Odense
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 23. februar 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 23. februar 2018

DR1

00:50  

I farezonen (16:61)
I farezonen (16:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (17:61)
I farezonen (17:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Store forretninger IV (7:10)
Store forretninger IV (7:10) Efter en periode præget af tumult er Harry fast besluttet på at få sit liv og sin forretning tilbage på sporet. Samtidig plages Jimmy af skyldfølelse efter sin ubesindige optræden. Han er gået i skjul, men slutter sig snart til Harry. Og præsenterer ham for en ide, der kan give den farverige forretningsmand en enorm fortjeneste - eller gøre ham fallit.

03:15  

Store forretninger IV (8:10)
Store forretninger IV (8:10) Harry har købt endnu et stormagasin. Nu arbejder han hårdt for at blive klar, inden købet bliver offentliggjort. Indsatsen er høj. Hvis Harrys nye satsning slår fejl, kan det koste ham alt.

04:00  

Hvor er vi landet? (3:6)
Hvor er vi landet? (3:6) Hvor godt kender vi egentlig vores europæiske naboer? Kan du gætte, hvor vi er landet, alene ved at se et privat hjem indefra og få en lille smule at vide om landets befolkning. Jens Blauenfeldt fragter to af Danmarks bedste livsstilseksperter "med bind for øjnene" til et hemmeligt land. Livsstilseksperterne aner ikke, om de står i Barcelona, Berlin eller Bratislava, men hver gang Blauenfeldt åbner døren til et nyt rum, bliver de lidt klogere - eller måske endnu mere forvirrede. I aften besøger vi et land, hvor man producerer et hav af Disney-historier, kun sjældent drikker sig fuld og aldrig holder tale til fester. www.dr.dk/hvorervilandet Sendt første gang 23.10.08

04:25  

Hvor er vi landet? (2:6)
Hvor er vi landet? (2:6) Hvor godt kender vi egentlig vores europæiske naboer? Kan du gætte, hvor vi er landet, alene ved at se et privat hjem indefra og få en lille smule at vide om landets befolkning? Jens Blauenfeldt fragter to af Danmarks bedste livsstilseksperter "med bind for øjnene" til et hemmeligt land. De aner ikke, om de står i Barcelona, Berlin eller Bratislava, men hver gang Blauenfeldt åbner døren til et nyt rum, bliver de lidt klogere - eller måske endnu mere forvirrede. I aften besøger vi et land, hvor man elsker at gå på jagt, holder døren for damerne og i det hele taget holder lidt mere på formerne. Sendt første gang 16.10.08

04:55  

Camilla og den sorte gryde (3)
Camilla og den sorte gryde (3) Bagte rodfrugter og masser af mos: Det tredje program i madserien Camilla Plum og den sorte gryde handler om kartofler og rodfrugter. Vinterens sødmefyldte arsenal af kulørte rødder og knolde som kan smage vidunderligt med lidt tid og omsorg. Camilla Plum vil gerne have danskerne til at genopdage kartoflen og de nordiske rodfrugter, og hun laver et helt batteri af mos og bagte kartofler, blandt andet rødbedesalat, jordskokmos og rodfrugter med kokosmælk. Sendt første gang 21.02.10

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

DR Friland: Drømmen om en ny start (3:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (3:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at de kan bo gældfrit. Vi har fulgt fire af familierne - nu er både byggeri og besværligheder i fuld gang. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 22.01.03

06:15  

Alene i vildmarken (8:8)
Alene i vildmarken (8:8) Det er eksperimentets sidste dage, og det er de helt små forskelle, der adskiller vindere fra tabere. Men hvem har i sidste ende den største mentale og fysiske styrke? Hvem trodser sulten og ensomheden og vinder Alene i Vildmarken? Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

07:00  

Pyeongchang 2018: Alpint, kombineret , 1. gennemløb (k)
Pyeongchang 2018: Alpint, kombineret , 1. gennemløb (k)

08:15  

Pyeongchang 2018: Alpint, kombineret , 2. gennemløb (k)
Pyeongchang 2018: Alpint, kombineret , 2. gennemløb (k)

DR2

00:55  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

07:25  

Jaloux og søvnløs i New York
Jaloux og søvnløs i New York Kærlighed er det bedste af alt - indtil den ikke er der mere. Selv om nogle lidt hånligt mener, at kærestesorg hører puberteten til, så passer det ikke. Filminstruktøren Christian Frei følger tre mennesker, der netop er blevet forladt af deres kærester og følger de forrykte nætter, der følger. Nætter fyldt med smerte og tårer afbrudt af søvnløshed og virkelyst. Og følger deres vanskelige vej ud af en selvdestruktiv tvangspræget adfærd mod en ny selverkendelse, og et forbløffende ønske om påny at finde kærligheden!

08:55  

Kærlighed og teknologi
Kærlighed og teknologi Kan kærlighed sættes på en formel? Det mener matematikeren, Atanas, der sender sine studerende på dates og rådgiver dem bagefter. Erfaringerne bruger han til at forsøge at formulere en generel teori og omsætte den til en app til mobilen, så alle mennesker i hele verden kan lære at finde kærligheden.

DR3

01:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:45  

Havet omkring New Zealand (3:6)
Havet omkring New Zealand (3:6) Poor Knights-øerne, der ligger øst for New Zealand, regnes for at være et verdens bedste steder at dykke. Og med god grund, for havet vrimler med enestående væsner med en mere eller mindre aparte adfærd.

02:30  

Kære Dagbog (6:8)
Kære Dagbog (6:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Nikolaj, der som 15-årig har en selvtillid udover det normale. Stine fra Amager skriver kærestebreve til Jesper, der er på søfartsskole, mens Stine sidder derhjemme og bliver pænt vild i sit underliv. Signe Vadgaard tager til England efter gymnasiet på det, der skal være hendes livs rejse - men hun har ikke tjekket op på, hvad vandrebyen Horton-In-Ribbelsdale egentlig kan tilbyde en 18-årig pige. Signe Schmidt synes, det er hårdt at være i puberteten med menstruation, tamponer og det egoistiske svin Kurt Cobain, der tog sit eget liv.

