Odense
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 26. oktober 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 26. oktober 2018

DR1

00:50  

Taggart: Slangereder (3:3)
Taggart: Slangereder (3:3) Efter adskillige tragiske dødsfald strammes nettet om morderen, da det lykkes professor Huttons assistent at rekonstruere det andet kranium. Sporet fører igen til laboratoriet, og det bliver den klodsede og stammende stik-i-rend dreng Dennis, der uafvidende kommer til at lægge den sidste brik i puslespillet på den uhyggelige sag. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Graham Theakston.

01:40  

Maria Wern: Fremmed fugl (2:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (2:4) Den unge vicekommissær Maria Wern står midt i sin hidtil sværeste sag. En ukendt mand er blevet likvideret på en strand. Samtidig er Gotland blevet ramt af fugleinfluenza. Marias egen søn er blandt de mange børn, der er blevet sat i karantæne på et idrætsanlæg, og panikken begynder at brede sig på øen. Senere bliver en journalist meldt savnet af sin hustru. Hvilken forbindelse har han til sagen? Er også han blevet udsat for en forbrydelse? Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.

02:25  

Bonderøven 2016 (16)
Bonderøven 2016 (16) Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge.

02:55  

Kender du typen 2013 (13)
Kender du typen 2013 (13) Hvem er det, der går i Birkenstock-sandaler, drikker alkoholfri øl og har brændeovn i soveværelset? Er vi på besøg hos en gammel hippie eller en ung trendsætter ? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau finde ud af i aften i Kender du typen? Sendt første gang 27.02.13

03:30  

Skattejægerne 2013 (11)
Skattejægerne 2013 (11) Mads og Jens er på auktion i Aalborg, hvor de finder en antikvitet, de aldrig har set før, og som de bare må have med hjem til deres butik. I Odense er Margit og Jesper på besøg hos en kunde, der skal flytte og derfor gerne vil sælge sine ting. Men der er ét lille problem. Når det kommer til stykket, har kunden svært ved at skille sig af med sine ejendele. Jesper Bo er taget til kræmmer- og loppemarked i Vanløse. Målet er at finde møbler til butikken, men hans opmærksomhed bliver hele tiden draget mod ting til ham selv. Sendt første gang 11.04.13

04:00  

Auktionshuset (5:10)
Auktionshuset (5:10) I Auktionshuset er ejeren, Jesper Bruun Rasmussen og de to mulige arvinger til firmaet, Frederik og Alexa samlet i Bredgade, hvor 946 varer skal fordeles på husets 4 etager. Det er yderst vigtigt at alle de smukke og unikke emner præsenteres så godt som overhovedet muligt og de er alle tre enige om, at placeringen af de forskellige emner har stor og nogle gange helt afgørende betydning for, om emnerne bliver solgt eller ej. Det er dog især Jesper Bruun Rasmussen der går op i selv meget små detaljer, hvorimod sønnen, Frederik og datteren Alexa tager lidt lettere på det. Ekspert Kasper Nielsen er taget hele vejen til Malmø for at vurdere en antikvitetshandlers dødsbo og er heldet med ham, kan han finde svensk kunst for millioner. I indleveringsskranken er der som sædvanligt både store overraskelser og skuffelser.

04:30  

Marta & Guldsaksen (3:4)
Marta & Guldsaksen (3:4) Marta får sin sag for med begravelse og kondolencebesøg efter et dødsfald, der sætter mange tanker i gang. Dansk dokumentarserie følger livet i og omkring Salon Guldsaksen på Nørrebro, der er et værested for folk i området. Glæder og sorger går gennem den lille butik, hvor der er plads til alle, der trænger til et kram, et godt grin - eller en koldpermanent.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Vagn på vejen (6:10)
Vagn på vejen (6:10) På Hjardemål Klit Hotel er der ålegilde, og Sørensens Rideskole spiller op til dans. Ved Klitmøller boltrer ungdommen sig på surfboards - det er Europas Hawaii. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Dagmar Brendstrup, Anna Seeberg og Vagn Olsen Sendt første gang 03.05.98

05:45  

Bag Verden - med Tobias (2:6)
Bag Verden - med Tobias (2:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til verdens højest beliggende hovedstad La Paz i Bolivia. Her bliver han maksimalt udfordret på sine bageevner, fordi intet opfører sig normalt i et køkken i 3000 meters højde. Tobias møder indianske bedstemødre, der spiller håndbold, og han cykler ned ad verdens farligste vej for at hente koka-blade til den helt specielle kage, han vil servere for sine sydamerikanske værter.

06:30  

Søren Ryge - Ketty og Jens Børre
Søren Ryge - Ketty og Jens Børre Ketty er 80 år og samler på ting. Jens Børre er 82 år og samler på traktorer. Ketty har spisestel til 300 personer. Jens Børre har 20 traktorer med hvert sit redskab. Desuden er de fra Sjælland, og Søren Ryge har besøgt dem. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 17.05.06

07:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:45  

Guld i Købstæderne - Middelfart (10:10)
Guld i Købstæderne - Middelfart (10:10) Der er smil på læben, når et lille Jens Juel-maleri bliver vurderet til mere end 300 gange den oprindelige pris. Opkøberne bliver presset til det yderste i forsøget på at købe en Saltovase. Og så ser Sofie Østergaard Middelfart fra toppen af Lillebæltsbroen.

DR2

00:05  

Debatten
Debatten

01:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:55  

Homo i Pakistan
Homo i Pakistan Homoseksualitet er forbudt i Pakistan. Alligevel er der et blomstrende bøssemiljø, selv om det foregår i det skjulte. Men det kan være svært at se det, for Pakistan er også et land, hvor homosocial adfærd, som at to mænd holder i hånd på gaden, er både almindelig og accepteret. Her møder vi både bøsser, transkønnede sexarbejdere og biseksuelle.

DR3

00:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:25  

Afrikas kæmpedræbere vender tilbage
Afrikas kæmpedræbere vender tilbage Ved Savute-kanalen i det sydlige Afrika angriber en flok løver helt atypisk en flok elefanter. Da elefantgruppen forlader området, udspiller der sig en række dramatiske hændelser i løveflokken; hanløverne begynder at kappes, en hunløve bringer sine nyfødte unger i livsfare, en rivaliserende gruppe løver forsøger at overtage flokkens territorium, og et utal af brande hærger savannen. Når støvet har lagt sig, må løveflokken igen gå i kødet på elefanterne, ellers vil de sulte ihjel.

02:15  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:40  

Taler du kropssprog? (8:8)
Taler du kropssprog? (8:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:10  

Henry og June
Henry og June I Paris i 1931 møder den unge Anaïs Nin den fattige og ubændige Henry Miller. Deres erotiske betagelse af hinanden får et yderligere pift, da Henrys vellystige hustru June ankommer, og det udvikler sig til en hed trekant. Henry Miller: Fred Ward. June Miller: Uma Thurman. Anaïs Nin: Maria de Medeiros. Instruktion: Philip Kaufman.

