Odense
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 22. juni 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 22. juni 2018

DR1

00:15  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:20  

Taggart: Voldsmænd
Taggart: Voldsmænd Emily Patrick arbejder for en organisation, der hjælper kvinder med voldelige partnere. Men Emily går et skridt videre end sine kolleger. De mænd, der er sluppet ustraffet for at begå hustruvold, ønsker hun at udstille i offentlighedens gabestok. Dermed skaffer hun sig farlige fjender. Og da Emily selv findes banket til døde, vender Burke og hans folk søgelyset mod de mænd, som hun agiterede mod. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Ian Madden.

01:05  

Sherlock Holmes (12)
Sherlock Holmes (12) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "De rødhåredes klub". Pantelåneren Jabez Wilson reflekterer på en annonce, der efterlyser rødhårede mænd. Efter to måneders bizar beskæftigelse opløses "De rødhåredes klub", og en forvirret Wilson opsøger Sherlock Holmes.

01:55  

På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (3:3)
På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (3:3) Kræfterne er ved at slippe op og frustrationerne vokser. Peter Møller er træt efter mere end to ugers rejse gennem Rusland. En rejse, hvor han ikke kan forstå sproget - og intet ved om, hvad der skal ske. Kontrollen har han overladt til sin rejseguide, Ruslandskorrespondent Matilde Kimer, og i denne uge er de vendt tilbage til Moskva. Her besøger de blandt andet "Stjernebyen", hvor alle astronauter - også danske Andreas Mogensen - kommer igennem et hårdt træningsforløb, inden de bliver sendt ud i rummet. Og så har Matilde arrangeret et møde med Peters fortid.

02:40  

Bonderøven 2012 (19)
Bonderøven 2012 (19) I dag ankommer der en gammel Major-traktor til Kastanjegården. Der skal bruges til at trække det renoverede savværk. Det store øjeblik er kommet, hvor der skal fyres op i den kalkstensfyldte kalkbrændeovn: Virker den? Kan ovnen blive varm nok? Og vil det lykkes at brænde kalk? Og så får Frank hjælp af slagteren til at partere den slagtede kalv Frida. Sendt første gang 18.10.12

03:10  

Håndværkerne rykker ind (8:8)
Håndværkerne rykker ind (8:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Denne gang skal vores tre håndværkerpar en tur til Aalborg, hvor der skal afgives tilbud på en træterrasse. Det er parret Marlena og Thomas, som bor i en villalejlighed med egen have. De har i forvejen en terrasse i haven, men har længe savnet noget der kan binde hus og have sammen. Det håndværkerpar der i dag kan komme op med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

03:35  

Danmarks bedste bonderøv (1:8)
Danmarks bedste bonderøv (1:8) Præcisionskørsel med traktor 10 vidt forskellige landmænd af begge køn stiller op i kampen om titlen som Danmarks Bedste Bonderøv. Sisse Fisker tager imod dem på det smukke Gjorslev Gods. Blandt landmændene er svineproducenter, mælkeproducenter og æggeproducenter. Nogle er økologiske andre er konventionelle, men fælles for dem alle er passionen for landbrug og lysten til at konkurrere. Landmændene deles op i to hold og i programrækkens første holdkonkurrence skal der køres hurtigt og præcist med en kæmpe traktor. Det tabende hold mødes i en afgørende dyst, hvor holdet skal kæmpe indbyrdes. Her er det en fordel, at have et godt tag på dyr, for den der er langsomst til at føre en gris gennem en forhindringsbane, har tabt og er ude af konkurrencen.

04:15  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit afholder Martin Nielsen fra Svendborg Auktionerne for første gang eftersyn alene, så han får travlt. Hos Sjællands Bilauktion er Kim Davidsen og en kunde uenige om prisen på en bil. Og hos Frederiksberg Auktionshus går Hans Hedegård efter at slå verdensrekorden for den dyrest solgte Tekno-bil.

04:45  

7-9-13 III (3:4)
7-9-13 III (3:4) Hvad vil det egentlig sige at være ægtepar i Danmark netop nu? Hvordan er det vi lever sammen i medgang og modgang? Livet er fuldt af skarpe hjørner. For Annika var det sværeste nogensinde, da hun frivilligt satte sine to store piger i familiepleje på grund af sit kokainmisbrug. Det er otte år siden, men da de to store piger er hjemme på besøg i Sydhavnen i sommerferien, fortæller de, at de gerne vil flytte hjem igen. I Albertslund fylder Torben til sin egen forbløffelse 60 år. Hos Ronni og Louise er den tidligere "Super-Karla" og mor til fem tvunget til at finde en ny rolle i familien. Hvem er hun nu, hvor hun er nødt til at sige fra overfor alt det hun klarede tidligere?

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Marta & Guldsaksen II (1:4)
Marta & Guldsaksen II (1:4) Livet er vendt op og ned i Guldbergsgade, hvor Martas lille frisørsalon er blevet en turistattraktion. I fire nye programmer følger vi livet på godt og ondt i og omkring Salon Guldsaksen. Glæder og sorger går gennem den lille butik, hvor der er plads til alle, der trænger til et kram, et godt grin - eller en koldpermanent. Dansk dokumentarserie. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen

05:55  

Drømmehaver (8)
Drømmehaver (8) I Claus Dalbys have skal vi se de flotte tilplantede sommerkrukker. Landskabsarkitekten tager os med til en enestående historisk have, der er tegnet af Arne Jacobsen. Vi besøger en familie, hvor det vigtigste i haven er buske og træer med flotte blade. Og i Holland blev landskabsarkitekt Signe Moos nødt til at tage gummistøvler på, for at se nærmere på en moderne vandhave, og endelig skal vi se den finurlige have med både havesanger og levende lys. Sendt første gang 05.09.10

06:25  

Når tomatfrøen er på frierfødder
Når tomatfrøen er på frierfødder Der er tomatfrøer - og så er der tomatfrøer. Nemlig den truede tomatfrø og den mere almindelige. Problemet er, at man ikke kan se forskel på dem - og det er noget rod, når man gerne vil sikre sig unger af den art, der er truet. Det er et af de problemer, man har "Bag kulisserne" i Zoologisk Have i København. Men nu har en dyre-passer luret dem. De røber sig nemlig, når de er på frierfødder. Mød også en lille fyr med blød pels, der ikke gør en kat fortræd - men som godt kan lide mus. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 23.04.98

06:55  

Søren Ryge: Holger Lillebil
Søren Ryge: Holger Lillebil Først kørte han lillebil i 20 år - den tids taxa. Så malede han vejstriber i 25 år. Nu er han 88 år og lever et hyggeligt liv på sit idylliske sted ved Præstø. Han kører i to biler, en Ford A og en Mercedes 180, årg. 1956. Desuden på en BMW motorcykel og diverse gamle traktorer. Han har 20 svalereder, 30 ure og titel af strandfoged på Jungshoved. Søren Ryge har besøgt ham. Sendt første gang 08.08.13

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:55  

Guld i Købstæderne - Herning (3)
Guld i Købstæderne - Herning (3) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne skal blandt andet vurdere forstenede dinosaurknogler og opklare, hvem der er kunstneren bag et kæmpe hedemaleri. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Men da sælgeren af to russiske bronzeskulpturer ikke synes, prisen er høj nok, bliver der forhandlet som aldrig før. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante ting og steder, og ender blandt andet op med en meget værdifuld dåse lort.

08:55  

I hus til halsen III (8)
I hus til halsen III (8) I det sydvestlige hjørne af Sjælland ligger Ørslev - en lille samling huse, der omkranser en malerisk kirke og et gadekær. Skråt overfor kirken ligger Jesper Larsens hus, der - som så mange andre huse i området - har været til salg i to år. Jespers største ønske er at flytte sammen med kæresten Mille og hendes tre børn i Fensmark, en halv times kørsel derfra - men det kan ikke lade sig gøre rent økonomisk, før huset i Ørslev er solgt. Derfor har Jesper og Mille nu kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, for at få deres bud på, hvordan de bedst får huset solgt. Og dét indbefatter blandt andet en forøgelse af kvadratmetrene og et helt nyt univers - kun for børn.

DR2

00:35  

Naturen på aktier
Naturen på aktier At klimaet ændrer sig og truer plante- og dyrearter, er en dyster kendsgerning. Men én mands økologiske katastrofe er en andens økonomiske mulighed! I de senere år er naturbeskyttelse blevet en del af en blomstrende erhvervssektor, hvor store pengesummer skifter hænder, og truede arter omdannes til finansielle produkter. Det gælder bl.a. den grønne bankvirksomhed, hvor investorer opkøber levesteder for truede arter og sælger dem som aktier. Men er den grønne økonomi bæredygtig. Redder den naturen?

01:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen tager dig nu med på en tur tilbage til 1960erne, til de tider hvor det at være en enlig mor er forbundet med skam isolation og dårlige økonomi, mens den enlige far bliver mødt med vantro og beundring. Billedkunstneren Michael Brammer beretter om hvordan han blev kendt og berygtet, da han i 1994 dræber og udstopper nogle hundehvalpe som indgik i installationen love. Før som nu - byboerne har trang til lys luft og jord under neglene, og helst ikke for langt væk fra der hvor de bor. Tidsmaskinen dykker ned i en del af den danske folkesjæl og ser på kolonihavens historie fra spisekammer til stedet for afstresning. Sendt første gang 19.11.2006

08:50  

Historien om brillen
Historien om brillen Alting har en historie er den bagvedliggende tanke for programserien "Historien om". Masser af de ting vi omgiver os med i hverdagen gemmer på sjove historier om tingenes opfindelse eller tilblivelse og mange sjove anekdoter knytter sig til for eksempel telefonen, fordi vi alle sammen har et forhold til den. I dette program ser vi nærmere på brillen. Briller med styrke sad for første gang på næsen af italienerne i det 13. århundrede og har siden hjulpet millioner af mennesker til klarsyn. Briller uden styrke er dog en endnu ældre foreteelse. Det har nemlig til alle tider været væsentligt ikke blot at kunne se med brillerne, men også at blive set med briller. Se hvordan et par briller næsten afgjorde et dansk folketingsvalg, da en kandidat kom til at tage sine briller af, og et amerikanske præsidentvalg, hvor en kandidat beholdt dem på. Genoplev desuden et væld af berømte TV-briller og en kavalkade af skurke og helte fra brillernes verden. Sendt første gang 14.05.07

DR3

00:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:05  

Menneskets store vandring (1:5)
Menneskets store vandring (1:5) Alle mennesker har på et tidspunkt stillet spørgsmålet om, hvor vi kommer fra, og netop det spørgsmål er mere end noget andet det, der definerer os som mennesker. Men hvor kommer vi så fra, hvordan er vi blevet til dem, vi er, og hvilke genetiske fingeraftryk er gået i arv fra vore forfædre og gjort det muligt for homo sapiens at blive det mest udbredte og dominerende pattedyr på jorden? Menneskehedens vugge stod i Afrika, men for omkring 70.000 år siden brød en lille hårdfør gruppe op og drog ud i verden. Denne lille gruppe endte med at blive stamfædre til alle mennesker uden for Afrika. Og det er grunden til, at afrikanerne er de genetisk set mest forskelligartede i den menneskelige familie.

01:55  

Min vens vilde forvandling (1:2)
Min vens vilde forvandling (1:2) Oscar konverterer til islam og flytter til Uganda kort efter gymnasiet. Det efterlader hans gode ven Sigurd forundret over Oscars valg, for da de gik i gymnasiet sammen, var Oscar den festglade kvindeforfører, der også var dygtig til fodbold. Sigurd bliver på et tidspunkt så bekymret for at Oscar er radikaliseret, at han melder ham til PET. Nu er det 3 år siden at de sidst så hinanden, og Sigurd beslutter sig for at tage til Uganda og besøge sin gamle ven, men det er ikke så nemt at genoptage kontakten.

02:25  

Min vens vilde forvandling (2:2)
Min vens vilde forvandling (2:2) Sigurd er i Uganda for at besøge sin ven Oscar, der før var til fest og kvinder, men nu er blevet en meget religiøs muslim. Sigurd undrer sig over Oscars radikale valg, og melder ham på et tidspunkt til PET, men det har han aldrig fortalt ham og det plager ham. Oscar mener ikke at Sigurd kan forstå ham, før han får læst Koranen, men Sigurd vil hellere lokke Oscar med på bar for at drikke en enkelt øl. Det hele bliver for meget for Oscar. Er de to venner kommet for langt væk fra hinanden, eller kan de stadig være venner?

02:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:45  

USA's farligste mand
USA's farligste mand Historien om militæranalytikeren Daniel Ellsberg, der i 1971 risikerede fængsel på livstid ved at lække en hemmeligstemplet rapport på 7000 sider om Vietnamkrigen. I 1971 var USA dybt involveret i Vietnamkrigen, der var startet på grundlag af en løgn om et nordvietnamesisk angreb på amerikanske krigsskibe i Tonkinbugten. Ved valget i 1969 havde præsident Johnson taget konsekvensen af en stadig mere skeptisk befolkning og genopstillede ikke, mens præsident Nixon blev valgt på et løfte om at afslutte Vietnamkrigen. I stedet udvidede Nixon og hans sikkerhedspolitiske rådgiver og senere udenrigsminister, Henry Kissinger, i al hemmelighed krigen til Cambodia og Laos. Derfor besluttede Ellsberg, der efter mange ture til Vietnam ikke alene havde mistet troen på, at USA kunne vinde krigen, men også var begyndt at tvivle på legitimiteten, at satse alt på at få afsluttet den krig, han selv havde været med til at planlægge.

02:15  

Restaurant Kong Hans - Drømmen om stjernerne
Restaurant Kong Hans - Drømmen om stjernerne Restaurant Kong Hans Kælder i København er Danmarks ældste Michelin-restaurant. Men i 2014 mistede restauranten for første gang i 30 år sin Michelin stjerne. Da Thomas Rode afstår stillingen som køkkenchef efter 17 år i marts 2014, tiltræder den 29-årige Mark Lundgaard som ny køkkenchef med et klart mål om igen at komme tilbage til eliten af dansk gastronomi. Succeskriteriet på kort sigt er top anmeldelser i de danske aviser og gastronomiske magasiner. På længere sigt skal Michelin stjernen genvindes. Denne dokumentar følger den unge køkkenchefs indædte arbejde før, under og efter genåbningen af Kong Hans Kælder. Der er nyt personale og menuen er skabt fra bunden med Marks stilpræg. Der er et meget stort forventningspres og hele den gastronomiske scene venter i spænding på om Mark når sine mål.

03:15  

70'erne: Den seksuelle revolution
70'erne: Den seksuelle revolution "Den seksuelle revolution" Amerikansk dokumentarserie fra 2014. (The Seventies) Sex var overalt i 1970'ernes offentlige rum. Aldrig har sæder og skikke ændret sig så hurrtigt. Sex før ægteskabet blev socialt acceptabelt, ægtepar eksperimenterede, bøsser og lesbiske begyndte at komme ud af skabet og pornografien kom ud i det åbne. Men ikke alle billigede den seksuelle revolution, og religiøse og konservative grupper forberedte sig på politisk modstand mod de nye tider.

03:55  

70'erne: 70'ernes kriminalitet
70'erne: 70'ernes kriminalitet "70'ernes kriminalitet" Amerikansk dokumentarserie fra 2014. (The Seventies) USA oplevede i 1970'erne en bølge af rå og voldsom kriminalitet uden fortilfælde. Det begyndte med retssagen mod Manson-familien. Så kom de ualmindelig ækle seriemordere Ted Bundy, John Wayne Gacy og 'Son of Sam'. En hel busfuld børn blev kidnappet, det samme gjaldt John Paul Getty og Patty Hearst, mens fagforeningsformanden Jimmy Hoffa forsvandt, og borgmesteren i San Francisco, Harvey Milk, blev skudt ned.

04:35  

80'erne: En ny verden af underholdning
80'erne: En ny verden af underholdning Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om en ny verden af underholdning, der åbnede sig i 80'erne. Få blandt andet et gensyn med computerspillet Pac-Man, den revolutionære walkman og træn med Jane Fonda i din egen dagligstue.

05:20  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

05:55  

Solens mad
Solens mad På en lille gård udenfor Reggio i Italien skal vi følge fremstillingen af den ægte vare, nemlig en parmesanost, der er lavet på samme måde som for tusind år siden. Vi skal smage på forskellige delikatesser og specielle drikkevarer, og vi skal møde nogle af fagenes allerbedste håndværkere. Nordvision fra Sverige.

06:25  

Her er dit liv - Peter Belli
Her er dit liv - Peter Belli Gregers har denne gang indfanget Peter Belli som bringes til et direkte interview i TV-Byen. Sendt første gang i 1985

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Aftensti
Dagens sang: Aftensti - sunget af et af DRs kor.