03:00  

Kære Dagbog (7:8)
Kære Dagbog (7:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde teenage-flipperen Thea, som bor i en lille fynsk provinsby, hvor hun går til halballer og forsøger at imponere den 2 år ældre Bøje, som lige er kommet hjem fra efterskole og både har hul i øret og ved noget om jazzmusik. Fridas kæreste har slået op på sms, og hun overvejer at drukne sig, men det er lidt for koldt i november måned. Rikke er forelsket i sin nabo Peter, fordi han minder om hendes store idol, Joey fra New Kids On The Block. Og Hanne møder en fyr på skituren, der kysser godt og har hår på brystet - men hvorfor vil han ikke have sex?

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

06:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

07:00  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (k)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (k)

08:35  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, seedning (k)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, seedning (k)

DR K

00:05  

Frances Ha
Frances Ha Frances på 27 deler lejlighed med sin bedste veninde, Sophie. De to er uadskillelige - indtil Sophie beslutter at flytte. Frances er nødt til at opsige lejligheden. Hun har nået en alder, hvor hun måske burde stå på fastere grund, men ikke let at blive et rigtigt menneske, når man ikke har et fast sted at bo - og når man er bedre til at leve i nuet end til at lægge fremtidsplaner. Frances: Greta Gerwig. Sophie: Mickey Sumner. Lev: Adam Driver. Instruktion: Noah Baumbach.

01:30  

USA: Besat af skønhed
USA: Besat af skønhed Har USA en usund besættelse af skønhed? Filmskaberen Darryl Roberts fortæller om unge modeller, der vejer mindre end fyrre kilo og dør af fejlernæring og om plastikkirurgien, der en gang var et overklassefænomen, men nu er blevet et helt almindeligt middel til en hurtig forskønnelse for alle fra berømtheder som Britney Spears og Madonna til helt almindelige mennesker. Og historien om den 12-årige Gerren Taylor, der i løbet af meget kort tid gik fra ukendt barn til feteret supermodel, fortæller en grum historie om modeindustriens brug og misbrug af de unge modeller.

03:00  

De skabte Danmark (3:4)
De skabte Danmark (3:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det tredje af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan det var synd at sige, at danskerne var særlig kloge før industrialiseringen. Vi opfandt stort set ingenting af værdi. I dag udvikler kemikeren nye fantastiske lægemidler, miljørigtige sprøjtemidler og tilsætningsstoffer til fødevarer. Kemikeren er Danmarks redning, og historiens mest udskældte profession og det hele startede med medicin i apotekerens baglokale. Sendt første gang 3.06.07.

03:40  

De skabte Danmark (4:4)
De skabte Danmark (4:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det sidste af fire programmer hvor DR har sat fokus på industrialiseringen fortælles, at det ikke er arkitekter som Wegner og Børge Mogensen Danmark er kendt for i udlandet, men festligt udsmykkede spånplademøbler. Og det samme gør sig gældende for dansk tøj. Det er ikke de smarte københavnske designere der redder æren og bruttonationalproduktet. Det er de ihærdige jyske købmænd som sørger for, at selv kineserne går i dansk tøj. Sendt første gang 10.06.07.

04:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. tre nordiske prinsesser i det store udland, revolutionerende ny sporvogns-type til Danmark og Danny Kaye om sit meget omtalte hop op i H.C.Andersens seng - og vi bringer den overraskende afsløring af, hvordan det hele i virkeligheden hang sammen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

04:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om Poul Reumerts jubilæum, om "Jutlandias" hjemkomst, Fidel Castro i Danmark, Glistrup i Fælledparken og Dronningen i Hong Kong. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

05:17  

Dagens sang: Sneflokke kommer vrimlende
Dagens sang: Sneflokke kommer vrimlende - sunget af et af DR's kor.

06:10  

Sommerhuse (1:10)
Sommerhuse (1:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper går på jagt efter svarene, og han starter i den berømte finske arkitekt og designer Alvar Altos forsøgshus. Nordvision fra Finland.

06:40  

Taxa (3:56)
Taxa (3:56) Da Verner finder ud af, at Krone-Taxas revisor har ført ham bag lyset, får det voldsomme konsekvenser. Samtidig får Finn nogle informationer, der får ham til at tage skridt til at vippe Verner af pinden - men Birgit kontakter lillesøster Nina, som er advokat, og hun kommer sin far til undsætning på sin egen måde. Lotte bliver konfronteret med et ubehageligt minde fra sin fortid, mens René lader sig lokke af den polske mafia - men kan han klare sig i det selskab? Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Finn Nielsen, Robert Brzezinski, Kazimierz Mazur, Laura Christensen og Helle Ryslinge. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (4:56)
Taxa (4:56) Lizzie har fået for meget at se til, men hvis hun opgiver, vil det medføre store problemer for Krone-Taxa - Finn har et forslag, men det har Tom også. Verner har det heller ikke for nemt nu, hvor Finn konstant er på nakken af ham. Det lykkes Andreas at få en aftale, han glæder sig til - men han bliver igen snydt godt og grundigt. Og så befinder Lotte sig pludselig i en livstruende situation med en fuldstændig desperat kunde. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Laura Christensen, Marina Bouras, Morten Kirkskov, Birgitte Prins, Søren Spanning, Claus Bue, Søren Steen. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Nocturne
Dagens sang: Nocturne - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en stor dansk organisation, der vælger formand for hvad der viser sig at være 15 år, om forhandlinger om Rødby-Femern-forbindelsen, om balletundervisning på et usædvanligt plan, om den falske markis, om usædvanlige flygtninge, der kommer til Ålborg - og om en hørespilserie, der lagde gaderne øde. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fred og ro på landet.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Stjernen, fotografen og plageånden.

