en luksus-suite. Morfar og en uventet omgang roomservice er tæt på at forpurre deres planer, men drengene får overbevist Ricco La Cour om, at de er ægte superstjerner. De underskriver en bindende kontrakt. BaseBoys er officielt et boyband.

20:30  

Wolfblood V (3)
Wolfblood V (3)

20:55  

Ultras Sorte Kageshow - med Morten og Naja Münster (1)
Ultras Sorte Kageshow - med Morten og Naja Münster (1) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster veninderne Laura og Anastasia mod Youtuberne Morten og Naja Münster. Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 1, sæson 4.

DR Ramasjang

18:00  

Sikker & Søn
Sikker & Søn

18:05  

F for får V (10)
F for får V (10)

18:15  

Pyjamasheltene (12)
Pyjamasheltene (12)

18:30  

På tur med far - Halvt svensk
På tur med far - Halvt svensk Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal køre både over og under vandet for at besøge mormor og morfar i Sverige. Men hvad gør man hvis man bliver stoppet ved grænsen og er bange for politiet? Og er det lovligt at have en mumitrold med i bilen? Godt at Iris kan snakke svensk, så hun kan hjælpe far.

18:50  

Heino fikser alt - Lillebroderen (9)
Heino fikser alt - Lillebroderen (9) Rita er så træt af, at hendes lillebror hele tiden går ind på hendes værelse uden at banke på. Heino skal hjælpe og har mange gode idéer - det går bare ikke helt som planlagt.

19:00  

Wild Kratts (7)
Wild Kratts (7) Insekter eller aber?

19:20  

Zorro (15)
Zorro (15) Røveri ved højlys dag

19:45  

Yakari IV (17)
Yakari IV (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Arne Dahls A-gruppen: Europa blues (1:2)
Arne Dahls A-gruppen: Europa blues (1:2) En jødisk hjerneforsker findes hængende ved fødderne over en kirkegårdsgrav i Stockholm. Uden for en flygtningelejr venter samtidig en bil med motoren i gang. Nogle minutter senere tager en lang og risikabel flugt mod et fjernt mål sin begyndelse. Sommeren har fået en dårlig start for A-gruppen, og et sted i Europa venter ondskaben. Kerstin Holm: Malin Arvidsson. Jenny Hultin: Irene Lindh. Viggo Norlander: Claes Ljungmark. Instruktion: Mattias Ohlsson og Niklas Ohlson.

DR2

21:30  

Luther - strømer på kanten IV (2:2)
Luther - strømer på kanten IV (2:2) En kannibalistisk seriemorder leger kispus med John Luther og hans kolleger. Samtidig forsøger Luther desperat at finde ud af, om Alice Morgan virkelig er død - og hvem der i så fald står bag. En opgave, der ikke bliver lettere, da Luther får gangsteren George Cornelius på nakken. Luther: Idris Elba.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Et liv i sus og dus
Et liv i sus og dus For 25 år siden var der 140 milliardærer i verden. I dag er der over 1200. Her fortæller tre af dem om deres liv, og om de overvejelser de har, når det drejer sig om deres penge. De giver os svaret på, hvad et menneske, der allerede har alt, bruger sine penge på.

23:50  

Hemmelige amerikanske missioner II (4:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (4:8) I 1984 grundlagde den unge, karismatiske Bob Mathews en hær af hvide racister, kaldet The Order, Ordenen. Formålet var at udrydde alle verdens jøder og at omstyrte den amerikanske regering. Gruppen kastede sig ud i et sandt kriminalitetsorgie, stjal millioner af dollars og myrdede en åbenmundet jødisk radiovært. En gruppe FBI-agenter fik til opgave at stoppe en af de største hjemmegroede terroristgrupper i USA's historie.

DR3

21:30  

25 år og borgmester - Et skridt fra konkurs (3:4)
25 år og borgmester - Et skridt fra konkurs (3:4) Økonomien sejler i Holbæk, og Christina K. Hansens plan er besparelser, og det er ikke populært. Det første skridt er dog at få de andre i kommunalbestyrelsen til at bakke op om hendes retning, ellers ramler alt, hvad hun har bygget op. Men har Christina det, der skal til for at overtale en masse erfarne kommunalpolitikere om, at hendes idé er den rigtige?