08:40  

Hatten rundt (3:12)
Hatten rundt (3:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

DR Ultra

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:25  

Dybet (20)
Dybet (20)

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Thunderbirds II (24)
Thunderbirds II (24) Langtur

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:40  

The Next Step IV (20)
The Next Step IV (20) I kampens hede

08:05  

Dybet (5)
Dybet (5)

08:25  

BaseBoys - Fester med VIP-stjerne (11)
BaseBoys - Fester med VIP-stjerne (11) Ricco La Cour vil have BaseBoys til at lave et nyt hit. Samtidigt har Matilde fået drengene inviteret til fest hos superstjernen Liam. Da de kommer derhen, er det kun BaseBoys, som står på gæstelisten, ikke Matilde. Oliver kæmper for at snige hende ind, og da det lykkes, falder Matilde straks i snak med Liam. En nedtrykt Oliver møder MGP-stjernen Lærke, som gerne vil hjælpe ham med at skrive en sang til Matilde. Nogle piger tager et billede af Oliver og Lærke sammen.

08:40  

BaseBoys - Min falske kæreste (12)
BaseBoys - Min falske kæreste (12) Matilde skal på date med Liam i bowlinghallen. Oliver foreslår Lærke, at de også tager ud og bowler, så han kan holde øje med Matilde. Lærke spiller jaloux for at gøre Matilde vild med Oliver, og det ender med, at Liam forlader daten. Oliver trøster Matilde, men pludselig får hun en SMS fra Liam, som skriver, at han gerne vil mødes dagen efter. Ricco La Cour har en overraskelse til drengene.

08:55  

Store Nørd: Græsslåning
Store Nørd: Græsslåning Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Tobias fra Gultved på Fyn er super træt af at skulle slå græs i sin kæmpe have, mens hans bror slapper af i sofaen. Nørderne hjælper ham derfor med at gøre det meget sjovere at slå græsset ved at bygge den vildeste luftkanon, som kan skyde en masse slik op til ham, mens han kører rundt på havetraktoren. Og så kommer brandvæsenet i øvrigt også på besøg. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Tobias Acker www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Yakari III (21)
Yakari III (21)

05:15  

Søpapegøjernes ø (16)
Søpapegøjernes ø (16) Et ordentligt uvejr

05:20  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27) Langsom søgen

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til! Husk at se med om de klarer det!

06:00  

Chuggington (4)
Chuggington (4)

06:10  

Morten Skildpadde (9)
Morten Skildpadde (9) Morten og sneprinsessen

06:35  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

06:50  

Junglebogen (17)
Junglebogen (17) En form for form.

07:05  

Pyjamasheltene (21)
Pyjamasheltene (21)

07:15  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

07:30  

F for Får (28)
F for Får (28) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris III (9)
Gurli Gris III (9)

07:50  

Mikkel og Klara (2)
Mikkel og Klara (2) Mikkel og Klara har fundet ud af, at det er farligt at være en snegl. De bliver så tit trådt ihjel. Men hvordan kan man hjælpe dem?

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1) Erobringen af Sherwood

08:15  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

08:20  

Mashas eventyr (20)
Mashas eventyr (20) Blåskæg

08:30  

Sofus II (7)
Sofus II (7) Sofus lander hos Astrid, der skal have briller. Hos øjenlægen bliver hun undersøgt og skal have dryppet sine øjne. Astrid er nervøs, men så er det godt Sofus er med. Hos optikeren vælger hun de flotteste briller i hendes yndlingsfarve. Hun får brillerne med hjem, så hun kan vise dem frem i børnehaven med det samme. I farvelgave får Sofus en flot hjemmelavet gave.

08:45  

Min mosters historier (2)
Min mosters historier (2) " DEN HVIDE HVAL " Theodor vil se hvalen Moby Dick. Med hjælp fra Lola og skibskokken Pande bygger Theodor et kæmpe net med Moby Dicks livret, rejer! Men hvalfangst kræver tålmodighed og det er ikke altid der er bid.

08:55  

Minisekterne (30)
Minisekterne (30) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (1)
Landsbyhospitalet (1) Den unge læge David Cheriton skal til jobsamtale på et lille hospital i kystbyen Elsinby i 60'ernes Nordengland. Allerede inden han overhovedet er blevet ansat, får han sin ilddåb. Hans kommende kollega dr. Ormerod er nemlig på husbesøg for at hjælpe et barn til verden, netop som der er brug for ham på operationsstuen. David må træde til i stedet - og snart venter den næste opgave allerede.

10:30  

Antikkrejlerne XIII (8)
Antikkrejlerne XIII (8) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIII (9)
Antikkrejlerne XIII (9) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:10  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

09:35  

Bertelsen på Shikoku 88 (5:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (5:10) Bertelsen forlader sin klippehule og går videre imod storbyen Kochi. Her bliver han barberet og shinet op, da han skal møde en flok geishaer om aftenen. En af geishaerne har selv oplevet Shikoku 88, da ruten helbredte hende. Efter en våd aften går turen næste dag videre imod tempel 32. Det er Buddhas fødselsdag, og en munk fortæller Bertelsen om sin meditationspraksis midt i en vidunderlig Zen have. Sendt første gang 26.10.2017

10:05  

Bertelsen på Shikoku 88 (6:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (6:10) Den grønne munk i Kochi øser videre af sin visdom om liv og død. På vej ud af byen dumper Bertelsen ind hos en flok kæmpende sumobrydere. Mange timer senere når han udmattet frem til en ryokan, der skaber minder om hans far. Den næste dag møder han en japansk pilgrim. De slår følgeskab, inden Mikael Bertelsen sidst på dagen når alene frem til en strand. Her overnatter han i livreddertårnet. Sendt første gang 02.11.2017

10:35  

Sommer i Systemet (9;24)
Sommer i Systemet (9;24) Filminstruktør Lotte Svendsen opdager, at militærets disciplinering af drenge og mænd måske kan bruges i børneopdragelsen af hendes egne sønner - så længe de ikke skal i krig. Sammen med erhvervsmanden Asger Aamund går hun på opdagelse på kasernen uden for åbningstiden, hvor de bl.a. prøver militærets uniformer, køretøjer og feltrationer.

11:05  

Sommer i Systemet (10:24)
Sommer i Systemet (10:24) Anders Lund Madsen og Martin Thorborg tilbragte lange eftermiddage på biblioteket i deres barndom. Nu besøger de biblioteket igen uden for åbningstiden. Her finder de fælles yndlingsbøger, som de befrier fra magasinet, hvor de pensionstruede bøger står.

11:35  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - ser nærmere på danskernes forhold til astrologi. Det er et forhold præget af både had og kærlighed, for mens hver tredje af os tror på det, er der mindst lige så mange der er overbevist om at astrologi er en gang fup og svindel. Og sådan har det altid været. Vi skal også se på mandens udseende. Vi bestemmer selv hvordan vi vil se ud, men tiden har også noget at skulle have sagt. Tag med på en rejse fra brylcreme til David Beckham, og få alle tiders svar på hvordan en mand skal se ud. Og så tager vi en tur til Roskilde med Erling Olsen. I starten af 70erne kæmper han mod marxisterne på det Roskilde Universitetscenter, som han selv har været med til at grundlægge.

DR3

10:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:30  

USA indefra: Zoologiske haver
USA indefra: Zoologiske haver Morgan Spurlock undersøger de amerikanske zoologiske haver fra begge sider af hegnet. Har de zoologiske haver en fremtid? Lærer de besøgende overhovedet noget om de dyr, de kigger på? Han følger dyrepasserne, der kærligt og engageret tager sig af de dyr, som de har ansvaret for, men ser også på langtidsvirkningerne af at holde dyr indespærret på så begrænset en plads.

DR K

09:10  

Hatten rundt (4:12)
Hatten rundt (4:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

09:40  

Fra Baggård til big business (2:5)
Fra Baggård til big business (2:5) Jørgen Clausen er øverste chef for Danmarks største industrivirksomhed, Danfoss. Han blev født til topposten, men der skulle gå 30 år, før han turde tage ansvaret for at føre sin fars livsværk videre. Programserien "Fra baggård til big business" går tæt på den særprægede iværksætter Mads Clausen og hans arvinger. Tilrettelæggelæggelse: Kerstin Freiesleben og Klaus Birch.