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

BaseBoys
BaseBoys

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Braceface (44)
Braceface (44) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:55  

Freaktown (9)
Freaktown (9) Byg-en-Ben

08:05  

Freaktown (10)
Freaktown (10) Bens knogler

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Treben vender tilbage

08:30  

Junglebanden
Junglebanden Mysteriet om den gule hule

08:40  

Limbo II (13)
Limbo II (13) Boye får en slem overraskelse, da den koleriske matematiklærerinde vender tilbage. Hun har bevis for, at Boye var skyld i at hun fik et voldsomt allergiudbrud og blev sygemeldt. Nu vil hun have Boye smidt ud af skolen for altid. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Bodil Jørgensen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

08:55  

Limbo II (14)
Limbo II (14) Ask kan ikke rigtig finde ud af at fortælle Viktoria, at han ikke vil være kærester med hende. Men Naya kommer tilbage, og det er hende, som han er vild med. Han må sige sandheden, men Viktoria viser sig at være en pige der som regel får hvad hun vil have. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Lars Bang. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (20)
Søpapegøjernes ø II (20)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (21)
Søpapegøjernes ø II (21)

05:30  

Hjørne Bjørne III (13)
Hjørne Bjørne III (13)

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Husk at se med om Kristian, og dagens hjælper Julie, kan fange skurken!

06:05  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20) Jordbær-soufflé

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Bedste venner

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Flyvende venner

06:25  

Grinebider (9)
Grinebider (9) Havearbejde

06:30  

Sikker & Søn IV (10)
Sikker & Søn IV (10) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sin egen bondegård med kokasser og det hele. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

06:43  

Kiwi & Strit (12)
Kiwi & Strit (12) Kiwi, på sin skinnende, hurtige cykel, udfordrer Strit , med sin langsomme børnecykel, til et ræs. Af mystiske årsager bliver Strit ved med at vinde...

06:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Rablende rekorder

07:00  

Yakari III (5)
Yakari III (5)

07:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Høvdinge-Gretes ø

07:30  

F for Får (33)
F for Får (33) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris V (14)
Gurli Gris V (14) Kimmy Kænguru

07:50  

Mig Asta-Marie - det er mig (5)
Mig Asta-Marie - det er mig (5) Asta-Marie elsker fødselsdage

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45) Barneleg

08:15  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

08:20  

Musen Tip
Musen Tip Lad mig hjælpe, mor

08:30  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

08:45  

Min mosters historier (3)
Min mosters historier (3) Theodor og Lola skal sætte skibets store sejl. Men det er svært at komme nogen steder uden vind. Lola fortæller historien om Klabautermanden, som bor på ethvert skib. Hvis man fløjter, laver Klabautermanden et mægtigt blæsevejr- og så er der vind i sejlene!

08:55  

Minisekterne (33)
Minisekterne (33) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:35  

Pyeongchang 2018: Kunstskøjteløb, frit program (k)
Pyeongchang 2018: Kunstskøjteløb, frit program (k)

DR2

09:50  

En reporter går om bord (2:7)
En reporter går om bord (2:7) Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson rundt i verden, og hvor hun end kommer hen, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode er Anne stadig om bord på verdens største civile hospitalsskib, Africa Mercy, der bringer lægehjælp til nogle af verdens allerfattigste mennesker. Anne følger livet om bord, og hun oplever bl.a. den rørende glæde hos de mange patienter, der efter veloverstået operation kan se frem til et andet og væsentligt bedre liv. Nordvision fra Sverige.

10:20  

Naturtid
Naturtid Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe kigger forbi honningmændene i det østjyske. Anne laver mad med den lækre, flydende honning, mens Jørgen går i lære som biavler. De garvede biavlere lærer ham at slynge honning og finde nye dronninger. Uden en god dronning bliver bierne nemlig aggressive. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 02.08.08

11:20  

Naturtid
Naturtid Anne Hjernøe har inviteret sin grønthandler Kim Møller med i køkkenet. Sammen laver de et væld af gode retter som ærtesuppe med champagne, grillet laks i våde aviser og hjemmelavet æblemazarinkage med vaniljeis. Anne & Kim får også besøg af Peter Paris, som fortæller om råvarer og som matcher vin til al den gode mad. Sendt første gang 25.10.08

DR3

09:25  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (k)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (k)

10:55  

Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, 1000 m (m), direkte
Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, 1000 m (m), direkte

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om Osvald Helmuth, der giver et udenlandsk statsoverhoved gode råd, om et kunstværk, der karakteriseres som "vildt vammelt", om en rund, kongelig fødselsdag og om Danmark, der vinder i fodbold over et land med dobbelt så mange indbyggere. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Danmark i Den Kolde Krig (8:12)
Danmark i Den Kolde Krig (8:12) DDR var vores nære nabo mod syd under den kolde krig. Og deres efterretningstjeneste - Stasi - interesserede sig levende for det danske samfund. Mød to kvinder som arbejdede på universitet i Greifsvald, hvor man underviste kommende stasiagenter. Den ene var dansker, gift med en østtysker, den anden øst- tysker og loyal DDR-borger, som i årevis samarbejdede med Stasi. Begge oplevede de murens fald på nært hold. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

10:10  

Danmark i Den Kolde Krig (9:12)
Danmark i Den Kolde Krig (9:12) Hans navn er Oleg Gordievsky og han levede gennem 11 år i rollen som russisk dobbeltagent. En rolle der medførte, at han var tæt på at blive henrettet i Sovjet, men nåede at flygte til England, hvor han bor i dag. Han besluttede sig til at arbejde for Vesten, dengang han var KGB-agent på den sovjetiske ambassade i Købehavn i 70érne. Som agent mødtes han jævnligt med danskere, og i programmet fortæller han om sin tid i Danmark og det livsfarlige job som dobbeltagent. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

10:50  

Joanna Lumleys jagt på Noas ark
Joanna Lumleys jagt på Noas ark Noas ark og den katastrofale oversvømmelse, syndfloden kaldet, er en af verdens ældste legender og er meningsfuld for for både jøder, kristne og muslimer. Men er der faktisk noget om snakken? Joanna Lumley går på jagt efter sandheden og rejser fra en lille engelsk landsbykirke til Tyrkiet, Indien, Oman og i gemmerne på British Museum for at opdage mere om beretningerne om Noa, syndfloden og arken.