02:20  

At være menneske (3:3)
At være menneske (3:3) Hver og en af os er én blandt syv milliarder andre mennesker på kloden, men hvad vil det sige at være menneske? Den verdensberømte, franske fotograf Yann Arthus-Bertrand bringer os på en betagende rejse verden rundt for at opleve mennesker og landskaber, der er anderledes end vores. Det er historier fulde af kærlighed og glæde såvel som af had og vold, men selv om de sociale og økonomiske betingelser er så forskellige, så har vi måske alligevel noget tilfælles med alle de andre syv milliarder.

03:15  

Fortidens spor (3:4)
Fortidens spor (3:4) Tom og Sophie rejser til St. Ives for at afhøre offerets enke. Hjemme i Norrbacka er den berygtede krimijournalist Hannes Josefsson kommet til byen, fast besluttet på at løse mordsagen. Hans ikke helt lovlige metoder giver pote og Hannes står pludselig ansigt til ansigt med morderen. Hannes bliver fundet død og Sophies ekskæreste Amir arresteres. Alle tror, at han er morderen. Alle undtagen Sophie og Tom. Der er noget, der ikke stemmer. Men sagen lukkes officielt. Tom må tilbage til ydmygelsen på St. Ives og Sophie må trods sin utilfredshed vende næsen mod Stockholm. Men pludselig opdager Tom noget, alle andre har overset. Tom og Sophie arbejder nu om natten og finder nye beviser. Amir er uskyldig! Sagen genåbnes. Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

04:15  

Fortidens spor (4:4)
Fortidens spor (4:4) Sophie og Tom mistænker, at en narkosag ligger bag alle mordene. Et mystisk selskab fragter dej fra St. Ives til Norrbacka. Men kan der gemmes narko i dejen? Arne Arnesen, som ejer dejfirmaet, hives ind til afhøring. Tom må en tur på hospitalet efter et af Sophies vådeskud. Kristina kommer med blomster og hendes og Toms hemmelighed afsløres overfor Sophie. Afhøringen af Arne Arnesen leder til en hytte i skoven. Frustreret og vred over Tom og Kristinas forhold kører Sophie alene derud. En ubetydelig detalje får Tom på sporet og han iler tilbage til hospitalet, hvor han sammen med Kristina finder den dybere mening med det hele. Fortiden indhenter Kristina og Tom og fører dem ud til hytten. Men i hytten er de på ingen måde alene. Endelig falder alle skakbrikkerne på plads. Men morderen har et sidste træk... Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

05:15  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (53:56)
Taxa (53:56) René springer straks til, da Anna har brug for hjælp med sin syge søster - men han må også indse, at Anna er gift med en mand, hun elsker. Og så må Verner se i øjnene, hvem der giver Herman fortrolige oplysninger, og gøre noget for at prøve på at redde Krone-Taxa. Mens Gitte har indledt et forhold til Peter, bliver der vendt op og ned på tingene mellem Nina og Mike, og Andreas må forsøge at skaffe nye chauffører på utraditionel vis. Lotte har bare rigeligt at se til på Café Kronen. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Birgitte Simonsen, Ann Eleonora Jørgensen, Jens Jørn Spottag, Thomas Bo Larsen, Martin Brygmann, Max Hansen, Thomas Bendixen, Peter Rasmus Botoft og Nicolas Bro. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Lone Scherfig. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (54:56)
Taxa (54:56) Da Andreas redder en ung fyr fra at få alvorlige bank af tre andre, befinder han sig pludselig midt i en forfærdelig og uoverskuelig konflikt. Mens Nina har planer, som hun ikke har tænkt sig at indvie Mike i, har Lotte rigeligt at se til på Café Kronen samt med Fies overraskelser. Så lykkes det igen for René at få fat i Anna, som dog ikke har tænkt sig at forlade sin mand. Og Verner ser i øjnene, at løbet er kørt for Krone-Taxa og begynder at forberede lukningen af centralen. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Sofie Gråbøl, Søren Pilmark, Lars Knutzon, Hassan Abdelghani, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Christoffer Bro, Thomas Bo Larsen, Laura Christensen, Carsten Colberg Møller, Spasojevic Goran, David Nikolic, Mads Nørby, Mira Wanting og Louise Camilla Iversen. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Natten er stille
Dagens Sang: Natten er stille - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds II (4)
Thunderbirds II (4) Op fra dybet, del 2

06:35  

Dybet (4)
Dybet (4)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - Mor på dating, del 1 (253)
Klassen - Mor på dating, del 1 (253)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Grizzy og lemmingerne (67)
Grizzy og lemmingerne (67)

08:11  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:14  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:17  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:18  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan

08:40  

Limbo III (1)
Limbo III (1)

08:55  

Limbo III (2)
Limbo III (2)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (13)
Den fortryllede karrusel (13) Kong Brian

05:15  

Søpapegøjernes ø II (28)
Søpapegøjernes ø II (28) Jagten på lammet

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Dansefeber

05:30  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

06:00  

Chuggington (25)
Chuggington (25)

06:10  

Morten Skildpadde II (22)
Morten Skildpadde II (22) Op på hesten igen + Mortens baglænsdag

06:35  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Løsesummen

07:05  

Junglebogen (25)
Junglebogen (25) Gummibolden.

07:20  

Mini MGP Musik-værkstedet (8)
Mini MGP Musik-værkstedet (8) Det bliver uden tvivl en fest, når Musikværkstedets makkerpar Silja og DJ Rul får besøg af to fantasifulde børn og deres medbragte korrullinger. I dagens program bliver der både spillet på bordskånere, lyttet til mærkelige rytmer og rimet om gode veninder og dejlig musik.

07:25  

F for får V (14)
F for får V (14)

07:35  

Gurli Gris III (23)
Gurli Gris III (23)

07:50  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

07:55  

Pyjamasheltene (41)
Pyjamasheltene (41)

08:10  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa og den har fået en flænge i vingen.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (7)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (7) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

08:55  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

 
DR1

09:45  

En ny begyndelse II (3)
En ny begyndelse II (3) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Auktionshuset (6:10)
Auktionshuset (6:10) Hele familien Bruun Rasmussen er igen samlet i Bredgade hvor dørene om få timer åbnes for publikum. Der er eftersyn på de 946 varer huset har til salg, så hele familien er sat på en salgsmission. Især Jesper Bruun Rasmussen glæder sig til at vise sin kronjuvel Eckersbergmaleriet til interesserede købere, mens Jespers søn Frederik får travlt med at vise Erik Brandt rundt på de forskellige etager. Det er Alexas sidste dag inden hun går på barsel og hun når både at vise sølv frem i Bredgade og afholde en velgørenhedsauktion på Charlottenborg. Der skal nemlig sælges kunst for knap 300.000 kr. for at redde et konkurstruet galleri.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (77)
Antikkrejlerne med kendisser (77) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:45  

Stop så med det computerspil!
Stop så med det computerspil! Bliver en hel generations hjerner påvirket af de timer, de bruger på at spille computerspil? Hvordan konstruerer spiludviklerne deres spil for at sikre, at de rammer det søde punkt mellem frustration og kedsomhed for spilleren, og hvilken virkning har spillene på brugerens adfærd, krop og hjerne. Bliver spillere, der spiller voldelige computerspil, mere voldelige? Bliver spillerne bedre til rumlig navigation? Og hvor vanedannende er computerspil egentlig?