10:20  

Fra baggård til big business (3:5)
Fra baggård til big business (3:5) Egmont Harald Petersen startede i 1878 sit beskedne trykkeri hjemme på moderens køkkenbord. I dag er det firma han grundlagde Danmarks største mediekoncern, der blandt andet udgiver Anders And-blade, Hjemmet, Euroman, bøger, og producerer TV-programmer og film. Før han døde havde Egmont et sidste ønske: Firmaets overskud skulle fremover gå til velgørende formål. I dag har Egmont-koncernen 100 datterselskaber over hele verden og en omsætning på 8 milliarder kroner om året. Men overskuddet går stadig til at hjælpe andre mennesker. Tilrettelæggelse: Thomas Gade

11:00  

Store danskere: John Mogensen
Store danskere: John Mogensen Store Danskere: John Mogensen I dag, mere end 35 år efter hans død, kender de fleste danskere ham stadig som folkets John med de røde seler og de glade sange. Men bag den joviale facade kæmpede John Mogensen gennem hele sit liv med præstationsangst, alkohol og uforløste kunstnerdrømme. Få historien om en af Danmarks mest populære sangere gennem tiden i det første tv-portræt af John Mogensen nogensinde. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

11:30  

Store danskere: Mogens Glistrup
Store danskere: Mogens Glistrup Mange husker ham i dag som den larmende og lettere tossede anarkist, der afskyede skatter og muslimske indvandrere. Men i begyndelsen af sin karriere var Mogens Glistrup faktisk en mand med en mission: Han ville med provokationen som våben ændre den danske skattelovgivning radikalt. Undervejs mistede han næsten alt. Og spørgsmålet er, om han gik for vidt i sine provokationer - eller om han blev kanøflet af systemet. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 27.12.12

DR Ultra

09:20  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

09:21  

Hollywoods vildeste dyr II (4)
Hollywoods vildeste dyr II (4) Dumpet af en Orangutang Dagens program handler om aber. Vi møder de sødeste chimpanse unger og så skal vi også på den berømte orangutang Joe. Joakim vil lave en rigtig kærlighedsfilm, og da de først har trænet orangutangen har Joakim en plan klar. Dea skal på en romatisk abe-date.

09:35  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

10:00  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

10:20  

Ultra Nas (2)
Ultra Nas (2) Kåre og Emil undersøger kroppens muskler og finder ud af, at de ikke altid gør helt, som man gerne vil have dem til. De tester, hvad der sker med pulsen, når man bliver bange - og så er vi på skadestuen med Nikolai, der har slået sin finger for anden gang.

10:45  

Verdens bedste quiz II (4)
Verdens bedste quiz II (4) I dag bliver der action i studiet, når Albert og Eskild dyster mod hinanden i bl.a. "Lugte Limbo" og "Kål Kegler". Hvem er af hjemmehjælperne er mon hurtigst til at rulle en toiletrulle ud? Gæt selv med og få svaret i dagens afsnit.

11:00  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

11:17  

Insta Answer med Page Four
Insta Answer med Page Four Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen de fire flotte fyre fra Page Four, for at skaffe os nogle Insta Answers!

11:20  

KreaKampen - perler
KreaKampen - perler Nu skal der kæmpes i at være mest kreativ med perler i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

11:50  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være badmintonspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres lasagne i fire lag. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores næse kan fortælle os, hvis der er fare på færde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et stinkdyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af, om det lykkes General Gert at snuse sig frem til, hvem der har stjålet stinkdyrets lugt. www.dr.dk/Oline

09:55  

Vilde venner III (3)
Vilde venner III (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.

10:15  

Den fortryllede karrusel (4)
Den fortryllede karrusel (4) Spøgelseshestetyven

10:30  

Kaj og Andrea føler sig frem
Kaj og Andrea føler sig frem Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

11:15  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det? Husk at se med!

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse vil gerne forkæles af Luna, men ælling er lige ved at ødelægge den dejlige dag. Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Ælling: Joan Bentsen Luna: Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven 2012 (20)
Bonderøven 2012 (20) Ilden er slukket i kalkovnen, og nu vil det vise sig, om kalkstenene er gennembrændte, så Frank kan læske kalk. Alma er med, når Frank rasper roer til koen og kalven, som er kommet ind i stalden. Hestestaldens gulv er færdigt, så nu er Frank i gang med træ-skelettet til yderbrædderne. Og endelig lokker Frank fårene med foder, da de skal flyttes fra den ene ende af ejendommen til den anden. Sendt første gang 25.10.12

12:30  

Et glimt af Danmark II (3:8)
Et glimt af Danmark II (3:8) Sisse Fisker har denne gang sat de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup i stævne i en by, hvor man er meget glade for hunde. Faktisk har hver 5. borger en hund. Udover hund har de fokus på at leve sundt og så er de rigtig gode til at lave vin. Men spørgsmålet er, om det er nok ledetråde til, at de to eksperter kan gætte hvor i landet de befinder sig.

13:00  

Danmarks skønneste sommerhus - Øvrige Sjællland (1:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Øvrige Sjællland (1:10) Dommerne skal i dag se på tre sommerhuse i regionen Det Øvrige Sjælland. I nærheden af Sorø, midt ude i skoven, venter der dommerne et sommerhus uden el og vand. Ved smukke Præstø Fjord skal dommerne se et fredet sommerhus, og sidst, men ikke mindst, venter et farverigt kolonihavehus ved Københavns gamle volde.

13:30  

FIFA VM 2018: VM Studie optakt Brasilien - Costa Rica
FIFA VM 2018: VM Studie optakt Brasilien - Costa Rica På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

14:00  

FIFA VM 2018: Brasilien - Costa Rica
FIFA VM 2018: Brasilien - Costa Rica Ved VM i Brasilien for fire år siden var den store overraskelse Costa Rica, som først røg ud til Holland efter straffesparkskonkurrence i kvartfinalen. Nu er holdet fra Mellemamerika tilbage på den store scene, men er på ny havnet i en vanskelig gruppe E med Schweiz, Serbien og så dagens modstander fra Brasilien, som under landstræner Tite gennemførte en suveræn kvalifikation og blandt andet scorede 41 mål i 18 kampe på vejen mod Rusland. Alt tyder på en underholdende kamp i Sankt Petersborg. Kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

14:45  

FIFA VM 2018: VM Studie pause Brasilien - Costa Rica
FIFA VM 2018: VM Studie pause Brasilien - Costa Rica

DR2

12:25  

Historien om cyklen
Historien om cyklen De fleste danskere har en cykel og vi elsker den. Men engang var det kun et legetøj for overklassen, når de skulle more sig. Men så kom 2. verdenskrig og gjorde Danmark til en af verdens førende cykelnationer. Historien om cyklen tager dig med tilbage til den gang en cykel hed en Væltepeter, og den gang Bjarne Riis blot var en lille ørn til at cykle. Sendt første gang 02.07.08

12:45  

Dage i haven (2:12)
Dage i haven (2:12) Er det virkelig nødvendigt at lægge nøje planer for, hvordan man vil have sin have? Pernilla går i gang med et kæmpeprojekt, men hun får heldigvis hjælp af landskabsarkitekten Maria Arborgh. Hvad skal væk og hvad skal beholdes? Kokken Tareq Taylor forsøger at få liv i sit køkken, og da det lykkes går han i gang med at ordne gemte knolde! Nordvision fra Sverige.

13:10  

Dage i haven (3:12)
Dage i haven (3:12) Hvor skal drivhuset stå og hvad skal der være i det? Pernilla, der er i gang med sit meget store projekt, er kommet et stykke vej, og hun har lært, at beton faktisk kan bruges til næsten alt. Kokken Tareq Taylor tager ud for at fiske. Nordvision fra Sverige.

13:40  

Midt i naturen (7:10)
Midt i naturen (7:10) Den svenske ø Gotland har flere ting til fælles med Gran Canaria, end man måske skulle tro, for begge øer har et usædvanligt og rigt plante- og dyreliv. Her findes planter, som ikke vokser noget andet sted i verden og der lever dyr, som ikke hører naturligt hjemme på øerne. Seriens to værter, Anders Lundin og Joakim Odelberg, tager på opdagelsesrejse begge steder og de gør mange interessante fund. Nordvision fra Sverige.