11:55  

Joanna Lumley i Tordendragens land
Joanna Lumley i Tordendragens land Bhutan er på størrelse med Schweiz, men har mindre end en million indbyggere. Det ligger højt oppe I det østlige Himalaya mellem to magtfulde naboer, Indien og Kina og er omgærdet med mystik. Turismen er strengt reguleret, tv har indtil for nylig været forbudt og fremmede tv-hold ikke velkomne. Men her har Joanna Lumley fået lov til at gå i sin bedstefars fodspor og udforske det lille land, der har gjort lykke til et parameter på linje med økonomi og vækst.

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Smøre madpakke
Store Nørd: Smøre madpakke Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Peter fra Fredericia er super træt af at skulle smøre madpakke hver eneste dag, når han hellere vil spille computer. Derfor bygger Nørderne den vildeste sandwichmaskine, som på få sekunder laver sandwich klar til skoletasken. Den består blandt andet af en dressingpumpe og en agurke-kanon. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Peter Kian Haue Hjort www.dr.dk/noerd

09:30  

Danmarks vildeste maskine (8)
Danmarks vildeste maskine (8) Se hvilken maskine der går videre til finalen i Danmarks Vildeste Maskine når Rune i dag får lov til at flippe ud i en Bobcat, når han skal prøve en lyserød beton pumpe og når han får lov til at klippe en gamme HT-bus i smadder når han prøver en skrotsaks.

09:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:35  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

10:55  

Bidt, brændt og stukket - Vandrøver (7)
Bidt, brændt og stukket - Vandrøver (7) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vandrøveren er muligvis ikke det dyr vi kender bedst, til gengæld vil Sebastian aldrig glemme det efter at have været i nærkontakt med vandrøveren.

11:10  

Byt familien (9)
Byt familien (9) Anna bor med sin familie på en lille husbåd i Marselisborg Havn. Der er ikke meget plads på båden, så hver gang familien får en ny ting, skal der noget andet ud fra båden - ellers ender båden med at synke. Lærke har boet på Gram Slot i 6 år, hvor familien driver økologisk landbrug. Der er så mange værelser, at man kan fare vild på slottet. Anna og Lærke bytter familie. Anna skal overnatte i slottes spøgelsesværelse og Lærke får lov til at sejle familiens båd Bente Havguf.

11:35  

Danni (2:4)
Danni (2:4) Sebbe og nabopigen Danni begynder langsomt at lære hinanden at kende. De bliver venner, og Danni fortæller Sebbe en stor hemmelighed... Spørgsmålet er, om Sebbe kan holde på hemmeligheden overfor hans bedste ven Kevin, der også er forelsket i Danni? På hjemmefronten er der andre problemer i kærlighedslivet. Sebbe opdager, at hans mor har en affære. Sebbes far finder ud af det og smider Sebbes mor ud. Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være håndboldspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børne-restaurant "4". Det er en indianerrestaurant, hvor de serverer hjemmelavede snobrød. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

09:55  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Arthur

10:30  

Kaj og Andrea er meget små
Kaj og Andrea er meget små Fjernsyn for dig. Kaj og Andrea bladrer i deres barndoms fotoalbum og genop- lever deres første selskab hjemme hos mor Kaja og far Andreas. De ser også billeder af Kajs uheldige tur på potten, og vi kigger med, når sundheds- plejersken fru Ris vejer, måler og bliver bidt i fingeren af baby-Andrea. Karla lærer Kaj og Andrea at spille et "slangespil. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Christine Skou og Iben Wurbs. Manuskript og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll og Kjeld Nørgaard. Producer: Mogens Vemmer. www.dr.dk/oline

11:00  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Hvor er Rosas mel? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Man kan jo ikke hjælpe alle.

DR1

12:05  

Pyeongchang 2018: Skiskydning, stafet (m), direkte
Pyeongchang 2018: Skiskydning, stafet (m), direkte

13:45  

Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, 1000 m (m)
Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, 1000 m (m)

DR2

12:20  

Dyrenes underverden - bøfler
Dyrenes underverden - bøfler Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. På den afrikanske savanne jagter løver bøfler og dræber dem nådesløst. Men bøflerne kan godt gå hen og få nok, og så skal løverne tage sig i agt. Det er ikke nogen god ide at tirre en rasende bøffelflok.

13:35  

Bretts utrolige historie - et liv uden arme
Bretts utrolige historie - et liv uden arme I en bevægende film skildrede filmmageren Roger Graef den 4-årige Brett, der var født uden arme på grund af sin mors brug af thalidomid. 50 år efter er Graef igen rejst til Australien for at møde Brett, der stadig lever efter mottoet, 'det er ikke, hvordan man har det, men hvordan man tar' det'. Den nu midaldrende Brett er gift, far til tre børn, en efterspurgt foredragsholder og en succesrig koncertpianist, han spiller med sine tæer, og musikproducer.

14:35  

Uranium - stoffet der måske er vores fremtid (3:3)
Uranium - stoffet der måske er vores fremtid (3:3) Uranium redder liv. behandler kræft og bringer håb til millioner. Uran var også et løfte om en ren, ubegrænset energiform! Men i både Tjernobyl i Ukraine og Fukushima i Japan er uran tværtimod blevet et mareridt. I vores energihungrende og varmere og varmere jord, lokker uran med en ufattelig stor og uendelig energi samtidig med, at det samme stof truer alt liv på kloden!