22:00  

Fra Bois til Mænd (3:5)
Fra Bois til Mænd (3:5) Citybois er kærlighed - og Thor og Anthon har de sidste år været limet sammen. Teenage-idolerne starter deres sommer med en koncert på Skive Festival. De skal bevise, at Citybois er kommet for at blive. Men voksenlivet åbner også op for, at Thor bliver tredje hjul, da Anthons kæreste er med i tourbussen.

22:30  

Red Eye
Red Eye Da Lisa stiger ombord på ruteflyet til Miami, træder hun direkte ind i et mareridt. Kort efter afgang afslører hendes ellers så charmerende sidekammerat, Jackson, nemlig, at Lisa er blevet tildelt en hovedrolle i en plan, der går ud på at dræbe viceministeren for national sikkerhed. Hvis hun ikke makker ret, vil hendes far blive myrdet af en af Jacksons kumpaner. Lisa Reisert: Rachel McAdams. Jackson Rippner: Cillian Murphy. Joe Reisert: Brian Cox. Instruktion: Wes Craven.

23:50  

Svært begavet (4:4)
Svært begavet (4:4) Mikkels IQ gør, at han kan lære de ting, han sætter sig for. Sammen med to andre har han vundet en "nørde-konkurrence" hos Lego, så de skal til møde hos legetøjsgiganten. Jens er taget på loppemarked med sin far for at skille sig af med alle de ting, der ikke har overlevet hans detaljerede øje. August er både klog og smuk, og nu har han fået mulighed for at komme til modelcasting hos Unique Models. Når det hele bliver lidt for svært for Kamma, er mor en god støtte at læne sig op ad.

DR K

21:15  

Historiequizzen: Det Kongelige Teater
Historiequizzen: Det Kongelige Teater Historiequizzen med Adrian Hughes, er rykket ind på Det Kongelige Teater. Deltagerne skal quizze om stedets store stjerner, henførende hemmeligheder og royale røverhistorier. Hvad lavede Frederik IX i virkeligheden under forestillingerne og hvorfor må man ikke fløjte på scenen? Hør svarene, når Trine Halle og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzky.

21:45  

Danske katastrofer - Branden på Hotel Hafnia 1973 (1:6)
Danske katastrofer - Branden på Hotel Hafnia 1973 (1:6) Lørdag den 1. september 1973 sniger en pyroman sig ind på det gamle hotel Hafnia i hjertet af København. Lynhurtigt breder ilden sig i de gamle trækonstruktioner og mange bliver fanget på de øverste etager. 35 mennesker omkommer den nat. Børn og voksne. Hele familier bliver udslettet. Med øjenvidneberetninger fra to tidligere røgdykkere og en overlevende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om en af de værste danske hotelbrande nogensinde. En brand der trækker sine spor helt op til i dag.

22:15  

Biblens gåder - Babelstårnet
Biblens gåder - Babelstårnet Ifølge Det Gamle Testamente er Babelstårnet et firkantet tårn, som menneskeheden bygger i Babylon for at nå helt op til himlen. Men Herren beslutter at forvirre menneskene og sende dem ud i verden med hvert sit sprog. De fleste mener, at historien om Babelstårnet er en myte, men ikke den kontroversielle engelske ægyptolog David Rohl, der mener at kunne bevise, hvor ruinerne af tårnet befinder sig.

23:05  

Kampen om fremtiden 1918-1939 (1:8)
Kampen om fremtiden 1918-1939 (1:8) I sommeren 1918 har 1. Verdenskrig raset i fire år, men fronterne har længe været fastlåst, og hundredtusinder er døde i den brutale skyttegravskrig. Med USA's indtræden i krigen har de allierede fået overtaget, og Tyskland må kapitulere. Den 11. november træder våbenhvilen i kraft. Krigens afslutning får afgørende betydning for mennesker over hele kontinentet, og vi følger her nogle af krigens skæbner fra Rusland, Polen, Tyskland, Storbritannien og Frankrig.