14:40  

Moderne mirakler (5:6)
Moderne mirakler (5:6) Dansk reportage fra 2017 Ny teknologi og videnskab afprøves og undersøges, når Jason Watt i jagten på moderne mirakler møder læger, forskere og de bedste hjerner. I aftenens program møder Jason Watt bl.a. faren, der har printet og bygget robot-hænder til sin egen søn, der blev født med en misdannet hånd. Sendt første gang 24.04.2017

DR3

12:10  

Min vens vilde forvandling (1:2)
Min vens vilde forvandling (1:2) Oscar konverterer til islam og flytter til Uganda kort efter gymnasiet. Det efterlader hans gode ven Sigurd forundret over Oscars valg, for da de gik i gymnasiet sammen, var Oscar den festglade kvindeforfører, der også var dygtig til fodbold. Sigurd bliver på et tidspunkt så bekymret for at Oscar er radikaliseret, at han melder ham til PET. Nu er det 3 år siden at de sidst så hinanden, og Sigurd beslutter sig for at tage til Uganda og besøge sin gamle ven, men det er ikke så nemt at genoptage kontakten.

12:40  

Min vens vilde forvandling (2:2)
Min vens vilde forvandling (2:2) Sigurd er i Uganda for at besøge sin ven Oscar, der før var til fest og kvinder, men nu er blevet en meget religiøs muslim. Sigurd undrer sig over Oscars radikale valg, og melder ham på et tidspunkt til PET, men det har han aldrig fortalt ham og det plager ham. Oscar mener ikke at Sigurd kan forstå ham, før han får læst Koranen, men Sigurd vil hellere lokke Oscar med på bar for at drikke en enkelt øl. Det hele bliver for meget for Oscar. Er de to venner kommet for langt væk fra hinanden, eller kan de stadig være venner?

13:10  

Essequibo - den skjulte flod (3:3)
Essequibo - den skjulte flod (3:3) I hjertet af regnskoven i Amazonas ligger en af Sydamerikas største floder, Essequibo. Den udspringer i Acarai-bjergene i Guyana og flyder 1600 kilometer nordpå til Atlanterhavet. Det er ekspeditionen mål at finde Essequibos udspring, men den sidste del af turen viser sig også at være den mest udfordrende med ustadigt vejr, tæt jungle og udbrud af feber blandt deltagerne. Vil det lykkes holdet at finde Essequibos udspring og dermed sætte et af de sidste blanke pletter på verdenskortet?

14:05  

Når vejr går viralt - forkert sted på forkert tidspunkt
Når vejr går viralt - forkert sted på forkert tidspunkt Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. At være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt gælder fx manden, der frier til kæreste på en strand netop som en kæmpebølge skyller ind over dem, og en far og en datter, der sidder hjemme, mens en tornado styrer lige imod dem.

14:45  

Dyrenes fantastiske evner - Høresansen
Dyrenes fantastiske evner - Høresansen Vi mennesker har en meget præcis hørelse, men sammenlignet med dyrs høreevne er den det rene vand. Fysikeren Helen Czerski og biologen Patrick Aryee er taget på en mission for at undersøge, hvordan verden opleves med dyrs fænomenale høresans. Ved brug af specialiseret teknologi demonstrerer de to videnskabsfolk, hvordan dyr oplever verden - fra den dybeste buldren til den højeste hvinen. Tag med på en rejse i en ellers ukendt verden.

DR K

12:00  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

12:20  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. miljø-ulykke i det sønderjyske, Grethe Sønck på alle fire i spørgelegen "Gæt & Grimasser", tysk ugerevy om u-båd, snestorm på det yderste Amager, militærparade i Spanien under general Franco og Johnny Reimar Party. Sendt første gang 1998

12:50  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Louis Armstrong i København, kongelig spansk visit i Danmark, eksplosion til 100 millioner kroner i Danmark, Dirch Passer, der bekender politisk kulør, de tre små prinsesser i Sønderborg,justitsminister Hans Engell, hvis kontor bliver besat af københavnske BZ'ere, tomme russiske brødbutikker og skrantende russisk økonomi og sejladsen "Fyn rundt" den modsatte vej rundt. Sendt første gang 1998

13:20  

1800 tallet på vrangen (4:8)
1800 tallet på vrangen (4:8) Enevælden er ved at miste grebet om nationen. Udviklingen er som et af de nye damplokomotiver: Det hvæser og buldrer derudaf. Der tales politik som aldrig før, og grundloven lyser op forenden af tunnelen. Samtidig åbner Tivoli - et gigantisk forlystelsescenter for rig og fattig. En ny tidsalder venter lige om hjørnet. Søren Kierkegaard interesserer sig mere for 'hin enkelte' end for masserne. På sine daglige ture i København tænker han store tanker. Dengang som nu formåede den sære, ensomme mand at vække stor opmærksomhed. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. www.dr.dk/1800 Sendt første gang 8.04.07

14:00  

1800 tallet på vrangen (5:8)
1800 tallet på vrangen (5:8) Danmark er i krig med Tyskland, men som en anden David mod Goliat vinder vi Slaget ved Isted. Nationen svulmer over af fædrelandskærlighed. Samtidig er demokratiet ved at blive indført - men kun for de privilegerede! Kvinder har ingen adgang. Nogle få kvinder sætter sig op mod de gældende normer - til stor forargelse! Blandt dem er grevinde Danner, som gifter sig med selveste kongen og forfatterinden Mathilde Fibiger. Med en skandaleroman sparker hun gang i debatten om kvinders rolle i samfundet. Koleraen hærger blandt høj og lav. København er som en rådden frugt. Men nu skal voldene rives ned og byen renses ud! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. www.dr.dk/1800 Sendt første gang 15.04.07

14:40  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

DR Ultra

12:10  

Designpigerne - Outfit of the Day (1)
Designpigerne - Outfit of the Day (1) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et festival look til en kendt youtuber.

12:25  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (1)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (1) Verdenspremiere på Cykel Karaoke! I programmet inviterer Jannik kendte gæster på en tur i den vildt pimpede ladcykel. Der skal skråles igennem og hyggesnakkes en masse! I det første program får Jannik besøg af Bastian, som vandt MGP 2017. Bastian synger mega vildt på sin vindersang Frikvarter og på sine yndlingssange af Justin Bieber. "Måske" finder drengene også Remees husbåd. Kom i gear, og tag med os på cykeltur!

12:35  

Monica Chef - Velkommen til Italien (29)
Monica Chef - Velkommen til Italien (29)

13:00  

Monica Chef - Antonellos hus (30)
Monica Chef - Antonellos hus (30)

13:20  

Klassen - Stjerne på youtube (73)
Klassen - Stjerne på youtube (73) Bertram er træt af at ingen lægger mærke til ham, så nu vil han være youtubestjerne. Sami og Chili prøver at hjælpe, men det går ikke helt efter planen.

13:35  

Klassen - Upopulær (74)
Klassen - Upopulær (74) Den nye dreng Tobias starter på skolen og han er allerede blevet venner med Max. Men Max er ikke nær så populær som Tobias troede.

13:45  

Grizzy og lemmingerne (9)
Grizzy og lemmingerne (9)

13:50  

Grizzy og lemmingerne (10)
Grizzy og lemmingerne (10)

14:00  

Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A
Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af popduoen L.I.G.A.. Sofie og de to musikere battler i, hvilken Disneysang der er den bedste, og så tester Sofie dem i en omgang "Hit med forhindringer". Stjernereporter Bubber har været en tur ude i naturen med dyreelsker og naturentusiast Sebastian Klein. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

14:50  

Thunderbirds (24)
Thunderbirds (24) Kaos i luften

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (5)
Skæg med matematik (5) Hr. Skæg holder gyserfest, synger en sang om PLUS, konkurrerer i bueskydning og besøger etagerne for Pærer og Pærer samt Duge og Sovs i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

13:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Elefanten Gumle er meget stolt. Han har scoret et mål i fodbold - og det er endda et selvmål. Jokum ringer også, for han er meget fristet af hugge bamsen Fnullers flotte penalhus.

13:55  

Sikker & Søn IV (6)
Sikker & Søn IV (6) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit helt eget hospital. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... I dag skal vi se to eventyr: Snemanden. En vintermorgen bygger to kærester den fineste snemand. Desværre bliver snemanden frygtelig forelsket i en lille buttet kakkelovn - og den vil for alt i verden ind og røre ved hende. Springfyrene. Loppen og græshoppen vil altid konkurrere, om hvem der kan hoppe højest, men da de bliver udfordret af en tredje springfyr, bliver det alvor! Så alvorligt at kongen udlover sin datter til den, der vinder!