DR3

12:35  

(G)**Freestyle ski, cross, seedning (k)
(G)**Freestyle ski, cross, seedning (k)

13:05  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (k)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (k)

14:35  

Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (m)
Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (m)

DR K

12:45  

Hvis vægge kunne tale (4:8)
Hvis vægge kunne tale (4:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Lige ved siden af Storkyrkan i Stockholms historiske kerne, Gamla Stan, ligger en beboelsesejendom med aner tilbage fra 1500-tallet. I en af lejlighederne bor en familie, og Christopher vil hjælpe dem med at afdække nogle overordentlig dramatiske historier fra netop dette kvarter: Blodbad, kongemord og ekstrem fattigdom. Erika viser familien hvordan de bedst kan være med til at vedligeholde lejligheden. Nordvision fra Sverige.

13:45  

Hvis vægge kunne tale (5:8)
Hvis vægge kunne tale (5:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. De seneste år har Micke og Daniel brugt somrene på at renovere et faldefærdigt hus på gården Grönviken, som de bruger som sommerhus, men nu får de hjælp. Christopher undersøger husets historie og kortlægger dets tidligere placering i byen, mens Erika går i gang med at restaurere dele af et gammelt 30er køkken. Nordvision fra Sverige.

14:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

12:05  

Ultra tæt på: Marcus og Martinus
Ultra tæt på: Marcus og Martinus Ultra er med helt tæt på, når Marcus & Martinus giver deres første koncert nogensinde i Danmark. Drengene svarer på jeres spørgsmål, og giver et unikt indblik i livet bag scenen.

12:15  

Braceface (9)
Braceface (9) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:35  

Braceface (10)
Braceface (10) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Dagens ret: Tærte med laks og spinat
Dagens ret: Tærte med laks og spinat Tærte med laks og spinat Jose og Chris elsker laks, så i dag vil de lave en lækker sprød tærte med laks og spinat. Selve dejen laver pigerne selvfølgelig også selv. Undervejs er der masser af snak om fisk og gode tricks bl.a til, hvordan man nemt får den tynde tærtedej fra bordet og op i formen, uden at den går i stykker.

13:10  

Isas Stepz (3)
Isas Stepz (3) Iste, iste. Isabella har en plan. Hun vil vinde sin hip-hop-danselærer Lucas Lees kærlighed ved at fylde danseskolens køleskab op med hans yndlingdrik; iste. Isabellas bedste veninde Ronja er skeptisk. Vil Isas plan lykkes?

13:20  

Isas Stepz (4)
Isas Stepz (4) Isabella har et problem. Hendes bedstefar Eliot har ikke betalt Isas store kærlighed Lucas Lee sin løn. Og nu vil Lucas ikke finde sig i det længere. Han stopper på danseskolen. Hvordan skaffer man 8000 kroner, når man bare er 13 år og er ved at miste sit livs kærlighed?

13:35  

Klassen - Skolefoto (115)
Klassen - Skolefoto (115) Klassen skal have taget skolefoto, men nogle er syge og andre har glemt det. Alle ender som uvenner. Får de overhovedet taget et billede i år?

13:50  

Klassen - Det store klasseshow (116)
Klassen - Det store klasseshow (116) Bertram og Signe skal sende LIVE på youtube foran hele skolen, men ikke alt går efter planen.

14:00  

Riisings flotte talkshow I (10)
Riisings flotte talkshow I (10) I det foreløbigt sidste flotte talkshow i serien går Jacob Riising denne aften helt amok i flothed. Det eksalterede børnepublikum kan nærmest ikke få luft af begejstring, når de to flotte tv-værter Signe Lindkvist og Joakim Ingversen kommer på besøg til løs snak og dramatiske konkurrencer. Joakim får flere lejligheder til at bevise, at han ikke er så dårlig en taber, som han selv påstår, men eftersom både Jacob og Signe snyder så det driver, uanset om det drejer sig om stiletforhindringsbane eller ninjaleg, er det svært for Joakim at forblive rolig.

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (7)
Skæg med matematik (7) Hr. Skæg holder indianerfest, synger en sang om minus, konkurrerer i vægtløftning og besøger etagerne for Sko & Sand samt Pærer & Pærer i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

13:20  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Babyen. Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

13:40  

Ring til Ramasjang II (18)
Ring til Ramasjang II (18) Hvad gør man, hvis man har en ven, der roder? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (13)
Sikker & Søn IV (13) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, står Sikker på en skater-rampe og gør sig klar til at suse ned. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Johan og Gerda har været gift i mange år og elsker hinanden højt. Men da Johan kommer hjem fra markedet og har byttet deres gode hest væk for en pose rådne æbler - hvad siger Gerda så?

DR1

15:30  

Fader Brown (52)
Fader Brown (52) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:15  

Fader Brown (53)
Fader Brown (53) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Jordemoderen V (3:10)
Jordemoderen V (3:10) Påsken nærmer sig, og nonnerne og jordemødrene i klostret Nonnatus har nok at se til. Der er mange, der skal nedkomme, men for en af familierne bliver det ikke en lykkelig begivenhed. Samtidig rammer den nye motionsdille bydelen, anført af Nonnatus' egen Trixie.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

En kongefamilie i krig (3:3)
En kongefamilie i krig (3:3) På intet tidspunkt siden grundlæggelsen af Saudi Arabien i 1932, har landet oplevet en lignende ustabilitet som nu. Det gælder også for selve kongefamilien. Den 32-årige kronprins, Mohammed bin Salman, har indledt en række sociale og økonomiske reformer, som bl.a. kommer landets kvinder til gode, og har tilsyneladende slået stærkt ned på korruption. Men han har samtidig indledt en voldsom undertrykkelse af systemkritikere, der har ført til en bølge af anholdelser, tortur og henrettelser.