10:40  

Hurra for parasitterne!
Hurra for parasitterne! Vi har mider i øjenvipperne og amøber, der formerer sig i munden, men selv om vi er værter for millioner af parasitter, tænker vi sjældent over det. Lægen Michael Mosley inficerer sig med alskens utøj fra bændelorm og lus til igler for at vise, hvordan det fascinerende samspil mellem mennesker og parasitter foregår. I løbet af nogle uger klør og kradser Michael Mosley sig til en nyfunden respekt for de fascinerende organismer og en voksende erkendelse af, at nogle af disse parasitter faktisk er en fordel for mennesker!

11:30  

Smag på Chicago med Anthony Bourdain
Smag på Chicago med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Chicago.

DR3

11:15  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:55  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De kom til landet under velstandsbølgen i tresserne og blev mødt med megen venlighed. Siden skiftede tiderne og i dag bliver de mødt med stor kulde. I programmet møder vi en række af de tyrkere som slog sig ned i Danmark i tresserne, og som i dag hverken føler sig som tyrkere eller som rigtige danskere.

10:00  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Behandling af de HIV-smittede har taget en markant drejning sidst i århundredet. Det der før var en sikker dødelig sygdom er der nu gode chancer for at behandle. Det har stillet de HIV smittede i en helt ny situation. Århundredets vidner fortæller historien om den mystiske sygdom der blev lanceret som bøssekræft i starten af 80'erne, og frem til i dag hvor antallett af AIDS ofre er faldet betydeligt. Sendt første gang 26.9.99

10:45  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12) I den sidste udsendelse stiller Erik Kjersgaard spørgsmål til historien og trækker nogle mulige linier for fremtiden op. Linier som nu er blevet historie, og som seerne i dag kan checke efter. Sendt første gang i 1983.

11:45  

Ekspedition til Det røde Hav - dengang og nu
Ekspedition til Det røde Hav - dengang og nu I 1955 sejlede et hold skandinaviske pionerer fra den svenske vestkyst til Det røde Hav, hvor de ville undersøge livet under havoverfladen, et liv man på det tidspunkt ikke kendte meget til. I dag, næsten 60 år senere, sættes kursen igen mod Det røde Hav og dets fascinerende og eksotiske undervandsverden, som byder på så utroligt overraskelser. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Gletsjer
Store Nørd: Gletsjer Bakkerne og bjergene i Danmark er blevet til på grund af kolossale isklumper, gletsjere, der for mange år siden har drevet omkring og møvet jord og sten rundt i landskabet. Sådan nogle gletsjere findes der stadig nogle stykker af. For eksempel på Island, - så der tager Kåre og Emil op. Og så bygger de deres eget klatre-udstyr, så de kan klatre om kap på en vildt stejl gletsjer-væg! www.dr.dk/noerd

09:25  

Ultra Nas (9)
Ultra Nas (9) Philip har slået hovedet i skolegården og er derfor kommer på skadestuen. Vi følger med. I studiet kigger Kåre og Emil på stemmebåndet og forklarer, hvordan det fungerer. Og så skal vi se, hvad der sker, når Emil kommer til at fryse rigtig meget.

09:50  

Wild Kratts (8)
Wild Kratts (8) Edderkoppespindets hemmelighed

10:10  

Wild Kratts (9)
Wild Kratts (9) Skygge: Den sorte jaguar

10:35  

Danmarks vildeste maskine (3)
Danmarks vildeste maskine (3) Rune Tolsgaard er ved at finde Danmarks Vildeste Maskine. I dag kommer Rune 32 m op i luften når han prøver en brandstige, han hamrer gigantiske søm i med en rambuk og så får han lov til at skyde med vand.. RIGTIG meget vand når han prøver en Rosenbauer Panther Brandslukningskøretøj.

10:55  

Verdens bedste quiz I (5)
Verdens bedste quiz I (5) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Gustav og Kristian bl.a. dyster i hvem af hjemmehjælperne, der kender gæsten i studiet i "hvem kender manden," og hvor hjemmehjælperne for alvor bliver udfordret, når de på tid skal hoppe ind i et dynebetræk. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:10  

Verdens bedste quiz I (6)
Verdens bedste quiz I (6) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Liva og Eva bl.a. skal gætte, hvilken perfekte dans Joakim danser, og hvor de kæmper om, hvem der kan komme tættest på en ulækker makrel. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:25  

Kvit eller dobbelt II (9)
Kvit eller dobbelt II (9) Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I dette program skal du møde 12-årige Laust der skal quizze i sin ynglings fodboldspiller Messi og Benjamin på 10 år, som er vildt fascineret af romerriget.

DR Ramasjang

09:15  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

09:35  

Mit kæledyr - undulat
Mit kæledyr - undulat Tue er 7 år og drømmer om at få en undulat. I dag får han besøg af 11-årige Alma, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Tues mor og far kigger med og vurderer, om Tue måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores næse kan fortælle os, hvis der er fare på færde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et stinkdyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af, om det lykkes General Gert at snuse sig frem til, hvem der har stjålet stinkdyrets lugt. www.dr.dk/Oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Hvor er Rosa og Lottes lyskæde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea i cirkus (4:5)
Kaj og Andrea i cirkus (4:5) Fjernsyn for dig. Karla er den hvide klovn. Kaj er dummepeter-klovn, Ole er musikalsk dummepeter-klovn, og Andrea er selvfølgelig cirkusprinsesse. Cirkusdirektøren (Kjeld Nørgaard) er tilfreds med deres præstationer som kamel- vaskere, popcorn- og candy- floss-sælgere! Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Ole Kibs- gaard og Christine Skou. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (17)
Bonderøven 2016 (17) Frank får besøg af en murer, der skal hjælpe med at udbedre frostskader på det nye stuehus. Et forsøg med gemmeærter er slut i planteskolen, og nu skal det afgøres, hvilken sort der skal satses på fremover. Og så bliver både Theresa og fotografen Peter sat på hårdt arbejde, når en gammel esse og en søjleboremaskine skal bakses fra laden til smedjen.

12:30  

Kender du typen 2013 (14)
Kender du typen 2013 (14) I Kender du typen? i aften skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau regne ud, hvilken kendt dansker, der er flyttet fra København til Sønderjylland. Han er 27 år, har Bob Dylan og Pink Floyd hængende på væggen, og så er han ikke blevet klippet siden 2003. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.03.13

13:10  

Hammerslag (8:10)
Hammerslag (8:10) Hammerslag er taget nordpå i det jyske, hvor der først venter mæglerne en villa i grønne omgivelser ved Rold Skov. Dernæst går turen til Nørresundby, før der sluttes af i højden med en luksuriøs penthouse-lejlighed på havnen i Aalborg. Her er der ikke sparet på noget, og lejligheden har da også både spabad og anneks på tagterrassen med den flotte udsigt over byen og Limfjorden. Vært: Christian Degn

13:50  

Bergerac: Fødte fjender
Bergerac: Fødte fjender Charlie Hungerford, kriminalassistent Jim Bergeracs tidligere svigerfar, bliver terroriseret af en anonym kvinde, der beskylder ham for en tidligere forretningsforbindelses død. Bergerac forsøger at hjælpe, men den mystiske kvinde er ikke den eneste, der er ude efter Charlie.