DR1

15:00  

FIFA VM 2018: Brasilien - Costa Rica
FIFA VM 2018: Brasilien - Costa Rica Ved VM i Brasilien for fire år siden var den store overraskelse Costa Rica, som først røg ud til Holland efter straffesparkskonkurrence i kvartfinalen. Nu er holdet fra Mellemamerika tilbage på den store scene, men er på ny havnet i en vanskelig gruppe E med Schweiz, Serbien og så dagens modstander fra Brasilien, som under landstræner Tite gennemførte en suveræn kvalifikation og blandt andet scorede 41 mål i 18 kampe på vejen mod Rusland. Alt tyder på en underholdende kamp i Sankt Petersborg. Kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

15:50  

FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Brasilien - Costa Rica
FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Brasilien - Costa Rica Højdepunkter og analyse fra dagens VM-opgør

16:30  

FIFA VM 2018: VM Studie optakt Nigeria - Island
FIFA VM 2018: VM Studie optakt Nigeria - Island På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

17:00  

FIFA VM 2018: Nigeria - Island
FIFA VM 2018: Nigeria - Island Opgøret er en nøglekamp for Islands bestræbelser på at gå videre fra gruppen. Med en sejr mod nigerianerne står Island med gode kort på hånden, inden den sidste gruppekamp mod Kroatien. Kommentatorer: Mikkel Bischoff og Henrik Fallesen.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

17:55  

FIFA VM 2018: VM Studie pause Nigeria - Island
FIFA VM 2018: VM Studie pause Nigeria - Island

DR2

15:10  

Verdens største telt
Verdens største telt Kasakhstans præsident besluttede for nogle år siden, at den funklende nye hovedstad Astana skulle have et nyt storslået underholdningscenter. Men hvordan griber man den udfordring an i en by, hvor temperaturen svinger helt fra minus 40 grader om vinteren til plus 40 grader om sommeren? Man hyrer den legendariske arkitekt Norman Foster og nogle af verdens dygtigste ingeniører til at designe verdens største telt, som altid har middelhavstemperaturer!

16:00  

Verdens mest avancerede ubåd
Verdens mest avancerede ubåd Her besøger vi USS Viginia, der er verdens mest avancerede ubåd. For at undgå mulige fjender kan ubåden gå ned på 240 meters dybde, og den kan ramme mål 1600 kilometer væk. Den 115 meter lange ubåd drives frem af en atomreaktor, der omdanner havvand til damp. Få et indblik i fremtiden for ubådskrigsførelse her.

16:50  

Smag på Madagaskar
Smag på Madagaskar Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:30  

Husker du... 2008
Husker du... 2008 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2008 bryder Roskilde bank sammen, og finanskrisen rammer Danmark. Optimisme og forbrugsfest bliver med et til pessimisme og tømmermænd. 2008 er også året, hvor Barack Obama bliver den første sorte præsident i USA, Stein Bagger forsvinder og dukker op igen, og både fodboldlandsholdet og Birthe Rønn Hornbech nægter at tale med pressen. Sendt første gang 17.11.2015

DR3

15:35  

Billet til Kærlighed II (4:6)
Billet til Kærlighed II (4:6) 25-årige Berta vil gerne gå langsomt frem, men det er svært, for daten Martin gør et godt indtryk på hende. Imens begynder Anders og Christian at åbne op over for hinanden og tager en bytur i det Berlinske natteliv. I Dublin hygger Tau og Camilla sig på trods af deres forskelligheder. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

16:05  

Amira & Sam
Amira & Sam I New York møder ekssoldaten Sam irakiske Amira. Amira stoler ikke på soldater, men da hun får problemer med sin opholdstilladelse, tilbyder Sam, at hun kan skjule sig i hans lejlighed. Efter en skæv start begynder deres uventede venskab at udvikle sig til mere. Sam: Martin Starr. Amira: Dina Shihabi. Charlie: Paul Wesley. Instruktion: Sean Mullin.

17:35  

Menneskets store vandring (1:5)
Menneskets store vandring (1:5) Alle mennesker har på et tidspunkt stillet spørgsmålet om, hvor vi kommer fra, og netop det spørgsmål er mere end noget andet det, der definerer os som mennesker. Men hvor kommer vi så fra, hvordan er vi blevet til dem, vi er, og hvilke genetiske fingeraftryk er gået i arv fra vore forfædre og gjort det muligt for homo sapiens at blive det mest udbredte og dominerende pattedyr på jorden? Menneskehedens vugge stod i Afrika, men for omkring 70.000 år siden brød en lille hårdfør gruppe op og drog ud i verden. Denne lille gruppe endte med at blive stamfædre til alle mennesker uden for Afrika. Og det er grunden til, at afrikanerne er de genetisk set mest forskelligartede i den menneskelige familie.

DR K

15:25  

Gamle Danmark (1)
Gamle Danmark (1) Var der noget at råbe hurra for? For at fatte den lyse maj 1945, må man kende den mørke vinter der gik forud. Derfor handler det første program i en række på ti om hele dette mærkelige år, med tredelt magt mellem Hitlers befuldmægtigede, de danske departementschefer og modstandsbevægelsen. Nazismen var i opløsning og volden og sortbørshandelen florerede. Så kom befrielsen og efter de bevægende dage den 4. og 5. maj, startede hverdagen i det befriede Danmark. Retsopgøret kunne begynde. Og medens det øvrige Danmark jublede blev Bornholm bombet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1983.

16:45  

80'erne: Attentaternes år
80'erne: Attentaternes år Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om de mest historiske øjeblikke. I 1981 prentede attentatet mod præsident Ronald Reagan sig blandt andet ind i hukommelsen, da han blev skudt i brystet.

17:30  

80'erne: Yuppier, glamour og Madonna
80'erne: Yuppier, glamour og Madonna Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor Madonna var trendsætter for unge pigers tøjstil, efter hendes optræden med Like a Virgin ved MTV Music Video Awards. Samtidig vinder yuppierne frem i storbyerne - unge karriereorienterede mennesker med et stort forbrug af dyrt tøj og lækre lejligheder.

DR Ultra

15:15  

Junglebanden
Junglebanden

15:25  

Braceface (15)
Braceface (15) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:45  

Wild Kratts
Wild Kratts Pindsvinefisk-eksplosion

16:10  

Grizzy og lemmingerne (21)
Grizzy og lemmingerne (21)

16:15  

Grizzy og lemmingerne (22)
Grizzy og lemmingerne (22)

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Junglebanden
Junglebanden

17:00  

Junglebanden
Junglebanden

17:10  

Vi' bare bjørne (10)
Vi' bare bjørne (10)

17:20  

Bella and the Bulldogs II (15)
Bella and the Bulldogs II (15)

17:45  

Ultra VM
Ultra VM

DR Ramasjang

15:00  

Rita og Krokodille - En regnvejrsdag
Rita og Krokodille - En regnvejrsdag Det regner udenfor. Rita og Krokodille leger indenfor. Rita finder sine gamle klodser frem. Rita og Krokodille bygger hver sit tårn. Krokodilles tårn er ikke så højt som Ritas, men mere stabilt. Krokodille kommer til at vælte Ritas tårn med halen. Hvis du vælter mit tårn, så vælter jeg dit tårn! Rita ødelægger Krokodilles tårn. Til sidst indser Rita, det er bedre at tilgive og bygge et tårn sammen.

15:05  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

15:15  

Morten Skildpadde (18)
Morten Skildpadde (18) Morten som lokomotivfører

15:40  

Gurli Gris III (2)
Gurli Gris III (2)

15:50  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

16:00  

Chuggington (8)
Chuggington (8)

16:10  

Yakari IV (20)
Yakari IV (20)

16:25  

Junglebogen (29)
Junglebogen (29) Kong Ka.

16:35  

Junglebogen (30)
Junglebogen (30) Den røde krokodille.

16:45  

Pyjamasheltene (22)
Pyjamasheltene (22)

17:00  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Bruno får besøg af tre drenge fra Tivoligarden og bliver forfærdet, da han hører, at deres huer er lavet af bjørneskind!

17:05  

F for Får (20)
F for Får (20) Fårrygende animation fra Aardman

17:13  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow

17:15  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

17:26  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

17:45  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

17:55  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Mødes igen

DR1

18:00  

FIFA VM 2018: Nigeria - Island
FIFA VM 2018: Nigeria - Island Opgøret er en nøglekamp for Islands bestræbelser på at gå videre fra gruppen. Med en sejr mod nigerianerne står Island med gode kort på hånden, inden den sidste gruppekamp mod Kroatien. Kommentatorer: Mikkel Bischoff og Henrik Fallesen.