16:20  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:15  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (k)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (k)

17:50  

Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (m)
Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (m)

DR K

15:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

16:15  

Nordic Noir - krimi i verdensklasse
Nordic Noir - krimi i verdensklasse Skandinaviske krimiserier er blevet et internationalt fænomen. Tv-serier som Broen, Forbrydelsen, Wallander og Millenium-trilogien, der er blevet bearbejdet og genindspillet i adskillige lande, har fascineret seere i mange lande, ikke mindst i Storbritannien. At serierne er godt skrevet og godt produceret er én ting, men hvad er det et internationalt publikum tiltrækkkes af i de skandinaviske krimihistorier? Er det den skandinaviske livsstil, mentaliteten eller tungsindigheden?

17:15  

Smag på Danmark - med Meyer (5:13)
Smag på Danmark - med Meyer (5:13) "Grønne jordbær i Gudhjem" Kokken Claus Meyer cykler rundt på den smukke ø Bornholm. Han stiller grillen op på klipperne og tilbereder en overraskende ret med sild og en picles af grønne jordbær og sennepsfrø. Vi skal også besøge et bornholmsk røgeri, før Claus Meyer stiller op med gyldne pandekager, jordbær og en vanille parfait, der sendt vil blive glemt. Sendt første gang 5.6.07

17:45  

Smag på Danmark - med Meyer (6:13)
Smag på Danmark - med Meyer (6:13) "Danmarks lykkeligste ko" Kokken Claus Meyer er taget til Nordsjælland, hvor køerne græsser fredeligt på markerne. Her besøger han en økologisk landmand, der elsker sine køer over alt på jorden. Claus Meyer laver forskellige enkle, velsmagende mælkeretter og forsker i den lokale mejeritradition, før han både laver sin egen version af syllabub, en flødedessert med bær, og wienerbrød. Sendt første gang 12.6.07

DR Ultra

15:00  

Justin og de tapre riddere
Justin og de tapre riddere Justin bor i et kongerige, hvor ridderskabet er blevet glemt. Han drømmer om at blive en rigtig ridder ligesom sin bedstefar, men Justins far vil have, at han skal være advokat. Justin tager springet og rejser ud i verden med missionen om at blive ridder. På sin vej får han en masse nye bekendtskaber, blandt andet den smukke og iltre Talia, og han bliver oplært af tre munke, der tester ham i de oldgamle og svære ridderdiscipliner. Skønt det er svært, må Justin hurtigt begynde sin ridderkarriere, da en landsforvist tidligere ridder og hans hær vender tilbage og truer med at tilintetgøre kongeriet.

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

16:55  

Soy Luna (4)
Soy Luna (4)

17:40  

BaseBoys
BaseBoys

17:50  

BaseBoys
BaseBoys

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30) Bange for trapper

15:05  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

15:15  

Morten Skildpadde (5)
Morten Skildpadde (5) Morten og grankogle-kastet

15:40  

Gurli Gris VI (2)
Gurli Gris VI (2) Den øde ø

15:50  

Chuggington IV (5)
Chuggington IV (5) Bruno sætter fut på

16:00  

Chuggington IV (6)
Chuggington IV (6) Chefen Wilson

16:10  

Dora udforskeren (15)
Dora udforskeren (15)

16:35  

Paw Patrol III (21)
Paw Patrol III (21)

17:00  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Showets gæst er Mollie på 7 år, som har tabt noget: Nemlig sin tand!

17:01  

F for Får (4)
F for Får (4) Fårrygende animation fra Aardman

17:11  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst er Petrea på 8 år som gerne vil style Bruno.

17:15  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

17:22  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Bruno har besøg af Petrea på 8 år, som har stylet Bruno og nu afslører resultatet

17:25  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (7)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (7) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:35  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

17:50  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

DR1

18:00  

Pyeongchang 2018: OL magasin
Pyeongchang 2018: OL magasin

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor X Factor slår dørene op for årets første liveshow. Ni deltagere har sunget sig hele vejen fra auditions til det første liveshow. Her skal de nu overbevise hele Danmark og de tre dommere om, at de har fortjent at fortsætte til ugen efter. Alt er på spil, og ingen kan føle sig sikre, når deltagerne for første gang træder ind på den store scene og synger live foran et forventningsfuldt publikum.

DR2

18:30  

Store danskere: Simon Spies
Store danskere: Simon Spies Gennem 25 år var han en af landets mest omtalte mænd. Han var i ren verdensklasse når det drejede sig om personlig branding. Bag hans vilde skæg og provokerende stil sad der en sleben og skarp direktør for Spies rejser, som var et af de førende rejseselskaber i Danmark. Sendt første gang 14.10.11

19:00  

Husker du... 1987
Husker du... 1987 Mathias Rust lander med sit lille fly midt på den Røde Plads i Moskva og i Danmark bliver den højtråbende sømandsboss Preben Møller Hansen valgt ind i Folketinget. To danskere bliver anholdt i Polen for spionage og lille Pelle Hvenegaard bliver verdensberømt, da han spiller sammen med Max von Sydow i filmen 'Pelle Erobreren'. Anker Jørgensen fælder en tåre, da han går som formand for socialdemokratiet og topmøder bringer Øst og Vest nærmere en afslutning af Den Kolde Krig. Sendt første gang 27.11.04

20:00  

American Gangster
American Gangster Omkring 1970 begynder gangsteren Frank Lucas at importere heroin i stor stil. Snart har han sat sig tungt på New Yorks narkomarked. Heroinen flyder i gaderne, Frank skovler penge ind, og byens gennemkorrupte narkopoliti sørger for at få sin del af kagen. Der er dog stadig ærlige strømere tilbage i New York. Deriblandt Richie Roberts, der stædigt forsøger at sætte Frank bag tremmer. Frank Lucas: Denzel Washington. Richie Roberts: Russell Crowe. Huey Lucas: Chiwetel Ejiofor. Instruktion: Ridley Scott.

DR3

19:30  

Gift ved første blik USA IV (6:16)
Gift ved første blik USA IV (6:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene er blevet gift og er klar til at rejse på bryllupsrejse. Vil kærligheden og begæret blusse op? Eller er der en slange i Paradiset.