14:40  

Fader Brown VI (3:10)
Fader Brown VI (3:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

12:10  

Smag på Senegal med Anthony Bourdain
Smag på Senegal med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Senegal.

12:50  

Team Bachstad i Sydamerika (3:6)
Team Bachstad i Sydamerika (3:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i den temmelig gamle bil på vej gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Ekspeditionen bliver standset ved grænsen til Bolivia, og nu starter en lang og frustrerende kamp mod det peruvianske bureaukrati - og da alt ser allermest sort ud, bliver Rune pludselig syg. Nordvision fra Norge.

13:20  

Team Bachstad i Sydamerika (4:6)
Team Bachstad i Sydamerika (4:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i deres gamle bil godt på vej gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Deres humør, nu hvor de er nået til Argentina, er intakt, men så bliver de stoppet af narkotikapolitiet - og får lige lovlig tæt kontakt med en krokodille. Nordvision fra Norge.

13:50  

Verdens bedste restauranter (5:6)
Verdens bedste restauranter (5:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Massimo Botturas trestjernede 'Osteria Francescana' i Modena har inspireret en britisk kunstner, og på det smukke hotel The Inn i Little Washington i Virginia har kokken Patrick O'Connell sikret restauranten topkarakter 27 år i træk. Dybt inde i Mandarin Orientel Hotel i Hongkong finder man den eksklusive restaurant 'Krug Room', der kun har et bord, og én menu, men til gengæld et righoldigt udvag af champagne.

14:35  

Verdens bedste restauranter (6:6)
Verdens bedste restauranter (6:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. 'Sublimotion' på Ibiza lever fint op til øens party-ry. 'Eleven Madison Park' i New York har til huse i en art deco-bygning på Manhattan, og restaurantens indre er inspireret af jazzikonet Miles Davis. I den eksklusive mexicanske kystby Los Cabos finder man det prestigefyldte steakhouse 'Seared', hvor man kan skylle sit kobekød ned med tequila.

DR3

12:20  

Taler du kropssprog? (8:8)
Taler du kropssprog? (8:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

13:10  

Lovleg - Sådan kan det gå (9)
Lovleg - Sådan kan det gå (9) Gunnhild er med Sara.

13:30  

Sex mærkelige steder: Tyrkiet
Sex mærkelige steder: Tyrkiet Journalisten Stacey Dooley rejser ud i verden og møder unge mennesker, der har gjort sexarbejde til deres levevej. Stacey starter i Tyrkiet - et sammensat land, hvor sex er tabu, men hvor prostitution er lovligt, og der er statsejede bordeller.

14:25  

Football Fight Club (2:2)
Football Fight Club (2:2) Mød nogle af Storbritanniens mest hardcore unge fodboldfans fra ungdomsklubber i bl.a. Manchester City og Bury og få den skinbarlige sandhed om, hvorfor de opdyrker vold.

DR K

12:45  

Den sidste slæderejse (4:8)
Den sidste slæderejse (4:8) Slædehunde er lavet af et helt specielt stof. - Hvorfor er de så bomstærke og godmodige det ene øjeblik- og det næste helt ustyrlige? - Det er nogle af de spørgsmål, der besvares i det fjerde program i DR-Derudes store serie fra Nordøst- grønland, hvor slæderne gør holdt ved Dødemandsbugten. Det er stedet, hvor de sidste inuitter blev set - i 1823. For det paradoksale er, at "Kysten" er grønlændernes land, men de kender det faktisk ikke. Seerne kan også møde en af de helt store legender i dansk polarforskning, den næsten 90-årige Eigil Knuth. Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang 26.01.93

13:20  

Den sidste slæderejse (5:8)
Den sidste slæderejse (5:8) Danske slædekuske vandt over rå militærmagt i Nordøstgrønland. En af de mest besynderlige episoder under Anden Verdenskrig fandt sted i det barske og utilgængelige Nordøstgrønland. Den historie fortælles i det femte program i DR-Derudes store serie fra "Kysten". Danske og norske fangstmænd - bevæbnet med jagtrifler og hundeslæder - gik i krig mod regulære tyske tropper, der ville bygge vejrstationer. Trods underlegenhed i antal og udrustning lykkedes det "polarpartisanerne" at forhindre tyskernes forehavende - indtil de amerikanske "læderhalse" kom og ryddede endeligt op. - Hvorfor det gik sådan, illustreres af dagliglivet hos DR-Derudes slædehold. Surt slid, evindelig kamp mod kulden - men konstant respekt for, at det er naturen, der bestemmer. Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang 02.02.93

13:55  

Historiequizzen: Klæder Skaber Folk (5:10)
Historiequizzen: Klæder Skaber Folk (5:10) Den høje hæl på skoen havde oprindeligt en praktisk funktion og var sandelig ikke kun til kvinder. Hør hvilken, når Historiequizzens fire historikere quizzer om tidens mode på Frilandsmuseet. Vært: Ulrik Langen.

14:25  

Historiequizzen: Tiggere, tænkere og trækkerdrenge (6:10)
Historiequizzen: Tiggere, tænkere og trækkerdrenge (6:10) Det er alle byens originaler, der lusker omkring i dagens program. Få at vide præcis hvad en bondefanger er. Og hvem der bliver fanget i den. Se med, når Ulrik Langen er vært for to hold af historikere på Københavns Museum.

14:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede: Se Thorsen forarge, Radio Ga Ga, Schlüters nye regering, Billund indvies, Lotte Wæver nervøs, Mr. Bean bygge en videomaskine, Kongen på Rebild, Mandela i København og Ædedolkene i Livsens Ondskab gå til bords. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 2001

DR Ultra

12:00  

Besat af: Benjamin Lasnier
Besat af: Benjamin Lasnier "BESAT AF: Benjamin Lasnier": Fire fans på 11 år, 12 år og 14 år kan ikke få nok af det danske Instagram-fænomen, for de er besatte af Benjamin Lasnier, hans stil og hans musik. Nu rykker Marie-Louise og Sanah, Isabella og Anna, sammen med en kæmpe portion idolplakater, ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Benzilers" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:55  

Ultras Dance Crew (10) - Foto shoot (1:2) Levende mannequin
Ultras Dance Crew (10) - Foto shoot (1:2) Levende mannequin I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal have taget modelbilleder til en kampagne for et tøjmærke. Nellie, der er fast danser for Jennifer Lopez, er fløjet til København for at coache danserne.