18:45  

FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Nigeria - Island
FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Nigeria - Island Højdepunkter og analyse fra dagens VM-opgør

19:00  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:20  

Vores vejr
Vores vejr

19:30  

FIFA VM 2018: VM Studie optakt Serbien - Schweiz
FIFA VM 2018: VM Studie optakt Serbien - Schweiz På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

20:00  

FIFA VM 2018: Serbien - Schweiz
FIFA VM 2018: Serbien - Schweiz Med Brasilien som klar favorit i gruppe E, er det europæiske opgør mellem Serbien og Schweiz en nøglekamp for begge mandskaber, hvis de vil videre i VM-turneringen. Serbien spillede en stærk kvalifikationsturnering og vandt sin pulje, mens Schweiz måtte igennem to hårde playoffkampe mod Nordirland, før de blev VM-klar. Schweizerne er dog et rutineret VM-hold, der er med ved sin fjerde slutrunde i træk, og det ligner på forhånd et meget lige opgør på stadion i Kaliningrad. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jacobsen

20:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:55  

FIFA VM 2018: VM Studie pause Serbien - Schweiz
FIFA VM 2018: VM Studie pause Serbien - Schweiz

DR2

18:15  

Husker du... 2009
Husker du... 2009 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2009 strømmer hele verden til Danmark for at finde en løsning på klimaforandringerne. I spidsen for det hele står statsminister Lars Løkke Rasmussen, der skal forsøge at lede forhandlingerne om den mest ambitiøse klimaaftale nogensinde. Det hele kulminerer med 13 dage i Bella Centret, hvor hele verden ser på, mens klimatopmødet ender i kaos. 2009 er også året, hvor en politimand kalder en demonstrant for perle, forsvaret bruger google translate til at oversætte en dansk krigsbog til arabisk, Medina hitter med sangen "Ensom", og i supermarkederne sælges der råddent kød. Sendt første gang 24.11.2015

19:00  

Nak & Æd - et krondyr ved Vester Thorup (8:8)
Nak & Æd - et krondyr ved Vester Thorup (8:8) Det er sidst i oktober, og Jørgen og Nikolaj er taget til en jagtfarm i Nordjylland for at nakke et krondyr. Krondyret er det største pattedyr, vi har i Danmark, og Jørgen har aldrig nakket sådan et før. De bor denne gang blandt dyrene, som viser sig at være meget nysgerrige. Nikolaj elsker at lave mad af krondyr, så han er meget ivrig efter ikke at skulle tilberede taberdyr. Sendt første gang 12.12.10

19:30  

Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8)
Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8) Jørgen og Nikolaj er tilbage! Det er december og sne og frost præger den danske natur. Jørgen og Nikolaj sejler til Romsø ud for Kerteminde. Øen er beboet af en meget fin flok dådyr, som de to går efter at sætte tænderne i. Men sneen larmer under deres fødder, så det viser sig at være sværere at komme ind på dyrene end ventet. Sendt første gang 06.11.11

20:00  

The Queen
The Queen Da nyheden om prinsesse Dianas død den 1. september 1997 rammer et chokeret britisk folk, trækker dronning Elizabeth sig tilbage til slottet Balmoral med familien. Hun opfatter Dianas død som et privat anliggende og forstår ikke folkets reaktion på tragedien. Men det gør den populære, nyvalgte premierminister Tony Blair, og han beslutter at forsøge at få dronningen i samklang med sit folk igen. Dronningen: Helen Mirren. Tony Blair: Michael Sheen. Prins Philip: James Cromwell. Instruktion: Stephen Frears.

DR3

18:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:05  

Gift ved første blik USA III (6:15)
Gift ved første blik USA III (6:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene er blevet gift og er klar til at rejse på bryllupsrejse. Vil kærligheden og begæret blusse op? Eller er der en slange i Paradiset.

19:45  

Verdens mærkeligste skabninger (4:8)
Verdens mærkeligste skabninger (4:8) Lad os se det i øjnene. Vores verden kan virkelig være underlig. Den er fuld af mærkværdige skabninger og uforudsigeligheder. Programmet her afdækker nogle af verdens sære mysterier så som; hvordan vildt vejr kan opstå fra en klar himmel, og hvad der får klipper til at selvantænde.

20:35  

White Oleander
White Oleander Ingrid myrder sin kæreste, arresteres og idømmes livsvarigt fængsel. Vidne til den nedtur er den 15-årige datter Astrid, som hentes af socialforsorgen, der anbringer hende i den ene plejefamilie efter den anden. Den ene plejemor er tidligere stripper, som nu prædiker Guds ord, der ikke falder i god jord hos Ingrid, når Astrid kommer på besøg i fængslet. Hver plejefamilie giver Astrid en prøve på en ny og anderledes livsform, og gradvis bliver hun i stand til at tage hånd om sit liv. Ingrid Magnussen: Michelle Pfeiffer. Claire Richards: Renée Zellweger. Astrid Magnussen: Alison Lohman. Instruktion: Peter Kosminsky.

DR K

18:15  

Grækerne - fra hulemænd til konger (1:3)
Grækerne - fra hulemænd til konger (1:3) Grækenland er den vestlige civilisations vugge. Men der gik lige et stykke tid fra de første hulemænd til de folkeslag, der lagde grunden til revolutionen i menneskehedens tænkemåde.

19:10  

Mordgåden Dian Fossey - Gorillaernes mor (3:3)
Mordgåden Dian Fossey - Gorillaernes mor (3:3) Dian Fossey (1932-85) var en amerikansk primatolog, der fra 1967 til sin død studerede bjerggorillaerne i Rwanda. En af Dian Fosseys medarbejdere, Wayne McGuire, blev efter en amatøragtig politiefterforskning anklaget for mordet på hende. Han flygtede fra landet inden sin arrestation, men har lige siden levet med en dødsstraf over sit hoved. Men dræbte Wayne hende eller er han offer for et mere end tredive år gammels justitsmord? Og hvis han ikke dræbte hende, hvem gjorde så?

19:56  

Dagens sang: Aftensti
Dagens sang: Aftensti - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10)
Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Den sydvietnamesiske hærs forsøg på at ødelægge Ho Chi Minh-stien i Laos i begyndelsen af 1971 endte som en total fiasko, og kun massive amerikanske luftangreb stoppede den nordvietnamesiske påskeoffensiv i 1972. Efter sit genvalg til præsident i 1972 med en jordskredssejr offentliggjorde Nixon, at Nordvietnam var gået med til en fredsaftale. Det betød, at amerikanske krigsfanger omsider kunne komme hjem. Men de kom hjem til et dybt splittet land, hvor ingen bød dem velkommen.

DR Ultra

18:00  

Kampen (15)
Kampen (15) Kampen mod pinlig-far.

18:10  

The Next Step IV (20)
The Next Step IV (20) I kampens hede

18:32  

Insta Answer med Youssef Toutouh
Insta Answer med Youssef Toutouh Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen landsholdsspilleren Youssef Toutouh, for at skaffe os nogle Insta Answers!

18:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Alpha og Omega - Legenden om hugtandshulen
Alpha og Omega - Legenden om hugtandshulen En af ulvene sniger sig væk, for at udforske de hjemsøgte grotter. Der finder han en ensom ulv der er blevet væk fra sin flok, og nu gør han alt hvad han kan for at hjælpe hende.

20:45  

Ultra VM
Ultra VM

DR Ramasjang

18:10  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2) Kongelige lektioner

18:35  

Yakari III (22)
Yakari III (22)

18:50  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:05  

F for Får (17)
F for Får (17) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø (31)
Søpapegøjernes ø (31) Silkis søheste

19:20  

Hjørne Bjørne III (21)
Hjørne Bjørne III (21)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på fisketur, og Mor Ko fanger noget mærkeligt...

19:35  

Den fortryllede karrusel (32)
Den fortryllede karrusel (32) Lille spejl på væggen...