20:25  

Havet omkring New Zealand (6:6)
Havet omkring New Zealand (6:6) På den berømte New Zealandske ø Stewart Island løber dværgpingviner spidsrod for at undgå hvidhajerne, men de er ikke den eneste art, der flirter med døden her.

DR K

18:15  

Da kvinder var samuraier
Da kvinder var samuraier Beretningerne om samuraierne handler kun om mænd, men der fandtes faktisk adskillige kvinder, der som samuraier deltog i talrige slag og belejringer på lige fod med mændene. Èn af dem var Takedo Nakano, der i 1853 begyndte sin uddannelse i krigskunst i Edo, datidens Tokyo. Samme år beslutter den amerikanske kommandør Perry at åbne det lukkede land med kanonbådsdiplomati. I 1868 står Takedo i spidsen for en enhed af unge, kvindelige samuraier mod en kejserlig hær med moderne rifler i et slag, der kommer til at markere enden for samurai-æraen.

19:05  

Mordmysterier - Retsmedicinens historie (1:4)
Mordmysterier - Retsmedicinens historie (1:4) Hvor der er mord, er der et offer, som ofte i sig selv er det mest betydningsfulde bevismateriale, der kan indeholde vigtige spor, der kan føre til morderen. Retsmedicineren kan gøre brug af forskellige teknikker. I en sag fra 1849, brugte man tand- og bidemærker, mens entomologien (læren om insekter) blev brugt til at identificere både offer og morder i en mordsag fra 1939. I 1986 blev en morder for første gang fanget og dømt udelukkende på basis af dna-beviser.

19:56  

Dagens sang: Nocturne
Dagens sang: Nocturne - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Monty Pythons bedste (3:6)
Monty Pythons bedste (3:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer, her John Cleese, hver udvalgt deres favoritter.

DR Ultra

18:00  

Bella and the Bulldogs II (5)
Bella and the Bulldogs II (5)

18:20  

Designpigerne - Outfit of the Day (1)
Designpigerne - Outfit of the Day (1) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et festival look til en kendt youtuber.

18:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:00  

Soy Luna (5)
Soy Luna (5)

19:45  

Lokummet brænder III (1)
Lokummet brænder III (1) Mød den paranoide gårdvagt Hanne Boll, den forvoksede Peter Pan, Satans onde søn Belzebub, verdens dårligste skolesekretær, og mange andre karakterer i DR ULTRAs nye sketch og satireshow til børn: "Lokummet Brænder 3".

20:00  

Braceface (26)
Braceface (26) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:25  

Braceface (27)
Braceface (27) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern De bliver så store

DR Ramasjang

18:05  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

18:20  

Yakari III (6)
Yakari III (6)

18:30  

Yakari III (7)
Yakari III (7)

18:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:00  

Gurli Gris VI (22)
Gurli Gris VI (22) Bedste Kanin i rummet

19:05  

F for Får (2)
F for Får (2) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø (16)
Søpapegøjernes ø (16) Et ordentligt uvejr

19:20  

Hjørne Bjørne III (6)
Hjørne Bjørne III (6)

19:25  

Musen Tip
Musen Tip Vågn op, det sner

19:35  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel

19:45  

Minisekterne (33)
Minisekterne (33) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren sover med blomster under puden, for så går deres ønsker i opfyldelse.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Det er blevet tid til X Factor-afgørelsen. Hvem har fået nok seerstemmer til at gå videre til næste uge - og hvem ender i farezonen og risikerer at ryge hjem som den første livedeltager i dette års X Factor?

21:45  

Bad Neighbours
Bad Neighbours Mac og Kelly er blevet forældre. Nu glæder de sig til det stille liv i forstæderne, men stilhed er det sidste, de får. Det unge pars nye naboer viser sig nemlig at være en balstyrisk studenterklub, der amokfester natten lang. Mac og Kelly forsøger at skabe god nabostemning, men klubbens fester bliver vildere og vildere, og snart udbryder der åben krig mellem de to nabohuse. Mac: Seth Rogen. Kelly: Rose Byrne. Teddy: Zac Efron. Instruktion: Nicholas Stoller.

23:15  

Green Zone
Green Zone Irak, 2003. Kort efter den amerikansk-ledede invasion får officer Roy Miller til opgave at finde Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben. Men Miller og hans folk finder ingen våben, og snart begynder Miller at stille spørgsmålstegn ved de amerikanske efterretninger. Dermed lægger han sig ud med farlige kræfter. Roy Miller: Matt Damon. Clark Poundstone: Greg Kinnear. Martin Brown: Brendan Gleeson. Instruktion: Paul Greengrass.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Dokumania: Michelin - fortællinger fra køkkenet
Dokumania: Michelin - fortællinger fra køkkenet Guide Michelin har eksisteret i 117 år og har uddelt stjerner siden 1930'erne. Den er stadig den vigtigste madbibel i verden, som alle kokke - hvis de skal være helt ærlige - måler sig selv op imod. Men hvorfor har den guide så stor en magt? "Michelin - fortællinger fra køkkenet" giver et dybdegående, ærligt og relevant indblik i, hvad der skal ofres og investeres for at være Michelin-stjerne restaurant. Filmen går én til én med verdens bedste kokke og serverer en udsøgt menu af restauranter og eksperter, krydret med et øjenåbnende kig på styrker og svagheder ved den berømte guide.

DR3

21:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

21:50  

Brit Awards 2018
Brit Awards 2018

23:50  

The Expendables
The Expendables Barney Ross leder en gruppe lejesoldater, der hyres til en tophemmelig, CIA-finansieret operation i et sydamerikansk land. Ross og hans mænd skal styrte den brutale diktator general Garza. Det lyder som en let tjans for de hårdkogte drenge, men snart står det klart for dem, at opgaven bliver alt andet end rutine. Barney Ross: Sylvester Stallone. Lee Christmas: Jason Statham. Yin Yang: Jet Li. Gunnar Jensen: Dolph Lundgren. Instruktion: Sylvester Stallone.