13:10  

Isas Stepz (23)
Isas Stepz (23) Christian skal til fest - og Isa går ud fra, at hun skal være rigtig alene hjemme. Hun og Ronja ser frem til en tøseaften. Den bliver ekstra hyggelig, da det viser sig at Zac er løbet hjemmefra og over til dem. Til gengæld er det meget irriterende, da der pludselig står en babysitter i døren - og han oven i købet er en, Isa kender.

13:25  

Isas Stepz (24)
Isas Stepz (24) Lucas vil have Isa til at tage ballet-timer, hvis hun vil være en seriøs danser. Isa synes det er kedeligt. Ronja synes de trænger til at gøre noget, som er sjovt og spontant. De to piger sætter sig for, uden at fortælle det til Isas far, at holde en stor fest. De aftaler at de ikke må planlægge for meget. Det er måske ikke så smart, for pludselig ved Ronja ikke hvad hun skal gøre, da Isa er pist væk, huset fyldt med gæster, og politiet på vej.

13:40  

Klassen - Cornelius som sponsor (25)
Klassen - Cornelius som sponsor (25) Sami har lavet en app, der viser om dit tøj er "Dope" eller "Nope". Han vil have Cornelius til at betale for en videre udvikling af app'en.

13:50  

Klassen - Netkæresten (26)
Klassen - Netkæresten (26) Sami er blevet nomineret til årets mest lovende youtuber. Cornelius er jaloux og gør livet svært for Sami.

14:00  

Riisings flotte talkshow II (5)
Riisings flotte talkshow II (5) Den altid flotte og veloplagte Jacob Riising har inviteret to gæster af den absolut flotteste slags, nemlig komikeren Uffe Holm og skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke, på besøg i sit talkshow. Uffe fortæller om at have Tourettes syndrom, som af og til får ham til at gøre ting, han ikke selv kan styre. Sofie forklarer, hvordan man kysser på film, og Jacob forsøger at få et kys af hende. Da de to gæster ikke bare er flotte, men også begge er habile golfspillere, sætter Jacob mere end 500 flødeboller på højkant i en hæsblæsende golfkonkurrence. Spørgsmålet er bare, om det er gæsterne eller publikum, der vinder.

14:30  

Kolonien - Den mystiske mand (8)
Kolonien - Den mystiske mand (8) Sille vil have Viktoria og Albert til at hjælpe med at skaffe mad fra dyrene på gården. Viktoria vil hverken malke geden eller slagte hønen og så dukker Carl og Milan pludselig op.

14:40  

Kolonien - Alberts kniv (9)
Kolonien - Alberts kniv (9) Viktoria og Sille plukker hønen mens Albert og Niklas går ned til havnen for at dykke efter Alberts kniv. De tager stylterne med, men opdager for sent at Carl og Milan har opdaget hemmeligheden omkring den høje mand.

14:50  

Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12)
Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper og hans far er blevet kontaktet af firmaet "Uploaderz" som tilbyder "Bimsefar" at hjælpe ham med en større sponsoraftale. Dette får straks Niller til at sige sit gode job op på biblioteket. Det lykkedes også Niller at skrive under på en større kontrakt med morgenmads producenten "Chokogryn" og endda uden at han skal betale så meget som en krone i skat. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Vaskedag.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den anden kvartfinale skal de skrækkelige, levende døde fra Splatterne kæmpe imod de brillebærende Computernørder, der har fået et wildcard for bedste holdånd. Der bliver fart over feltet, når de to hold drøner ned ad striben, ud på Specialbanen foran 15.000 mennesker, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

13:25  

Ramajetterne (4)
Ramajetterne (4) Ramajetterne - En anderledes tanke Så er den gal igen i Ramasjangs lufthavn! Flummer føler sig udenfor fællesskabet, fordi han gør tingene på sin egen måde, og ved bagagebåndet spærrer en stor kasse for hele kuffert-trafikken.

13:45  

Min mosters historier (6)
Min mosters historier (6) " PÅ RETTE KURS " Theodor skal med Lola på nattevagt. Men da Lola et øjeblik går for at hente varm kakao får Theodor øje på en stor flot globus og forlader roret. Nu er gode råd dyre! - Og Theodor skal bevise at han er en rigtig matros og få skibet på rette kurs igen.

13:55  

Sikker & Søn II (1)
Sikker & Søn II (1) Sikker & Søn holder øje med bilerne, cyklerne og fodgængerne for at se, hvor de hører til i trafikken. De ender på en minigolfbane, og Far vil spille minigolf med en stor fodbold.

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:45  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4) "Bristen". Midsomers sportsvognsentusiaster og medlemmerne af den lokale cykelklub er ikke de bedste venner. Cyklisterne mener, at bilisterne kører hensynsløst. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand er begyndt at overhælde områdets sportsvogne med lim og maling? Mens Barnaby leder efter den skyldige, bliver en cyklist dræbt af en flugtbilist. Skyldes det den verserende strid? Eller er der et helt andet motiv for forbrydelsen? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce: Jane Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

17:00  

En ny begyndelse II (4)
En ny begyndelse II (4) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Verdens højeste skyskraber
Verdens højeste skyskraber Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at bygge verdens højeste bygning - nemlig den 828 meter høje skyskraber Burj Dubai i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater.

16:10  

Verdens største transportfly
Verdens største transportfly Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt at bygge verdens største transportfly Antonov 124, der er lige så højt som en syv-etagers bygning.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:25  

Svært begavet (4:4)
Svært begavet (4:4) Mikkels IQ gør, at han kan lære de ting, han sætter sig for. Sammen med to andre har han vundet en "nørde-konkurrence" hos Lego, så de skal til møde hos legetøjsgiganten. Jens er taget på loppemarked med sin far for at skille sig af med alle de ting, der ikke har overlevet hans detaljerede øje. August er både klog og smuk, og nu har han fået mulighed for at komme til modelcasting hos Unique Models. Når det hele bliver lidt for svært for Kamma, er mor en god støtte at læne sig op ad.

15:55  

Min lille søster
Min lille søster Stella er på vej ind i de spændende, men skræmmende teenageår. Hendes storesøster, Katja, er et stort skøjtetalent og nærmest perfekt i Stellas øjne. Men Stella opdager, at der er noget galt. Katja lider af en spiseforstyrrelse, som er ved at overtage hendes liv. Da Stella går sin søster på klingen, griber Katja til afpresning, manipulation og løgne for at få hende til at holde på den livsfarlige hemmelighed. Stella: Rebecka Josephson. Katja: Amy Deasismont. Lasse: Henrik Norlén. Instruktion: Sanna Lenken.

17:25  

Afrikas kæmpedræbere vender tilbage
Afrikas kæmpedræbere vender tilbage Ved Savute-kanalen i det sydlige Afrika angriber en flok løver helt atypisk en flok elefanter. Da elefantgruppen forlader området, udspiller der sig en række dramatiske hændelser i løveflokken; hanløverne begynder at kappes, en hunløve bringer sine nyfødte unger i livsfare, en rivaliserende gruppe løver forsøger at overtage flokkens territorium, og et utal af brande hærger savannen. Når støvet har lagt sig, må løveflokken igen gå i kødet på elefanterne, ellers vil de sulte ihjel.