DR Ultra

21:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Slangereder (1:3)
Taggart: Slangereder (1:3) Under et vejbyggeri dukker to kranier op i nærheden af en tidligere arkæologisk udgravning. Kranierne viser sig ikke at være rester af 2.000 år gamle romere, men af to unge piger, der er døde inden for de sidste fem år. Taggart mener, at den ene kan være den unge Janet Gilmour, der forsvandt sporløst for fire år siden. Politiet beder professor Hutton om at rekonstruere ansigterne, men kort efter bliver kranierne stjålet. Det bliver begyndelsen til en ny speget sag for Taggart og Mike Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Graham Theakston.

00:50  

Maria Wern: Fremmed fugl (1:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (1:4) Maria Wern vender tilbage på jobbet som vicekommissær i Gotlands politi efter et halvt års orlov. Den unge politikvinde kastes direkte ud i en drabssag, da en ukendt mand findes likvideret på en strand. Samtidig står det pludselig klart, at Gotland er blevet ramt af et udbrud af fugleinfluenza. Nu må alle ressourcer sættes ind på at begrænse smitten, inden det er for sent. Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.

01:35  

Bonderøven 2016 (15)
Bonderøven 2016 (15) På Kastaniegården er Frank udfordret af indvendig pudsning både med kalkmørtel og ler. Turen går til Randers, hvor han besøger den sidste håndværker, der laver måtter af tagrør til at beklæde skillevægge med. Og på gårdspladsen hjælper en murer med at lave to nye skorstenspiber, som senere skal løftes op på plads på det nye stuehus.

02:05  

Kender du typen 2013 (12)
Kender du typen 2013 (12) I aftenens udgave af Kender du typen? besøger vi en kendt dansker, der indtager seks forskellige kosttilskud om dagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, hvem det er, der holder på de gode energier ved at lægge krystaller i afløbene i sin Hellerup-lejlighed. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.02.13

02:45  

Hammerslag (6:10)
Hammerslag (6:10) Hammerslag er i denne uge i Sønderjylland, hvor der venter tre spændende boliger. Først en tidligere kornhandel fra 1760 i Højer, som emmer af historie. Så et sødt lille familiehus i Møgeltønder, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Og sidst men ikke mindst den tidligere dyrelægebolig i Skærbæk - en flot patriciervilla til en pris, som kommer bag på mæglerne. Vært: Christian Degn

03:30  

Skattejægerne 2013 (10)
Skattejægerne 2013 (10) Eva Hedegaard fra Dukkehuset i Struer leder efter billige skatte på det lokale loppemarked. Der er især én ting, hun ved, at hun uden tvivl vil kunne sælge videre i sin butik med god fortjeneste. På Nørrebro har Søren Falk endnu engang et sjovt lampeprojekt. Han vil lave en gammel københavnsk gadelampe om til en trendy pendel til stuen. Men det går ikke helt som planlagt. Hos Jan Helmer i Svendborg byder dagens auktion på mange specielle varer. Der venter Jan en positiv overraskelse, da auktionens juvel - en flora danica terrin - bliver solgt til et beløb langt over vurderingen. Sendt første gang 10.04.13

DR2

00:30  

Den amerikanske mafia: En voksende trussel (4:8)
Den amerikanske mafia: En voksende trussel (4:8) I slutningen af 1800-tallet immigrerer en stor gruppe italienere til USA fra Syditalien og Sicilien. Med italienerne kommer også den organiserede kriminalitet og den italienske mafia. På toppen af det hele sidder mafiabossen Charles "Lucky" Luciano. Da han vælger at gå ind i prostitutions-branchen får advokaten Thomas Dewey en mulighed for at fælde ham. Ved brug af den nye aflytnings-teknologi bliver Charles "Lucky" Luiciano sat bag tremmer.

01:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Én by, to verdener - Hvorfor kan vi ikke være venner?
Én by, to verdener - Hvorfor kan vi ikke være venner? Byen Dewsbury i Yorkshire er en af Storbritanniens mest etnisk opdelte byer. I en del af byen er 98,7 procent asiatiske muslimer, mens andre bydele er totalt hvide. Kan 17-årige Farhana, der endnu aldrig har fået lov at gå ud at shoppe, tage bus eller tog alene, blive venner med 16-årige Siobhan, der er mest optaget af sit udseende, druk og fester? Det er svært, men da deres familier mødes, sker der noget.

01:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:50  

Afrikas kæmpedræbere
Afrikas kæmpedræbere Det er sjældent, at løver drister sig til at angribe elefanter. Men ved Savute-kanalen i Kalahari-ørkenen sker det, at sultne løver angriber elefanter, som i tørkeperioder er svagere end normalt. Bliv vidne til et dramatisk sammenstød mellem to af savannens sværvægtere.

02:45  

Taler du kropssprog? (5:8)
Taler du kropssprog? (5:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:05  

Taler du kropssprog? (6:8)
Taler du kropssprog? (6:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:00  

Kinesisk kunst - når øst møder vest
Kinesisk kunst - når øst møder vest Kinesisk kunst gør sig i stigende grad gældende over hele verden, men medens det længe har fascineret, kan det stadig for folk i vesten forekomme uforståeligt. Det råder den britiske kunsthistoriker, Andrew Graham-Dixon, bod på. Han trækker en linje fra det sidste kejserdynasti, der var fortryllet af vestens kunst, over krig og revolutioner, og spørger, om kinesisk kunst i dag afslører en anden side af det moderne Kina, vi tror, vi kender?

01:00  

Det armenske folkedrab
Det armenske folkedrab Efter 1915 var de osmanniske tyrkeres grusomme folkemord på det armenske folk almindeligt anerkendt i hele verden. Det ændrede sig i de næste hundrede år, hvor den moderne tyrkiske stat lykkedes med at lægge et røgslør over historien. Politisk pression og trusler om gengældelse betød, at det først var muligt for Hollywood i 2016 at producere en storfilm om folkemordet. Filmmageren Joe Berlinger følger optagelserne til 'The Promise' og fortæller samtidig om folkemordet og tavshedskulturen i dets kølvand.

02:55  

Fortidens spor (2:4)
Fortidens spor (2:4) Sophie og Tom beslutter at afhøre alle som deltog i sprogkurset i 1982. Og Björn Arnesens far, Arne, den rigeste mand i Norrbacka, skjuler noget. Sophie får et tip om, at Arne er i gang med noget religiøst og trodser chefens ordrer. Hun og Tom trænger ulovligt ind på Arnes ejendom. En beslutning Sophie kommer til at fortryde. Tom afhører Kristinas mor og mystikken omkring Kristina vokser. Kristina er gift, men hun er også Sophies mor. Sophies dumdristighed får hende fyret og hun må nu fortsætte opklaringen undercover. Hun infiltrerer en kampsportsklub, et nyt lig dukker op og hun kommer tilbage på sagen. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

03:55  

Fortidens spor (3:4)
Fortidens spor (3:4) Tom og Sophie rejser til St. Ives for at afhøre offerets enke. Hjemme i Norrbacka er den berygtede krimijournalist Hannes Josefsson kommet til byen, fast besluttet på at løse mordsagen. Hans ikke helt lovlige metoder giver pote og Hannes står pludselig ansigt til ansigt med morderen. Hannes bliver fundet død og Sophies ekskæreste Amir arresteres. Alle tror, at han er morderen. Alle undtagen Sophie og Tom. Der er noget, der ikke stemmer. Men sagen lukkes officielt. Tom må tilbage til ydmygelsen på St. Ives og Sophie må trods sin utilfredshed vende næsen mod Stockholm. Men pludselig opdager Tom noget, alle andre har overset. Tom og Sophie arbejder nu om natten og finder nye beviser. Amir er uskyldig! Sagen genåbnes. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

DR Ultra

01:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODENSE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1021141927