19:50  

Minisekterne (48)
Minisekterne (48) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

FIFA VM 2018: Serbien - Schweiz
FIFA VM 2018: Serbien - Schweiz Med Brasilien som klar favorit i gruppe E, er det europæiske opgør mellem Serbien og Schweiz en nøglekamp for begge mandskaber, hvis de vil videre i VM-turneringen. Serbien spillede en stærk kvalifikationsturnering og vandt sin pulje, mens Schweiz måtte igennem to hårde playoffkampe mod Nordirland, før de blev VM-klar. Schweizerne er dog et rutineret VM-hold, der er med ved sin fjerde slutrunde i træk, og det ligner på forhånd et meget lige opgør på stadion i Kaliningrad. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jacobsen

21:50  

FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Serbien - Schweiz
FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Serbien - Schweiz Højdepunkter og analyse fra dagens VM-opgør

22:20  

Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter
Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter En gang havde Carl Hamilton en familie. Den blev udraderet i en hævnaktion. Da Carls syvårige guddatter bliver bortført, bringer det alle de smertelige minder tilbage. Nu sætter den svenske superagent alt ind på at befri lille Nathalie. Alt for sent indser han, at der er stærke kræfter, som modarbejder hans redningsaktion. Carl Hamilton: Mikael Persbrandt. Mouna Al Fathar: Saba Mubarak. Ewa Tanguy: Frida Hallgren. Instruktion: Tobias Falk.

23:45  

L.A. Confidential
L.A. Confidential Da en mafiakrig bryder ud i Los Angeles, må tre betjente bilægge deres stridigheder for at afsløre manden bag byens kriminalitet. Den medieliderlige Vincennes, den brutale White og den retskafne Exley arbejder alle tre under den alfaderlige Smith, men kan hver for sig ikke gøre sig håb om at stoppe drabene. En escortpige, der ligner Hollywood-stjernen Veronica Lake på en prik, kan måske hjælpe dem. Jack Vincennes: Kevin Spacey. Bud White: Russell Crowe. Ed Exley: Guy Pearce. Dudley Smith: James Cromwell. Lynn Bracken: Kim Basinger. Instruktion: Curtis Hanson.

DR2

21:35  

Kærlighed på strå
Kærlighed på strå Dansk dokumentar fra 2016 Flere og flere single kvinder er begyndt at købe sæd på nettet for at blive insemineret på klinikker rundt om i Danmark. Men hvad får kvinder til at tage det valg og blive gravide uden en far til barnet? DR2 har gennem mere end et år fulgt 2 kvinder, der hver især står ved en korsvej. Kærlighedslivet har ikke båret den frugt de havde håbet på, men begge vil gerne have et barn inden det er for sent biologisk. De er bare sædløse og tiden er ved at rinde ud. Sendt første gang 21.03.2016

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Intersections
Intersections Scott og Taylor Dolan er på bryllupsrejse i Marokko, da en køretur i ørkenen ender med et voldsomt bilsammenstød. Scott, Taylor og fire andre overlevende med hver sin hemmelighed er strandet midt i den øde ørken. For at komme levende hjem må de arbejde sammen - men kan de stole på hinanden? Scott: Frank Grillo. Taylor: Jaimie Alexander. Saleh: Roschdy Zem. Instruktion: David Marconi.

DR3

22:20  

Parker
Parker Mestertyven Parker bliver forrådt af gangsterbossen Melanders bande, der stjæler hans udbytte og efterlader ham dødeligt såret. Opsat på hævn følger Parker efter banden til Palm Beach, hvor det næste store kup skal finde sted. Her slår Parker pjalterne sammen med den smukke Leslie - en fraskilt ejendomsmægler med et sidste, gyldent håb om at score kassen. Parker: Jason Statham. Leslie: Jennifer Lopez. Melander: Michael Chiklis. Instruktion: Taylor Hackford.

DR K

21:00  

The Homesman
The Homesman Nebraska, 1854. Svindleren George reddes fra galgen af pioneren Mary Bee. Inden hun skærer rebet over, stiller den stovte unge kvinde dog et krav. Mary Bee skal fragte tre kvinder, der har mistet forstanden, tilbage til civilisationen. Det er en lang og farefuld færd, så hun har brug for hjælp. George er ikke i en situation, hvor han kan tillade sig at sige nej, og snart begiver det umage par sig af sted med deres aparte last. George Briggs: Tommy Lee Jones. Mary Bee Cuddy: Hilary Swank. Gro Svendsen: Sonja Richter. Thor Svendsen: David Dencik. Instruktion: Tommy Lee Jones.

22:55  

Django
Django Django kommer trækkende med en ligkiste efter sig. Han har noget at hævne, og han er hurtig på aftrækkeren. Da han dukker op, bliver fejden mellem major Jacksons lejesvende og general Rodriquez' banditter for alvor blodig, men hvad har han egentlig i kisten? Django: Franco Nero. Rodriguez: José Bódalo. Maria: Loredana Nusciak. Instruktion: Sergio Corbucci.

DR Ultra

21:00  

Bora Bora
Bora Bora Mia er på kant med alle. Det går skidt i skolen, og hendes mor er konstant efter hende. Mia har kun fred, når hun løber - det er hun til gengæld rigtig god til. På Strøget møder Mia Zack, der tilhører en gruppe unge, der lever af lommetyveri og desuden samler penge ind til at skabe deres eget sted - et sted uden voksne. Filmen er en moderne musical for større børn og unge. Medvirkende: Mia: Sarah-Sofie Boussnina Zack: Janus Dissing Rathke. Silja: Mette Gregersen. Mor: Nastja Arcel. Simon: Jimmy Jørgensen. Jim: Pilou Asbæk. m.fl. Manuskript og instruktion: Hans Fabian Wullenweber. Foto: Jacob Kusk. Scenograf: Torben Stig Nielsen. Klip: Steen Shapiro. Musik: Morten Lambertsen. Stills: Christian Geisnæs og Henrik Petit. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

22:17  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

02:00  

Jack Driscoll - de fortabte drenge
Jack Driscoll - de fortabte drenge Politimanden Jack Driscoll er blevet udstationeret til det øde kystområde i Irland, hvor han er født og opvokset. Hans kollega er på barsel, da han bliver kaldt ud til en sag. Nogle turister på egnen er vidne til mordet på deres nabo - og Jack får travlt med at forhindre naboerne i at sætte deres eget liv på spil for at fange forbryderen. Men naboernes rolle i sagen bliver større end som så!

03:40  

De uheldige helte (18)
De uheldige helte (18) Danny besøger et sydengelsk casino og er mere end almindelig heldig. Han vinder ustyrlige summer, før han opdager, at casinoejeren har forvekslet ham med en hemmelig agent, der skulle have haft pengene. Men da er det for sent, og snart har Danny en hel forbryderorganisation på nakken.

DR2

01:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:50  

Go with Me
Go with Me Den unge Lillian er netop vendt hjem til sin fødeby på kanten af vildmarken. Hun chikaneres groft af eksstrømeren Blackway, der ustraffet driver gangstervirksomhed i det lille samfund. Sheriffen råder hende til at rejse væk, men i stedet opsøger Lillian en gammel skovhugger og hans unge følgesvend - de eneste i byen, der er modige eller skøre nok til at hjælpe hende med at tage kampen op med Blackway. Lillian: Julia Stiles. Lester: Anthony Hopkins. Blackway: Ray Liotta. Instruktion: Daniel Alfredson.

02:15  

Blank
Blank Norsk dramaserie fra 2018 Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:25  

Marshland
Marshland To politifolk sendes fra Madrid til Sydspaniens smukke, men ugæstfri marskland for at opklare, hvad der er sket med to forsvundne teenagepiger. Der venter det umage makkerpar en svær og farlig opgave. Året er 1980. Diktatoren Franco er død, men Spanien er stadig et splittet land. Fortiden kaster lange skygger, og alle i den isolerede region har noget at skjule. Juan: Javier Gutiérrez. Pedro: Raúl Arévalo. Trinidad: María Varod. Instruktion: Alberto Rodríguez.

02:05  

Bornholmer Strasse - Den dag Muren faldt
Bornholmer Strasse - Den dag Muren faldt 9. november 1989. På tv meddeler en embedsmand, at DDR's borgere nu frit kan krydse grænsen. En nyhed, der er så sær, at den kunne være sand. Nysgerrige østberlinere samles ved grænseovergangen Bornholmer Strasse. Det stiller grænsevagten Harald i et dilemma. Han har nemlig ingen ordrer fået, og nu må han prøve noget nyt - nemlig selv at træffe en beslutning! Skal han lade den voksende menneskemængde krydse grænsen til Vestberlin? Harald Schäfer: Charly Hübner. Ulrich Rotermund: Milan Peschel. Instruktion: Christian Schwochow.

03:35  

80'erne: En ny verden af underholdning
80'erne: En ny verden af underholdning Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om en ny verden af underholdning, der åbnede sig i 80'erne. Få blandt andet et gensyn med computerspillet Pac-Man, den revolutionære walkman og træn med Jane Fonda i din egen dagligstue.

DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODENSE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0622032629