DR K

15:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede. Se H.C. Hansen hos Tito, danske anderumper som James Dean, musikalsk pythonslange, nazister i Slagelse og 'det er fa'me uhyggeligt, du' ! Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 2001

15:55  

Originale opfindelser - kriminel rigdom
Originale opfindelser - kriminel rigdom Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Kriminalitet har altid været en drivkraft for opfindere, og nogle opfindelser har været en særdeles indbringende forretning. Fx en alarm, der holder skurkene i skak, en dims, der revolutionerede detailhandlen, og et våben, som blev gangsternes foretrukne.

16:45  

Originale opfindelser - farefulde nyheder
Originale opfindelser - farefulde nyheder Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Det er ikke altid nok at have en god ide. Nogle gange må man sætte sit eget liv på spil for at bevise, at ens opfindelse faktisk virker. Det gælder opfinderne bag rustningen, gasmasken, kloroformen og wingsuiten.

17:35  

Kraniet fra Katyn (1:2)
Kraniet fra Katyn (1:2) I 2005 dukkede der et afkogt hoved op på Retsmedicinsk Institut i København. Det viser sig, at hovedet stammer fra massegrave med 15.000 myrdede polske officerer. Det var en dansk retsmediciner, der under anden verdenskrig tog hovedet med hjem fra en makaber opgave, han var blevet sendt ud på. I over 50 år fortiede Sovjet, at det var russerne, der stod bag massakren, men den danske læge vidste, hvem der havde myrdet officererne. I første del af 'Kraniet fra Katyn' følger vi den danske læge til slutningen af krigen - og vi leder efter pårørende til det afkogte hoved. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 15.10.06.

DR Ultra

15:00  

Braceface (24)
Braceface (24) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:20  

Dybet (35)
Dybet (35)

15:45  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Vi' bare bjørne II (18)
Vi' bare bjørne II (18)

16:50  

Svampebob Firkant VII (15)
Svampebob Firkant VII (15)

17:15  

Bella and the Bulldogs I (5)
Bella and the Bulldogs I (5)

17:40  

Klassen - Mor på dating, del 1 (253)
Klassen - Mor på dating, del 1 (253)

17:50  

Klassen - Mor på dating, del 2 (254)
Klassen - Mor på dating, del 2 (254)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (12)
Chuggington (12)

15:10  

Den lille prinsesse (20)
Den lille prinsesse (20) Den lille prinsesse vil lave en ganske særlig gave til sin mor. For dronningen elsker at få gaver. Men der er hele tiden noget i vejen med det, prinsessen laver, så bliver der mon overhovedet nogen gave?

15:20  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

15:25  

Gurli Gris II (12)
Gurli Gris II (12) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Fanget i landsbyen

15:45  

Junglebogen (30)
Junglebogen (30) Den røde krokodille.

15:55  

Junglebogen (31)
Junglebogen (31) Lykkestjernen.

16:05  

Lille Roy (20)
Lille Roy (20) For mange Royer

16:20  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

16:35  

Pyjamasheltene (42)
Pyjamasheltene (42)

16:45  

Didrik Drage (20)
Didrik Drage (20) Op ad bakke

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

17:25  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

17:30  

Mini MGP 2018 - Show 2
Mini MGP 2018 - Show 2

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (10)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (10) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (12)
Skattejægerne 2013 (12) Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne tager på vurderingsbesøg i et usædvanligt hjem, hvor der er fyldt med fine gamle møbler. Jan vil gerne have det hele med sig, men der er én ting, ejeren nægter at komme af med. Søren Falk er taget fra Nørrebro til Viborg, hvor han håber at kunne gøre en masse jyske kup. Men det går ikke helt så let som forventet. Peter Ry er på møbeljagt og har to stop på sin rute. Begge steder støder han på møbler i den engelske Hepplewhite-stil. Men der er overraskende stor forskel på prisniveauet inden for den samme møbelstil. Sendt første gang 15.04.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på piverten, når Jacob Riising byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

DR2

18:30  

Husker du... 1964
Husker du... 1964 Beatles-koncert i København for første og eneste gang. "En døgsflue" skrev pressen. Men tusinder af vilde fans i K.B. hallen tog ikke fejl - Beatles var kommet for at blive! "Det var i 1964; håret var højt af franskbrød og den lille havfrue mistede sit uskyldige hoved. En ung prinsesse Anne Marie blev gift med den græske kronprins og statsminister Krag fik fint besøg fra Sovjet..." Sendt første gang 19.10.05

19:15  

Husker du ... 1965
Husker du ... 1965 1965 bliver et helt særligt år for Danmarks Radio. TV får sin egen by - og der kommer for første gang levende billeder på nyhederne. Og der bliver nok at fylde den nye elektroniske avis med. Fire unge politibetjente bliver myrdet, en jysk lagerforvalter skaber rav i kunstverdenen og lægger navn til en helt ny bevægelse: Rindalismen. Rolling Stones besøger Danmark, mens England må sige farvel til en statsmand.

20:00  

Escobar: Paradise Lost
Escobar: Paradise Lost Den unge Nick rejser til Colombia for at drive en surfskole sammen med sin bror. Han forelsker sig i den smukke Maria, og alt er perfekt - lige indtil han møder Marias onkel. Maria er nemlig niece til selveste Pablo Escobar, den karismatiske, men dødsensfarlige narkobaron. Nick bliver budt velkommen i familien. Kun gradvist indser han, hvem han har indladt sig med, men snart tager hans liv en dramatisk drejning. Pablo Escobar: Benicio Del Toro. Nick: Josh Hutcherson. Maria: Claudia Traisac. Instruktion: Andrea Di Stefano.

DR3

18:15  

Fra Bois til Mænd (3:5)
Fra Bois til Mænd (3:5) Citybois er kærlighed - og Thor og Anthon har de sidste år været limet sammen. Teenage-idolerne starter deres sommer med en koncert på Skive Festival. De skal bevise, at Citybois er kommet for at blive. Men voksenlivet åbner også op for, at Thor bliver tredje hjul, da Anthons kæreste er med i tourbussen.

18:45  

Alene i vildmarken USA II (5:15)
Alene i vildmarken USA II (5:15) Vancouver Islands barske natur danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder nu for alvor at melde sig hos de deltagere, der har problemer med at få fisk i nettet. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

19:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

20:10  

Brutale Antarktis - den forbandede kulde
Brutale Antarktis - den forbandede kulde Efter års planlægning er seks forskellige hold forskere ankommet til Antarktis, der er Jordens koldeste, mest vindblæste og tørreste kontinent. Et hold har problemer med at lande, og da det lykkes kikser deres udstyr i kulden. Den amerikanske kystvagt strander på grund af en motorfejl, mens et andet hold kæmper for at redde en kostbar drone fra nedstyrtning på grund af ekstrem vind. Og et fjerde hold har kun overlevet en voldsom storm ved at grave sig ned.