DR K

21:00  

Ørnen II (5:8)
Ørnen II (5:8) Under Hallgrim og Dittes undersøgelser julenat af dobbeltdrabet i Dyrehaven, finder de spor, der peger mod en af industrigiganten Aagaards nærmeste medarbejdere. Men der er ingen holdbare beviser mod Aagaard selv - og Le Mabé nægter at udtale sig. Men hvad med Moto, som kender til Le Mabés metoder og samarbejdspartnere, og igen opholder sig hos familien i præstegården? Efterforskningsarbejdet bliver ikke ligefrem nemmere af, at Marie har fået kendskab til Hallgrims affære med Frida, at Hallgrim får blandet en kvinde fra sin fortid ind i sin nutid, og at Michael afslører en læk i egne rækker. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Søren Spanning, Trevor Laird, Ditte Gråbøl, Henrik Prip, Sonja Richter, Maria Ellingsen, Brian Kizito Mutabi, Nina Brostrøm Laumann, Jean-Pierre Lazzerini, Philippe Soutan, Mogens Eckert, Lars Oluf Larsen, Augustin Kolerus Lindvad, Morten Deurell, Robert Reinhold, Henrik Sloth, Morten Lützhøft, Claus Damgaard, Ib Tardini, Peder Pedersen og Melinda Kinnaman. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

22:00  

Ørnen II (6:8)
Ørnen II (6:8) . Afdelingen fortsætter den intense overvågning og aflytning af den succesrige forretningsmand Aagaard, som er i fuld gang med nye projekter i Congo. Da Aagaard tager til Norge for at mødes med en international våbenhandler, følger Hallgrim og Michael efter - mens Marie, trods Theas protester, flyver til Congo. Imens lykkes det Nazim at komme på sporet af de to nynazister, som bortførte Esther og skød på Moto. Og så bliver tæppet revet væk under Frandsen. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Søren Spanning, Henrik Lykkegaard, Ditte Gråbøl, Brian Kizito Mutabi, Nina Brostrøm Laumann, Maria Ellingsen, Morten Lützhøft, Jesper Vigant, Claus Damgaard, Bjørn Floberg, Robert Reinhold, Hans Henrik Clemensen, Augustin Kolerus Lindvad, Jean-Pierre Lazzerini, Philippe Soutan, Morten Deurell, Trine M. Christensen, David Albrecht Jensen, Karsten Jansfort, Michelle Bjørn-Andersen, Asgeir Thorhallsson, Even Stormoen, Anne Sørensen, Samuel Noko, Ines Prange, Tammi Øst og Janek Lesniak. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

23:00  

Made in France
Made in France Journalisten Sam har set flere af sine muslimske venner blive draget af det fundamentalistiske miljø. Han beslutter at skrive en bog om udviklingen, og det lykkes ham at infiltrere en terrorcelle, der planlægger et attentat i Paris. Snart havner Sam i et mareridt, hvor han må fungere som muldvarp for efterretningstjenesten og samtidig undgå at blive afsløret. Imens rykker katastrofen tættere og tættere på. Sam: Malik Zidi. Hassan: Dimitri Storoge. Christophe: François Civil. Instruktion: Nicolas Boukhrief.

DR Ultra

21:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:25  

Braceface (33)
Braceface (33) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

21:45  

Ultra Factor
Ultra Factor

22:05  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

Kriminalinspektør Banks: Dobbeltliv
Kriminalinspektør Banks: Dobbeltliv Revisoren Keith Rothwell bliver likvideret i sit eget hjem. Tilsyneladende ganske uden årsag. I hvert fald ifølge Rothwells familie, der hævder, at han hverken havde laster eller fjender. Men snart opdager Alan Banks og Helen Morton, at den tilsyneladende så kedelige revisor levede et dobbeltliv. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Jim Loach.

02:30  

Unge Morse (5)
Unge Morse (5) En universitetsprofessor findes død, tilsyneladende kørt ihjel af en flugtbilist. Midt under efterforskningen må Morse rejse hjem til sin barndomsegn, fordi hans far er blevet syg. Samtidig opdager en oprevet Fred Thursday, at London-gangsteren Vic Kasper, Thursdays gamle fjende, har købt en natklub i Oxford. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Colm McCarthy.

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, 1. og 2. heat, direkte
Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, 1. og 2. heat, direkte

DR K

00:30  

The Mission
The Mission I 1700-tallet får jesuiterpræsten Gabriel kontakt med en indianerstamme i Amazon-junglens vildnis. Han kristner indianerne og uddanner dem til farmere, hvilket ikke gør dem populære blandt de spanske og portugisiske kolonister. Slavehandleren Mendoza slutter venskab med Gabriel, og da det bliver nødvendigt at forsvare missionsstationen, organiserer han modstandskampen mod portugiserne. Filmen modtog Cannes-festivalens førstepris, Guldpalmen. Musik: Ennio Morricone Mendoza: Robert De Niro. Fader Gabriel: Jeremy Irons. Kardinalen: Ray McAnally. Felipe: Aidan Quinn. Fielding: Liam Neeson. Instruktion: Roland Joffé. Uegnet for mindre børn.

02:30  

Admiral
Admiral Admiral Koltjak er krigshelt fra 1. Verdenskrig og spiller en vigtig rolle i februarrevolutionen i 1917. Efter bolsjevikkernes magtovertagelse senere samme år udbryder der borgerkrig i Rusland, og admiral Koltjak kæmper på de hvides side mod de røde. Men hans skæbne besegles, da han forelsker sig i sin bedste vens hustru, den smukke Anna. Admiral Koltjak: Konstantin Khabenskij. Anna: Jelizaveta Bojarskaja. General Kappel: Sergej Bezrukov. Instruktion: Andrej Kravtjuk.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODENSE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0223015644