DR K

18:15  

Kraniet fra Katyn (2:2)
Kraniet fra Katyn (2:2) I 2005 dukkede der et afkogt hoved op på Retsmedicinsk Institut i København. Det viser sig, at hovedet stammer fra massegrave med 15.000 myrdede polske officerer. Det var en dansk retsmediciner, der under anden verdenskrig tog hovedet med hjem fra en makaber opgave han var blevet sendt ud på. I over 50 år fortiede Sovjet, at det var russerne, der stod bag massakren, men den danske læge vidste, hvem der havde myrdet officererne. I anden del af 'Kraniet fra Katyn' følger vi den danske læge under den kolde krig, hvor Katynmassakren blev udnyttet politisk af både øst og vest, og vi finder sønnen til det afkogte hoved. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 22.10.06.

18:55  

Den klassiske musikquiz (7:8)
Den klassiske musikquiz (7:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Nikolaj Koppel, Rie Koch, Adam Simonsen og Katrine Nordland. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

19:56  

Dagens Sang: Natten er stille
Dagens Sang: Natten er stille - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Monty Python's Flying Circus (5)
Monty Python's Flying Circus (5) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

20:30  

Monty Python's Flying Circus (6)
Monty Python's Flying Circus (6) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR Ultra

18:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt Ultra Snydt er dit nye ugentlige nyhedsprogram, hvor du skal tænke selv. Man kan nemlig aldrig være sikker på, at værterne Lasse og Mahamad fortæller sandheden, når de med masser af humor præsenterer deres egen version af nyhederne. Så det er op til dig at tænke dig om og gætte med på, hvilken nyhed der er sand, og hvilken der er fake news

18:05  

Sam & Cat II (15)
Sam & Cat II (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Kampen (1)
Kampen (1) Kampen mod uret.

18:35  

Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)
Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)

18:50  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Finale
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Finale Designeren Nico og stylisten Andres sætter de tre piger på en sidste prøve: De skal hver lave et gallaoutfit til sig selv. Og endnu en gang skal de inkorporere elementer i deres tøj, der er printet i 3D. Tiden er knap og stressniveauet højt, når vinderen skal findes af denne omgang af Designtalenterne.

19:10  

Riisings flotte talkshow II (3)
Riisings flotte talkshow II (3) Jacob Riisings talkshow er i forvejen et af de flotteste af slagsen. Men det bliver med garanti endnu flottere, når Jacob får besøg af to ekstra-flotte fyre, nemlig tv-værten Anders Lund Madsen og sangeren Christopher. Ud over at en af de to gæster skal en tur i tønden i den gode gamle leg "Rul En Kendt", så vil Jacob også finde ud af hvorfor Anders Lund Madsen har over 200 fisk derhjemme, hvordan Christopher fik en pladekontrakt og forsøge at overtale Christopher til at lade Jacob og Anders være dansere, når Christopher går på scenen og synger "Told You So".

19:40  

Lokummet Brænder II (3)
Lokummet Brænder II (3) Når lokummet brænder, er der masser af lort at grine af! Sketchshow.

20:00  

Phineas og Ferb - filmen
Phineas og Ferb - filmen Perrys værste mareridt bliver virkelighed, da Phineas og Ferb finder ud af, at han er Den hemmelige agent P, men denne afsløring blegner på en vild rejse gennem Den Anden Dimension.

DR Ramasjang

18:00  

Sikker & Søn
Sikker & Søn

18:05  

F for får V (14)
F for får V (14)

18:15  

Pyjamasheltene (14)
Pyjamasheltene (14)

18:30  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

18:40  

MikroMakkerne II (3)
MikroMakkerne II (3) MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

18:50  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

19:05  

F for Får (34)
F for Får (34) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø II (9)
Søpapegøjernes ø II (9) Bjarne og bien

19:20  

Hjørne Bjørne III (12)
Hjørne Bjørne III (12)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Bondemandens kone giver Kragen en pandekage, og Kragen beslutter sig for at flytte ind hos dem.

19:35  

Den fortryllede karrusel (49)
Den fortryllede karrusel (49)

19:50  

Minisekterne (65)
Minisekterne (65) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren og Lillefinger keder sig, de kan ikke finde på noget at lave. Men så ser de noget...

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Det bli'r ikke bedre
Det bli'r ikke bedre Forfatteren Melvin er typen, det er klogest at undgå. Han sætter en ære i at fornærme alle omkring sig, ikke mindst sin nabo, bøssen Simon. Melvin er tvangsneurotiker og udpræget vanemenneske. Hver dag på samme tid spiser han på den samme cafe, hvor han insisterer på at blive betjent af den samme servitrice, Carol. Men der bliver vendt op og ned på Melvins rutiner, da Simon bliver overfaldet. Nu må Melvin tage sig af Simons hund, og snart er han også dybt involveret i Carols liv. Filmen udløste Oscars til både Jack Nicholson og Helen Hunt. Melvin Udall: Jack Nicholson. Carol Connelly: Helen Hunt. Simon Bishop: Greg Kinnear. Instruktion: James L. Brooks.

23:35  

Stolen
Stolen Den tidligere tyv Will Montgomery er på jagt efter sin datter, der er blevet kidnappet. Hun befinder sig i bagagerummet på en taxa. For at gøre sig forhåbninger om at se hende igen må Will skaffe ti millioner dollars på bare 12 timer. Will: Nicolas Cage. Riley Jefferes: Malin Akerman. Tim Harlend: Danny Huston. Instruktion: Simon West.

DR2

21:55  

Da Danmark blev verdensmestre i fodbold
Da Danmark blev verdensmestre i fodbold Den 5. september 1971 vinder Danmark VM i fodbold. Foran 112.500 tilskuere på Azteca Stadion banker Danmarks første landshold i kvindefodbold de mexicanske værter med 3-0. Turneringen bliver arrangeret af Martini uden om de internationale fodboldforbund. Her er kvinder nemlig ikke velkomne. Det er de heller ikke i DBU, og historien om Danmarks VM-triumf er også historien om nogle kvinder, der kæmper for at blive taget alvorligt i en verden der er forbeholdt mænd.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:45  

Gift med en pædofil
Gift med en pædofil Alene i Storbritannien arresteres 400 mennesker om måneden for at have set og måske delt seksuelle billeder af børn på nettet. Når man bliver stemplet som pædofil, bliver man udsat for had, frygt og dødstrusler, både på nettet og i virkeligheden. Det samme gør deres intetanende, chokerede familier. Her fortæller to familie om deres liv med en ægtefælle, der er blevet kainsmærket som pædofil. Alt, hvad man hører i dokumentaren, er ægte, mens det man ser, er dramatiseret af skuespillere.

DR3

21:00  

She's Funny That Way
She's Funny That Way Den pigeglade teaterinstruktør Arnold aftaler et møde med escortpigen Izzy. Izzy drømmer om at blive skuespiller, og Arnold giver hende en rolle i sit nye Broadway-stykke, hvor hun skal spille over for Arnolds kone, Delta, og Deltas eks-elsker. Det er optræk til en gevaldig rundtur i kærlighedskarrusellen, ikke mindst da dramatikeren Joshua samtidig brænder varm på den unge skuespillerspire. Arnold: Owen Wilson. Izzy: Imogen Poots. Delta: Kathryn Hahn. Instruktion: Peter Bogdanovich.

22:30  

The Art of the Steal
The Art of the Steal Efter en tur bag tremmer tjener den tidligere kunsttyv Crunch Calhoun til dagen og vejen som motorcykel-vovehals. Men pengene er små, så Crunch lader sig overtale til at lave et sidste kup sammen med den gamle bande - deriblandt Crunchs halvbror Nick, der var skyld i, at Crunch røg i spjældet. Banden skal stjæle en uvurderlig bog, men kan Crunch stole på sin bror? Crunch: Kurt Russell. Nicky: Matt Dillon. Francie: Jay Baruchel. Instruktion: Jonathan Sobol.

23:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:00  

Nikita
Nikita En ung, kvindelig narkoman dømmes til døden efter et blodigt røveri. Dommen bliver dog ikke eksekveret, og i stedet uddannes hun som tophemmelig lejemorder med kodenavnet "Nikita". Med en ny identitet kan hun leve et helt almindeligt liv, men kun indtil hun hører sit kodenavn. Så må Nikita rykke ud for at rydde op, hvor efterretningstjenesten ikke selv kan lægge navn til handlingerne. Nikita: Anne Parillaud. Amande: Jeanne Moreau. Marco: Jean-Hugues Anglade. Oprydderen: Jean Reno. Instruktion: Luc Besson.

22:50  

Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald (3:10)
Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald (3:10) Krakket i Wall Street og den økonomiske depression er en gave til nazistpartiet. Det samme er de skiftende regeringers manglende evne til at stabilisere økonomien. Goebbels fremragende propagandamaskine skaber valgsucceser og politiske gevinster til inderkredsen. I 1932 er de eneste fjender tilbage kommunisterne og dem selv. Rigsdagsbranden tager livet af den politiske opposition, mens Göring og Himmlers komplot mod Röhm ødelægger SA i de lange knives nat.

23:45  

Mand til alle tider
Mand til alle tider Henrik VIII ønsker brændende at blive skilt fra dronning Katherine, der ikke har kunnet skænke ham en tronarving. Det kommer så vidt, at kongen beslutter at bryde med paven for at få sit ønske opfyldt. Men sir Thomas More, medlem af kongens råd, nægter at gå på kompromis med sin tro og anerkende kongen som den engelske kirkes nye overhoved. Dermed underskriver han sin egen dødsdom. Thomas More: Paul Scofield. Alice: Wendy Hiller. Cromwell: Leo McKern. Henrik VIII: Robert Shaw. Wolsey: Orson Welles. Instruktion: Fred Zinnemann.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:05  

Inspector Morse: Liget i kanalen
Inspector Morse: Liget i kanalen En død mand uden hoved bliver fundet drivende i en kanal. Den dræbte er umulig at identificere, men Morse tror, det kan være liget af en forsvunden universitetslærer - dr. Kerridge, der er indblandet i en bitter magtstrid bag universitets ærværdige mure. Men da Kerridge dukker op i London i fuldt vigør, er Morse atter på bar bund i sagen. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: James Scott.

02:45  

Agatha Christies N eller M (1:3)
Agatha Christies N eller M (1:3) Ægteparret Tommy og Tuppence opklarer forbrydelser i 1950'ernes England. Tommy bliver hyret til en opgave, der er så hemmelig, at han ikke engang må fortælle sin kone om den. En britisk atomvåbenforsker er blevet bortført. Det eneste, Tommy ved, er, at gerningsmanden bor på et bestemt pensionat og har kodenavnet N - eller er det M?

03:40  

Bonderøven 2016 (17)
Bonderøven 2016 (17) Frank får besøg af en murer, der skal hjælpe med at udbedre frostskader på det nye stuehus. Et forsøg med gemmeærter er slut i planteskolen, og nu skal det afgøres, hvilken sort der skal satses på fremover. Og så bliver både Theresa og fotografen Peter sat på hårdt arbejde, når en gammel esse og en søjleboremaskine skal bakses fra laden til smedjen.

DR2

01:00  

Soundbreaking - Verden er vores
Soundbreaking - Verden er vores I begyndelsen af 1980'erne skete der en musikalsk revolution, der ikke kun handlede om at indspille af plader, men var født af selve musikkens historie: nemlig kunsten at sample, altså at bruge og skabe ny musik af andre musikeres kreationer.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

Beautiful Creatures
Beautiful Creatures Ethan på 17 er stærkt tiltrukket af den kønne, gådefulde Lena, der lige er flyttet til den lille sydstatsflække. Men Lena har en hemmelighed. Hun nedstammer fra en familie af hekse, og hun har skjulte kræfter, som hun ikke selv er herre over. Snart fylder Lena 16, og når det sker, vil hun blive udvalgt af enten Lysets eller Mørkets kræfter. Ethan: Alden Ehrenreich. Lena: Alice Englert. Macon Ravenwood: Jeremy Irons. Instruktion: Richard LaGravenese.

02:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:40  

Diên Biên Phú
Diên Biên Phú Den 13. marts 1954 går Viet Minh, den vietnamesiske nationale socialistiske befrielsesbevægelse, til angreb på den franske garnison i byen Diên Biên Phú. Det bliver starten på et 57 dage langt slag, der fører til garnisonens fald. Et nederlag, der kort efter får Frankrig til at trække sig ud af Vietnam. Howard Simpson: Donald Pleasence. Jégu de Kerveguen: Patrick Catalifo. Béatrice Vergnes: Ludmila Mikaël. Instruktion: Pierre Schoendoerffer.

03:50  

Fortidens spor (4:4)
Fortidens spor (4:4) Sophie og Tom mistænker, at en narkosag ligger bag alle mordene. Et mystisk selskab fragter dej fra St. Ives til Norrbacka. Men kan der gemmes narko i dejen? Arne Arnesen, som ejer dejfirmaet, hives ind til afhøring. Tom må en tur på hospitalet efter et af Sophies vådeskud. Kristina kommer med blomster og hendes og Toms hemmelighed afsløres overfor Sophie. Afhøringen af Arne Arnesen leder til en hytte i skoven. Frustreret og vred over Tom og Kristinas forhold kører Sophie alene derud. En ubetydelig detalje får Tom på sporet og han iler tilbage til hospitalet, hvor han sammen med Kristina finder den dybere mening med det hele. Fortiden indhenter Kristina og Tom og fører dem ud til hytten. Men i hytten er de på ingen måde alene. Endelig falder alle skakbrikkerne på plads. Men morderen har et sidste træk... Medvirkende: Lisa Henni, Thomas von Brömsen, Adam Godley m.fl. Produktion: FLX & SVT i samproduktion med bl.a. DR.

DR Ultra

01:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODENSE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1021143336